LJ - 01 600 27 85 / [email protected]   |   CE - 03 492 53 51 / [email protected]   |   MB - 02 228 16 00 / [email protected]

Naroči preko spleta - BREZPLAČNA DOSTAVA pri nakupu nad 50 €! ... Imaš vprašanje? Ni problema, pokliči nas! *** KLIKNI TUKAJ ***

LD SYSTEMS DAVE12 G4X Transport set of castor board and protective covers for DAVE 12 G4X mehki kovček

  • Razpoložljivost: Ni na zalogi
  • Proizvajalec: LD SYSTEMS
  • Šifra: LDD12G4XBAGSET

Komplet vsebuje vse, kar potrebujete za varno in enostavno transportiranje vašega sistema DAVE 12 G4X. Vključuje transportno ploščo na kolesih, zaščitno prevleko za nizkotonec, dve zaščitni prevleki za satelite in pritrdilni trak. Vsi dodatki so popolnoma prilagojeni sistemu DAVE 12 G4X.

Podložene zaščitne prevleke iz trpežnega in vodoodbojnega najlona 1680D optimalno ščitijo sistem DAVE 12 G4X pred vremenskimi in drugimi vplivi. 8 mm debele podložene zaščitne prevleke so enostavne za namestitev in v kombinaciji s transportno ploščo nudijo celovito zaščito. Ojačane odprtine z ježki omogočajo, da se sistem lahko oprime in transportira tudi z zaščitnimi prevlekami. Zaščitna prevleka za nizkotonec ima zunanji žep za shranjevanje dodatkov, kot so napajalni in zvočniški kabli ter pritrdilni trak.

Transportna plošča/voziček, izdelan iz 18 mm breze, je še posebej odporna in vzdržljiva zahvaljujoč poliuretanski prevleki. Zaradi štirih 80 mm vrtljivih koles, od katerih imata dve blokirni zavori, je sistem enostaven za transport na transportni plošči.

Premer: Wheel diameter 80 mm
Specifikacije: Material Nylon 1680D
Specifikacije II: LDD12G4XSATPC - LD Systems DAVE 12 G4X BAG SET Padded protective cover for DAVE 12 G4X Satellite
Specifikacije III: LDD12G4XSUBPC - LD Systems DAVE 12 G4X BAG SET Padded protective cover for DAVE 12 G4X subwoofer
Lastnosti: LDD12G4XCB - LD Systems DAVE 12 G4X BAG SET Castor board for DAVE 12 G4X
Dolžina: 512 mm
Globina: Thickness of the padding 8 mm
Teža: 8,626 kg
Artikel: Accessories for PA systems

Item No.: LDD12G4XBAGSET

PRODAJNI POGOJI

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
    Slabo           Dobro

MUSIC MAX d.o.o. daje poroštvo, da bo izdelek v garancijskem roku brezhibno deloval, če se boste ravnali po priloženih navodilih, ter se obvezuje, da bo na Vašo zahtevo, če bo predložena v garancijskem roku, na svoje stroške poskrbel v svojih, oziroma pogodbenih servisnih prostorih za odpravo okvar in tehničnih pomanjkljivosti izdelka, ki bi nastale ob normalni uporabi v času, za katerega se daje poroštvo.

Garancija prične teči z dnem nakupa izdelka na drobno, kar dokažete s potrjenim garancijskim listom.

MUSIC MAX d.o.o. NE JAMČI ZA UVELJAVITEV GARANCIJE V NASLEDNJIH PRIMERIH:

- če kupec ni ravnal v skladu z navodili za uporabo izdelka
- če je v izdelek posegla nepooblaščena oseba
- če je kupec nestrokovno ali malomarno ravnal z izdelkom
- če so bili v izdelek naknadno vgrajeni neoriginalni deli 
- če ni dostavil izdelek na prevzemno mesto
- če kupec ni predložil potrjenega garancijskega lista
- ne jamčimo za okvare ki so bile povzročene pri transportu po izročitvi, okvare zaradi nepravilnih montaž ali vzdrževanja, mehanske okvare, ki jih je povzročil uporabnik in okvare, ki so nastale zaradi prenapetosti električnega toka, višje sile, izteka baterije, itd.
- Iz garancije so izvzeti deli, ki so podvrženi stalni obrabi in lahko dotrajajo pred iztekom garancijskega roka.
- Reklamacije vseh vrst kitar: poleg že naštetega ne priznavamo reklamacij na strgane ali poškodovane strune, mehanske poškodbe napenjalcev strun, vratov in uglaševalnih mehanizmov, poškodbe zaradi neustreznih klimatskih pogojev (rjavenje, pokanje lesa ipd.) ter na izgubljene dele kitar. Neustrezne nastavitve kitare niso podlaga za garancijsko popravilo. Te nastavitve opravi po lastnem okusu kupec sam ali pa jih prepusti strokovnjaku.
- Reklamacije ojačevalcev, zvočnikov: poleg naštetega ne priznavamo reklamacije na mehansko uničene (strgane) membrane zvočnikov, pregorela navitja zvočnikov in na elektronke v ojačevalcih. Nobena zaščita ojačevalca oz. zvočnika ne zagotavlja popolne varnosti ob prekomerni obremenitvi . Maksimalno odprti potenciometri so lahko vzrok preobremenitve in s tem poškodbe. Teh poškodb ne ne priznavamo, kot tudi poškodbe povzročene zaradi »larsen« efekta (mikrofonije).
- Reklamacije lakiranih pihal in trobil: spremembe na površinski obdelavi instrumenta (lak, srebro, nikelj, zlato..) zaradi neustreznega ravnanja z instrumentom, ki ni v skladu z navodili proizvajalca (pomanjkljivo vzdrževanje, stik s kislinami od znoja - potenje rok ipd., neustrezni vremenski vplivi itd.)

Pri popravilu, ki traja več kot 10 dni, se garancijski rok podaljša za toliko časa kolikor traja popravilo. V primeru, da popravila ni mogoče izvršiti v roku 45 dni, bomo izdelek zamenjali z novim.

Servisiranje in nadomestni deli so zagotovljeni tudi po preteku garancijske dobe in sicer vsaj še 3 leta po preteku garancijskega roka.

GARANCIJSKI ROK:
Za izdelke v spletni trgovini veljajo garancijski pogoji v skladu s slovensko zakonodajo in je garancijski rok 12 MESECEV, razen za artikle Yamaha in Fender, kjer znaša garancijski rok 24 MESECEV in pa za Crafter kitare, za katere velja garancijski rok 36 MESECEV​.

Prevzemna mesta – SERVISI za reklamirano blago so:
Trgovina MUSIC MAX PE Celje, Levtikova 1d - Tel: 03 492 53 51
Trgovina MUSIC MAX PE Ljubljana, Šmartinska 106 - Tel: 01 600 27 85
Trgovina MUSIC MAX PE Maribor, Partizanska 44 - Tel: 02 228 16 00