LJ - 01 600 27 85 / [email protected]   |   CE - 03 492 53 51 / [email protected]   |   MB - 02 228 16 00 / [email protected]

Naroči preko spleta - BREZPLAČNA DOSTAVA pri nakupu nad 50 €! ... Imaš vprašanje? Ni problema, pokliči nas! *** KLIKNI TUKAJ ***

MARKBASS LITTLE MARK 58R 500W bas ojačevalec

 • Razpoložljivost: Na zalogi
 • Proizvajalec: MARKBASS
 • Šifra: MBH110118

 • Spletna cena:

  599,00€

  Cena:

  630,53€

  * Prihranek:

  5%

 • Brez DDV: 490,98€
Cena na obroke od 15.11€ / mesec
Izračun obrokov
15.11€ x 48 mesecev
19.42€ x 36 mesecev
28.08€ x 24 mesecev
54.09€ x 12 mesecev
106.16€ x 6 mesecev
210.31€ x 3 mesecev

Izračun je informativen.

Preveri svoj limit

Razpoložljivost v poslovalnicah
 • MUSIC MAX | Celje -
 • MUSIC MAX | Ljubljana -
 • On-Line Shop -


Ste v dvomu kaj kupiti za darilo?
Ne skrbite, podarite darilni bon!


Serija bass ojačevalcev MB58R je primer, kako je Markbass vedno korak pred inovacijami z uporabo najsodobnejše tehnologije. Ponovno je Marco De Virgiliis s svojo pionirsko dušo uspel ustvariti novo serijo izdelkov, ki z uporabo custom komponent, ustvarjhenih zahvaljujoč dolgoletnim izkušnjam in raziskavam Markbass ter uporabo revolucionarnih materialov s pogledom na prihodnost in okolje , je resnično rešil vprašanje tona in moči v primerjavi s prenosljivostjo.

Novi ojačevalnik LITTLE MARK 58R z novo zasnovo vključuje vse priključke in kontrole na sprednji plošči, na zadnji plošči pa ostanejo samo izhodi za zvočnike in AC vtičnica, kar ponuja optimalno ergonomijo in naredi vse bolj praktično.

LITTLE MARK 58R ojačevalnik ima posodobljen 4-pasovni EQ, nov dvopasovni omejevalnik v kombinaciji s 500-vatnim MPT ojačevalnikom moči, stikalo za izklop zvoka in 3-smerno vrtljivo stikalo, ki vključuje možnosti Flat, Scooped ali FSW (Footswitchable) možnosti EQ, vse v visoki kakovosti izdelave in ultralahkem novem ohišju iz ABS (V0), super prenosnem paketu, ki tehta samo 2 kg/4,41 lbs.

Moč ojačevalca: 500W@4ohm / 300W@8ohm
Kontrole: Gain, Low, Mid/Low, Mid/High, High, Master, Line Out, Old School
Oblika ojačevalca: Glava
Tip ojačevalca: Tranzistorski
Predojačevalec: Tranzistorski
Končna stopnja: Tranzistorska
Kanali: 1 Channel
Efekti: Bi-band limiter
Zanka za efekte: Effects send & return: 2x 6.3 mm jack
Specifikacije: POWER AMP MPT (MARK PROPRIETARY TECHNOLOGY)
Specifikacije II: Switches: Pre/Post EQ, Ground Lift, Mute, Power
Specifikacije III: Three-way switch: Flat/Scooped Mid/FSW (sound selection via footswitch)
Lastnosti: Housing made of lightweight, environmentally friendly materials
Več lastnosti: Line out: XLR
Posebnosti: Three-way switch: Flat/Scooped Mid/FSW (sound selection via footswitch)
Širina: 276mm
Višina: 83 mm
Globina: 256mm


Item No.: MBH110118

PRODAJNI POGOJI

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
    Slabo           Dobro

MUSIC MAX d.o.o. daje poroštvo, da bo izdelek v garancijskem roku brezhibno deloval, če se boste ravnali po priloženih navodilih, ter se obvezuje, da bo na Vašo zahtevo, če bo predložena v garancijskem roku, na svoje stroške poskrbel v svojih, oziroma pogodbenih servisnih prostorih za odpravo okvar in tehničnih pomanjkljivosti izdelka, ki bi nastale ob normalni uporabi v času, za katerega se daje poroštvo.

