LJ - 01 600 27 85 / [email protected]   |   CE - 03 492 53 51 / [email protected]   |   MB - 02 228 16 00 / [email protected]

Naroči preko spleta - BREZPLAČNA DOSTAVA pri nakupu nad 50 €! ... Imaš vprašanje? Ni problema, pokliči nas! *** KLIKNI TUKAJ ***

LD SYSTEMS U506IEMHP brezžični in-ear monitorski sistem

  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • Proizvajalec: LD SYSTEMS
  • Šifra: LDU506IEMHP

  • 504,21€

  • Brez DDV: 413,29€
Cena na obroke od 12.71€ / mesec
Izračun obrokov
12.71€ x 48 mesecev
16.34€ x 36 mesecev
23.62€ x 24 mesecev
45.51€ x 12 mesecev
89.32€ x 6 mesecev
176.95€ x 3 mesecev

Izračun je informativen.

Preveri svoj limit

Razpoložljivost v poslovalnicah
  • MUSIC MAX | Ljubljana -
  • On-Line Shop -


Ste v dvomu kaj kupiti za darilo?
Ne skrbite, podarite darilni bon!


Prosto se gibajte na odru, medtem ko je popolni mix monitorjev dostavljen neposredno na vaša ušesa: neverjetna zmogljivost in zanesljivost sistemov za kontrolo U500® bo zagotovo presegla vaša pričakovanja. Zasnovani z mislijo na profesionalne uporabnike, jih odlikuje napredna tehnologija, sodoben videz in preprosto upravljanje.

In-Ear sistemi U500® ponujajo izbor 96 kanalov in 2, 10 ali 30 mW RF izhodne moči za doseg prenosa, večji od 100 m. Za hitro nastavitev brez težav omogočajo priročno infrardečo sinhronizacijo oddajnika in sprejemnika. U500® In-Ears ima zaslone OLED z visokim kontrastom in omogoča individualno dodelitev uporabniškega imena.

Poleg tega lahko shranite 10 prednastavitev po meri. Za zagotavljanje neokrnjenega, natančnega zvoka U500® sistemi za spremljanje v ušesih vključujejo 3-pasovni EQ s parametričnimi srednjimi, preklopljivim omejevalnikom in vezjem za squelch.

Ponujajo izbiro med stereo ali mono delovanjem in neposreden nadzorni izhod za slušalke na oddajniku. Z razmerjem med signalom in šumom, večjim od 95 dB in manj kot 0,3 % THD, je raven hrupa U500® In-Ear izjemno nizka. Sprejemnik U500® Bodypack z le malo električne energije deluje do 10 ur z dvema baterijama AA. Nadzor glasnosti omogoča priročno nastavitev ravni spremljanja med delovanjem. Tri izbirne stopnje dušenja zvoka zagotavljajo optimalno delovanje v vsakem trenutku.

Kontrole: Menu selector Button , Power On/Off , volume headphones
Frekvenčni razpon: 20 - 18000
Upornost: 32 Ohm(s)
Število kanalov: 12
Obseg delovanja: 655 - 679 MHz
Brezžični sprejemnik: LDU506IEMR - LD Systems U506 IEM HP
Bodypack oddajnik: LDU506IEMT - LD Systems U506 IEM HP
Specifikacije: Reliable in-ear monitoring with more than 100 m range
Specifikacije II: 2, 10 or 30 mW ERP selectable transmission power
Specifikacije III: Individual user name assignment and memory for 10 custom presets
Lastnosti: 3-band EQ with parametric mids
Več lastnosti: Stereo, focus and mono modes of operation
Posebnosti: Transmitter with direct monitoring headphone output
Pribor: 19" Rack mount kit , BNC-Antenna , power adapter
Širina: 212 mm LDU506IEMT - LD Systems U506 IEM HP Transmitter
Višina: 43 mm
Globina: 123 mm
Teža: 0,641 kg


Item No.: LDU506IEMHP

PRODAJNI POGOJI

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
    Slabo           Dobro

MUSIC MAX d.o.o. daje poroštvo, da bo izdelek v garancijskem roku brezhibno deloval, če se boste ravnali po priloženih navodilih, ter se obvezuje, da bo na Vašo zahtevo, če bo predložena v garancijskem roku, na svoje stroške poskrbel v svojih, oziroma pogodbenih servisnih prostorih za odpravo okvar in tehničnih pomanjkljivosti izdelka, ki bi nastale ob normalni uporabi v času, za katerega se daje poroštvo.

