LJ - 01 600 27 85 / [email protected]   |   CE - 03 492 53 51 / [email protected]   |   MB - 02 228 16 00 / [email protected]

Naroči preko spleta - BREZPLAČNA DOSTAVA pri nakupu nad 50 €! ... Imaš vprašanje? Ni problema, pokliči nas! *** KLIKNI TUKAJ ***

LIREVO A60 60W akustični ojačevalec

 • Razpoložljivost: Na zalogi
 • Proizvajalec: LIREVO AMPS
 • Šifra: A60

 • Spletna cena:

  220,00€

  Cena:

  231,58€

  * Prihranek:

  5%

 • Brez DDV: 180,33€
Cena na obroke od 10.31€ / mesec
Izračun obrokov
10.31€ x 24 mesecev
19.87€ x 12 mesecev
38.99€ x 6 mesecev
77.24€ x 3 mesecev

Izračun je informativen.

Preveri svoj limit

Razpoložljivost v poslovalnicah
 • MUSIC MAX | Celje -
 • MUSIC MAX | Ljubljana -
 • On-Line Shop -


Ste v dvomu kaj kupiti za darilo?
Ne skrbite, podarite darilni bon!


LIREVO A60, ojačevalec s kar 60W moči v tem cenovnem rangu ponuja maksimalni užitek igranja na akustično kitaro ter petje!

Vse to omogočata dva univerzalna vhoda z možnostjo priklopa kitare in mikrofona. Mikrofonski kanal vsebuje kontrole za glasnost in ton - ki služita temu, da najdeš nastavitev, ki se najlepše poda k tvojemu vokalu in reverb, ki bo tvoj vokal okrepil z mogočnim občutkom abijenta v prostoru.

Kitarski del vsebuje kar tri različne efekte (chorus, reverb, delay), ki ti omogočajo, da z njimi najdeš sanjski zvok svoje akustike. 3-tone eqalizer ti bo pomagal, da bo tvoja kitara zvenela vedno in povsod optimalno in seveda kontrola glasnosti.

To pa še zdaleč ni vse - Ojačevalec ponuja tudi aux input, ki služi temu, da lahko igraš in/ali prepevaš ob svojih najljubših skladbah ter izhod za slušalke, ki ponuja tudi rabo za snemanje tvojega ustvarjanje.

Odlično razmerje med ceno in kakovostjo, ki te inspirira!

Oblika ojačevalca: Akustični combo
Tip ojačevalca: Tranzistorski
Vhodi: aux  input,headphones,effect return,effect send,DI out
Kanali: Dvo-kanalni
Kontrole: MIC channel:volume,tone,reverb, guitar/line channel:volume bass,middle,treble,chours,delay,reverb, a
Efekti: chorus, reverb, and delay
Zvočniki: Speaker:1*6.5"woofer 60W,1*2"tweeter 20W
Specifikacije: 60W acoustic guitar amplifier
Pribor: three plugs of the word foldable power cord. In the English language into a book product manual.
Širina: 376 mm
Višina: 410 mm
Globina: 230 mm
Teža: 9.8kg


Item No.: A60

PRODAJNI POGOJI

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
    Slabo           Dobro

MUSIC MAX d.o.o. daje poroštvo, da bo izdelek v garancijskem roku brezhibno deloval, če se boste ravnali po priloženih navodilih, ter se obvezuje, da bo na Vašo zahtevo, če bo predložena v garancijskem roku, na svoje stroške poskrbel v svojih, oziroma pogodbenih servisnih prostorih za odpravo okvar in tehničnih pomanjkljivosti izdelka, ki bi nastale ob normalni uporabi v času, za katerega se daje poroštvo.

Garancija prične teči z dnem nakupa izdelka na drobno, kar dokažete s potrjenim garancijskim listom.

MUSIC MAX d.o.o. NE JAMČI ZA UVELJAVITEV GARANCIJE V NASLEDNJIH PRIMERIH:

- če kupec ni ravnal v skladu z navodili za uporabo izdelka
- če je v izdelek posegla nepooblaščena oseba
- če je kupec nestrokovno ali malomarno ravnal z izdelkom
- če so bili v izdelek naknadno vgrajeni neoriginalni deli 
- če ni dostavil izdelek na prevzemno mesto
- če kupec ni predložil potrjenega garancijskega lista
- ne jamčimo za okvare ki so bile povzročene pri transportu po izročitvi, okvare zaradi nepravilnih montaž ali vzdrževanja, mehanske okvare, ki jih je povzročil uporabnik in okvare, ki so nastale zaradi prenapetosti električnega toka, višje sile, izteka baterije, itd.
- Iz garancije so izvzeti deli, ki so podvrženi stalni obrabi in lahko dotrajajo pred iztekom garancijskega roka.
- Reklamacije vseh vrst kitar: poleg že naštetega ne priznavamo reklamacij na strgane ali poškodovane strune, mehanske poškodbe napenjalcev strun, vratov in uglaševalnih mehanizmov, poškodbe zaradi neustreznih klimatskih pogojev (rjavenje, pokanje lesa ipd.) ter na izgubljene dele kitar. Neustrezne nastavitve kitare niso podlaga za garancijsko popravilo. Te nastavitve opravi po lastnem okusu kupec sam ali pa jih prepusti strokovnjaku.
- Reklamacije ojačevalcev, zvočnikov: poleg naštetega ne priznavamo reklamacije na mehansko uničene (strgane) membrane zvočnikov, pregorela navitja zvočnikov in na elektronke v ojačevalcih. Nobena zaščita ojačevalca oz. zvočnika ne zagotavlja popolne varnosti ob prekomerni obremenitvi . Maksimalno odprti potenciometri so lahko vzrok preobremenitve in s tem poškodbe. Teh poškodb ne ne priznavamo, kot tudi poškodbe povzročene zaradi »larsen« efekta (mikrofonije).
- Reklamacije lakiranih pihal in trobil: spremembe na površinski obdelavi instrumenta (lak, srebro, nikelj, zlato..) zaradi neustreznega ravnanja z instrumentom, ki ni v skladu z navodili proizvajalca (pomanjkljivo vzdrževanje, stik s kislinami od znoja - potenje rok ipd., neustrezni vremenski vplivi itd.)

Pri popravilu, ki traja več kot 10 dni, se garancijski rok podaljša za toliko časa kolikor traja popravilo. V primeru, da popravila ni mogoče izvršiti v roku 45 dni, bomo izdelek zamenjali z novim.

Servisiranje in nadomestni deli so zagotovljeni tudi po preteku garancijske dobe in sicer vsaj še 3 leta po preteku garancijskega roka.

GARANCIJSKI ROK:
Za izdelke v spletni trgovini veljajo garancijski pogoji v skladu s slovensko zakonodajo in je garancijski rok 12 MESECEV, razen za artikle Yamaha in Fender, kjer znaša garancijski rok 24 MESECEV in pa za Crafter kitare, za katere velja garancijski rok 36 MESECEV​.

Prevzemna mesta – SERVISI za reklamirano blago so:
Trgovina MUSIC MAX PE Celje, Levtikova 1d - Tel: 03 492 53 51
Trgovina MUSIC MAX PE Ljubljana, Šmartinska 106 - Tel: 01 600 27 85
Trgovina MUSIC MAX PE Maribor, Partizanska 44 - Tel: 02 228 16 00