Garancija prične teči z dnem nakupa izdelka na drobno, kar dokažete s potrjenim garancijskim listom.

MUSIC MAX d.o.o. NE JAMČI ZA UVELJAVITEV GARANCIJE V NASLEDNJIH PRIMERIH:

- če kupec ni ravnal v skladu z navodili za uporabo izdelka
- če je v izdelek posegla nepooblaščena oseba
- če je kupec nestrokovno ali malomarno ravnal z izdelkom
- če so bili v izdelek naknadno vgrajeni neoriginalni deli 
- če ni dostavil izdelek na prevzemno mesto
- če kupec ni predložil potrjenega garancijskega lista
- ne jamčimo za okvare ki so bile povzročene pri transportu po izročitvi, okvare zaradi nepravilnih montaž ali vzdrževanja, mehanske okvare, ki jih je povzročil uporabnik in okvare, ki so nastale zaradi prenapetosti električnega toka, višje sile, izteka baterije, itd.
- Iz garancije so izvzeti deli, ki so podvrženi stalni obrabi in lahko dotrajajo pred iztekom garancijskega roka.
- Reklamacije vseh vrst kitar: poleg že naštetega ne priznavamo reklamacij na strgane ali poškodovane strune, mehanske poškodbe napenjalcev strun, vratov in uglaševalnih mehanizmov, poškodbe zaradi neustreznih klimatskih pogojev (rjavenje, pokanje lesa ipd.) ter na izgubljene dele kitar. Neustrezne nastavitve kitare niso podlaga za garancijsko popravilo. Te nastavitve opravi po lastnem okusu kupec sam ali pa jih prepusti strokovnjaku.
- Reklamacije ojačevalcev, zvočnikov: poleg naštetega ne priznavamo reklamacije na mehansko uničene (strgane) membrane zvočnikov, pregorela navitja zvočnikov in na elektronke v ojačevalcih. Nobena zaščita ojačevalca oz. zvočnika ne zagotavlja popolne varnosti ob prekomerni obremenitvi . Maksimalno odprti potenciometri so lahko vzrok preobremenitve in s tem poškodbe. Teh poškodb ne ne priznavamo, kot tudi poškodbe povzročene zaradi »larsen« efekta (mikrofonije).
- Reklamacije lakiranih pihal in trobil: spremembe na površinski obdelavi instrumenta (lak, srebro, nikelj, zlato..) zaradi neustreznega ravnanja z instrumentom, ki ni v skladu z navodili proizvajalca (pomanjkljivo vzdrževanje, stik s kislinami od znoja - potenje rok ipd., neustrezni vremenski vplivi itd.)

Pri popravilu, ki traja več kot 10 dni, se garancijski rok podaljša za toliko časa kolikor traja popravilo. V primeru, da popravila ni mogoče izvršiti v roku 45 dni, bomo izdelek zamenjali z novim.

Servisiranje in nadomestni deli so zagotovljeni tudi po preteku garancijske dobe in sicer vsaj še 3 leta po preteku garancijskega roka.

GARANCIJSKI ROK:
Za izdelke v spletni trgovini veljajo garancijski pogoji v skladu s slovensko zakonodajo in je garancijski rok 12 MESECEV, razen za artikle Yamaha in Fender, kjer znaša garancijski rok 24 MESECEV in pa za Crafter kitare, za katere velja garancijski rok 36 MESECEV​.

Prevzemna mesta – SERVISI za reklamirano blago so:
Trgovina MUSIC MAX PE Celje, Levtikova 1d - Tel: 03 492 53 51
Trgovina MUSIC MAX PE Ljubljana, Šmartinska 106 - Tel: 01 600 27 85
Trgovina MUSIC MAX PE Maribor, Partizanska 44 - Tel: 02 228 16 00