Garancija prične teči z dnem nakupa izdelka na drobno, kar dokažete s potrjenim garancijskim listom.

MUSIC MAX d.o.o. NE JAMČI ZA UVELJAVITEV GARANCIJE V NASLEDNJIH PRIMERIH:

- če kupec ni ravnal v skladu z navodili za uporabo izdelka
- če je v izdelek posegla nepooblaščena oseba
- če je kupec nestrokovno ali malomarno ravnal z izdelkom
- če so bili v izdelek naknadno vgrajeni neoriginalni deli 
- če ni dostavil izdelek na prevzemno mesto
- če kupec ni predložil potrjenega garancijskega lista
- ne jamčimo za okvare ki so bile povzročene pri transportu po izročitvi, okvare zaradi nepravilnih montaž ali vzdrževanja, mehanske okvare, ki jih je povzročil uporabnik in okvare, ki so nastale zaradi prenapetosti električnega toka, višje sile, izteka baterije, itd.
- Iz garancije so izvzeti deli, ki so podvrženi stalni obrabi in lahko dotrajajo pred iztekom garancijskega roka.
- Reklamacije vseh vrst kitar: poleg že naštetega ne priznavamo reklamacij na strgane ali poškodovane strune, mehanske poškodbe napenjalcev strun, vratov in uglaševalnih mehanizmov, poškodbe zaradi neustreznih klimatskih pogojev (rjavenje, pokanje lesa ipd.) ter na izgubljene dele kitar. Neustrezne nastavitve kitare niso podlaga za garancijsko popravilo. Te nastavitve opravi po lastnem okusu kupec sam ali pa jih prepusti strokovnjaku.
- Reklamacije ojačevalcev, zvočnikov: poleg naštetega ne priznavamo reklamacije na mehansko uničene (strgane) membrane zvočnikov, pregorela navitja zvočnikov in na elektronke v ojačevalcih. Nobena zaščita ojačevalca oz. zvočnika ne zagotavlja popolne varnosti ob prekomerni obremenitvi . Maksimalno odprti potenciometri so lahko vzrok preobremenitve in s tem poškodbe. Teh poškodb ne ne priznavamo, kot tudi poškodbe povzročene zaradi »larsen« efekta (mikrofonije).
- Reklamacije lakiranih pihal in trobil: spremembe na površinski obdelavi instrumenta (lak, srebro, nikelj, zlato..) zaradi neustreznega ravnanja z instrumentom, ki ni v skladu z navodili proizvajalca (pomanjkljivo vzdrževanje, stik s kislinami od znoja - potenje rok ipd., neustrezni vremenski vplivi itd.)

Pri popravilu, ki traja več kot 10 dni, se garancijski rok podaljša za toliko časa kolikor traja popravilo. V primeru, da popravila ni mogoče izvršiti v roku 45 dni, bomo izdelek zamenjali z novim.

Servisiranje in nadomestni deli so zagotovljeni tudi po preteku garancijske dobe in sicer vsaj še 3 leta po preteku garancijskega roka.

GARANCIJSKI ROK:
Za izdelke v spletni trgovini veljajo garancijski pogoji v skladu s slovensko zakonodajo in je garancijski rok 12 MESECEV, razen za artikle Yamaha in Fender, kjer znaša garancijski rok 24 MESECEV in pa za Crafter kitare, za katere velja garancijski rok 36 MESECEV​.

Prevzemna mesta – SERVISI za reklamirano blago so:
Trgovina MUSIC MAX PE Celje, Levtikova 1d - Tel: 03 492 53 51
Trgovina MUSIC MAX PE Ljubljana, Šmartinska 106 - Tel: 01 600 27 85
Trgovina MUSIC MAX PE Maribor, Partizanska 44 - Tel: 02 228 16 00