LJ - 01 600 27 85 / [email protected]   |   CE - 03 492 53 51 / [email protected]   |   MB - 02 228 16 00 / [email protected]

Naroči preko spleta - BREZPLAČNA DOSTAVA pri nakupu nad 50 €! ... Imaš vprašanje? Ni problema, pokliči nas! *** KLIKNI TUKAJ ***

NUX B-8 brezžični sistem za kitaro

  • Razpoložljivost: V prihodu
  • Proizvajalec: NUX
  • Šifra: B8

NUX B-8 je prenovljen brezžični sistem z avtomatsko namestitvijo, oddajno frekvenco brez motenj pri 2,4 GHz in prenosom zvočnega signala visoke kakovosti 24-bit/48 kHz. Zakasnitev pri prenosu signala je tako nizka kot 2,5 ms pri najboljši učinkovitosti. Delovni doseg je do 50 metrov.

Z najnovejšimi prenosnimi tehnologijami ima brezžični sistem B-8 najboljšo zmogljivost za glasbenike. Doseg delovanja je do 50 metrov. 

Za dosego najboljše zmogljivosti lahko prilagodite prenosni parameter med NAJNIŽJO LATENCO in STABILNO.

Za najboljšo zmogljivost preverite, ali so v bližini kakšne WI-FI naprave, in nastavite prenos B-8 na najboljši položaj med nizko latenco in stabilnostjo.

Za dosego najboljše zmogljivosti prenosa pritrdite oddajnik na svoj pas in ga uporabljajte kot spodaj navedeno. Na ta način bo oddajnik imel pravo razdaljo , kar je koristno za prenos.

Prav tako je opremljen z vgrajenim boosterjem in dobro zasnovanim digitalnim tunerjem s kromatičnim, standardnim za kitaro ter načini uglaševanja za bas, ki so zelo koristni za glasbenike pri nastopih na odru.

Oddajnik ima vgrajeno veliko litij-ionsko baterijo in življenjska doba baterije je do 6,5 ure. TX lahko enostavno postavite na vrh RX, da jo napolnite.

Tip brezžičnega sistema: Kitara/bas
Frekvenčni razpon: Audio Quality 24bit/48kHz
Upornost: 1 MΩ
Obseg delovanja: 2400-2483.5MHz, Operation Range Up to 50 m (165 feet) maximum
Specifikacije: Maximum Input Level 1 kHz at 1% THD  +6.2 dBV (5.78 Vp-p)
Specifikacije II: Dynamic Range 122dB, A-weighted(OUTPUT/SEND)
Specifikacije III: TX Battery Life up to 6.5 hours
Lastnosti: Latency 2.5ms(best performance setting)-8.7ms(safety mode)
Več lastnosti: Audio Quality 24bit/48kHz
Dolžina: 72.5mm
Širina: 49.3mm
Višina: 23mm
Teža: RX weight 500g, TX weight 63g
20Hz-20kHz

 Item No.: B8

PRODAJNI POGOJI

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
    Slabo           Dobro

MUSIC MAX d.o.o. daje poroštvo, da bo izdelek v garancijskem roku brezhibno deloval, če se boste ravnali po priloženih navodilih, ter se obvezuje, da bo na Vašo zahtevo, če bo predložena v garancijskem roku, na svoje stroške poskrbel v svojih, oziroma pogodbenih servisnih prostorih za odpravo okvar in tehničnih pomanjkljivosti izdelka, ki bi nastale ob normalni uporabi v času, za katerega se daje poroštvo.

Garancija prične teči z dnem nakupa izdelka na drobno, kar dokažete s potrjenim garancijskim listom.

MUSIC MAX d.o.o. NE JAMČI ZA UVELJAVITEV GARANCIJE V NASLEDNJIH PRIMERIH:

- če kupec ni ravnal v skladu z navodili za uporabo izdelka
- če je v izdelek posegla nepooblaščena oseba
- če je kupec nestrokovno ali malomarno ravnal z izdelkom
- če so bili v izdelek naknadno vgrajeni neoriginalni deli 
- če ni dostavil izdelek na prevzemno mesto
- če kupec ni predložil potrjenega garancijskega lista
- ne jamčimo za okvare ki so bile povzročene pri transportu po izročitvi, okvare zaradi nepravilnih montaž ali vzdrževanja, mehanske okvare, ki jih je povzročil uporabnik in okvare, ki so nastale zaradi prenapetosti električnega toka, višje sile, izteka baterije, itd.
- Iz garancije so izvzeti deli, ki so podvrženi stalni obrabi in lahko dotrajajo pred iztekom garancijskega roka.
- Reklamacije vseh vrst kitar: poleg že naštetega ne priznavamo reklamacij na strgane ali poškodovane strune, mehanske poškodbe napenjalcev strun, vratov in uglaševalnih mehanizmov, poškodbe zaradi neustreznih klimatskih pogojev (rjavenje, pokanje lesa ipd.) ter na izgubljene dele kitar. Neustrezne nastavitve kitare niso podlaga za garancijsko popravilo. Te nastavitve opravi po lastnem okusu kupec sam ali pa jih prepusti strokovnjaku.
- Reklamacije ojačevalcev, zvočnikov: poleg naštetega ne priznavamo reklamacije na mehansko uničene (strgane) membrane zvočnikov, pregorela navitja zvočnikov in na elektronke v ojačevalcih. Nobena zaščita ojačevalca oz. zvočnika ne zagotavlja popolne varnosti ob prekomerni obremenitvi . Maksimalno odprti potenciometri so lahko vzrok preobremenitve in s tem poškodbe. Teh poškodb ne ne priznavamo, kot tudi poškodbe povzročene zaradi »larsen« efekta (mikrofonije).
- Reklamacije lakiranih pihal in trobil: spremembe na površinski obdelavi instrumenta (lak, srebro, nikelj, zlato..) zaradi neustreznega ravnanja z instrumentom, ki ni v skladu z navodili proizvajalca (pomanjkljivo vzdrževanje, stik s kislinami od znoja - potenje rok ipd., neustrezni vremenski vplivi itd.)

Pri popravilu, ki traja več kot 10 dni, se garancijski rok podaljša za toliko časa kolikor traja popravilo. V primeru, da popravila ni mogoče izvršiti v roku 45 dni, bomo izdelek zamenjali z novim.

Servisiranje in nadomestni deli so zagotovljeni tudi po preteku garancijske dobe in sicer vsaj še 3 leta po preteku garancijskega roka.

GARANCIJSKI ROK:
Za izdelke v spletni trgovini veljajo garancijski pogoji v skladu s slovensko zakonodajo in je garancijski rok 12 MESECEV, razen za artikle Yamaha in Fender, kjer znaša garancijski rok 24 MESECEV in pa za Crafter kitare, za katere velja garancijski rok 36 MESECEV​.

Prevzemna mesta – SERVISI za reklamirano blago so:
Trgovina MUSIC MAX PE Celje, Levtikova 1d - Tel: 03 492 53 51
Trgovina MUSIC MAX PE Ljubljana, Šmartinska 106 - Tel: 01 600 27 85
Trgovina MUSIC MAX PE Maribor, Partizanska 44 - Tel: 02 228 16 00