LJ - 01 600 27 85 / [email protected]   |   CE - 03 492 53 51 / [email protected]   |   MB - 02 228 16 00 / [email protected]

Naroči preko spleta - BREZPLAČNA DOSTAVA pri nakupu nad 50 €! ... Imaš vprašanje? Ni problema, pokliči nas! *** KLIKNI TUKAJ ***

MARKBASS JP BLACK LADY 4 CR RW bas kitara

 • -20% MARKBASS JP BLACK LADY 4 CR RW bas kitara
 • Razpoložljivost: Na zalogi
 • Proizvajalec: MARKBASS
 • Šifra: MBB146088

 • Spletna cena:

  1.514,94€

  Cena:

  1.893,68€

  * Prihranek:

  20%

 • Brez DDV: 1.241,75€
Cena na obroke od 35.78€ / mesec
Izračun obrokov
35.78€ x 48 mesecev
46.00€ x 36 mesecev
66.50€ x 24 mesecev
128.12€ x 12 mesecev
251.45€ x 6 mesecev

Izračun je informativen.

Preveri svoj limit

Razpoložljivost v poslovalnicah
 • MUSIC MAX | Maribor -
 • On-Line Shop -


Ste v dvomu kaj kupiti za darilo?
Ne skrbite, podarite darilni bon!


Ekipa Marbass je združila vse najbolj iskane lastnosti basistov v en sam instrument. Pravzaprav je JP odličen primer uravnoteženosti, preprostosti in funkcionalnosti; dizajnu so dodali vintage videz in omogočili popoln izraz katerega koli basista, zahvaljujoč izjemnemu MB Instrument Pre predojačevalcu, ki je vgrajen na JP.

MARKBASS JP se ponaša z odlično Markbass elektroniko. Kontrole VOLUME/VOLUME/TONE so vsekakor najboljše za upravljanje konfiguracije glasnosti in tona J/J, kontrola TONE (deluje tudi v pasivnem načinu) , omogoča basistu, da preide iz tonov v slogu Jaca ali Motowna na bolj sodobne in odprte zvoke. Kontrolniki BASS/MIDDLE/HIGH na delu aktivnega EQ dodajo sodoben značaj temu inštrumentu s starinskim okusom, ki zagotavlja uravnotežen in definiran ton tudi pri ekstremnih nastavitvah.

Velja tudi opomniti, da bas ne izgubi signala / jakosti, ko se preklopi iz aktivne na pasivno elektroniko.

Barva: Črna
Material trupa: Jelša
Vrat: Javor
Ubiralka: Palisander
Število prečk: 20 frets with vintage cream binding, bone nut and MOP block inlays
Menzura: 34"
Elektronika: Single coil J style passive pickups custom designed on Markbass specs, perfectly matching Markbass e
Navijalci: Markbass Custom machine heads, F Style | 20:1 ratio, ultra light, precise and reliable.
Kobilica: Markbass Die cast bridge, lightweight, simple and functional in a perfect vintage style. CHROME (CR)


Item No.: MBB146088

PRODAJNI POGOJI

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
    Slabo           Dobro

MUSIC MAX d.o.o. daje poroštvo, da bo izdelek v garancijskem roku brezhibno deloval, če se boste ravnali po priloženih navodilih, ter se obvezuje, da bo na Vašo zahtevo, če bo predložena v garancijskem roku, na svoje stroške poskrbel v svojih, oziroma pogodbenih servisnih prostorih za odpravo okvar in tehničnih pomanjkljivosti izdelka, ki bi nastale ob normalni uporabi v času, za katerega se daje poroštvo.

Garancija prične teči z dnem nakupa izdelka na drobno, kar dokažete s potrjenim garancijskim listom.

MUSIC MAX d.o.o. NE JAMČI ZA UVELJAVITEV GARANCIJE V NASLEDNJIH PRIMERIH:

- če kupec ni ravnal v skladu z navodili za uporabo izdelka
- če je v izdelek posegla nepooblaščena oseba
- če je kupec nestrokovno ali malomarno ravnal z izdelkom
- če so bili v izdelek naknadno vgrajeni neoriginalni deli 
- če ni dostavil izdelek na prevzemno mesto
- če kupec ni predložil potrjenega garancijskega lista
- ne jamčimo za okvare ki so bile povzročene pri transportu po izročitvi, okvare zaradi nepravilnih montaž ali vzdrževanja, mehanske okvare, ki jih je povzročil uporabnik in okvare, ki so nastale zaradi prenapetosti električnega toka, višje sile, izteka baterije, itd.
- Iz garancije so izvzeti deli, ki so podvrženi stalni obrabi in lahko dotrajajo pred iztekom garancijskega roka.
- Reklamacije vseh vrst kitar: poleg že naštetega ne priznavamo reklamacij na strgane ali poškodovane strune, mehanske poškodbe napenjalcev strun, vratov in uglaševalnih mehanizmov, poškodbe zaradi neustreznih klimatskih pogojev (rjavenje, pokanje lesa ipd.) ter na izgubljene dele kitar. Neustrezne nastavitve kitare niso podlaga za garancijsko popravilo. Te nastavitve opravi po lastnem okusu kupec sam ali pa jih prepusti strokovnjaku.
- Reklamacije ojačevalcev, zvočnikov: poleg naštetega ne priznavamo reklamacije na mehansko uničene (strgane) membrane zvočnikov, pregorela navitja zvočnikov in na elektronke v ojačevalcih. Nobena zaščita ojačevalca oz. zvočnika ne zagotavlja popolne varnosti ob prekomerni obremenitvi . Maksimalno odprti potenciometri so lahko vzrok preobremenitve in s tem poškodbe. Teh poškodb ne ne priznavamo, kot tudi poškodbe povzročene zaradi »larsen« efekta (mikrofonije).
- Reklamacije lakiranih pihal in trobil: spremembe na površinski obdelavi instrumenta (lak, srebro, nikelj, zlato..) zaradi neustreznega ravnanja z instrumentom, ki ni v skladu z navodili proizvajalca (pomanjkljivo vzdrževanje, stik s kislinami od znoja - potenje rok ipd., neustrezni vremenski vplivi itd.)

Pri popravilu, ki traja več kot 10 dni, se garancijski rok podaljša za toliko časa kolikor traja popravilo. V primeru, da popravila ni mogoče izvršiti v roku 45 dni, bomo izdelek zamenjali z novim.

Servisiranje in nadomestni deli so zagotovljeni tudi po preteku garancijske dobe in sicer vsaj še 3 leta po preteku garancijskega roka.

GARANCIJSKI ROK:
Za izdelke v spletni trgovini veljajo garancijski pogoji v skladu s slovensko zakonodajo in je garancijski rok 12 MESECEV, razen za artikle Yamaha in Fender, kjer znaša garancijski rok 24 MESECEV in pa za Crafter kitare, za katere velja garancijski rok 36 MESECEV​.

Prevzemna mesta – SERVISI za reklamirano blago so:
Trgovina MUSIC MAX PE Celje, Levtikova 1d - Tel: 03 492 53 51
Trgovina MUSIC MAX PE Ljubljana, Šmartinska 106 - Tel: 01 600 27 85
Trgovina MUSIC MAX PE Maribor, Partizanska 44 - Tel: 02 228 16 00