LJ - 01 600 27 85 / [email protected]   |   CE - 03 492 53 51 / [email protected]   |   MB - 02 228 16 00 / [email protected]

Naroči preko spleta - BREZPLAČNA DOSTAVA pri nakupu nad 50 €! ... Imaš vprašanje? Ni problema, pokliči nas! *** KLIKNI TUKAJ ***

NUX C-5RC brezžični sistem za kitaro

 • Razpoložljivost: Na zalogi
 • Proizvajalec: NUX
 • Šifra: C-5RC

 • Spletna cena:

  154,33€

  Cena:

  162,45€

  * Prihranek:

  5%

 • Brez DDV: 126,50€
Cena na obroke od 13.91€ / mesec
Izračun obrokov
13.91€ x 12 mesecev
27.29€ x 6 mesecev
54.07€ x 3 mesecev

Izračun je informativen.

Preveri svoj limit

Razpoložljivost v poslovalnicah
 • MUSIC MAX | Ljubljana -
 • MUSIC MAX | Maribor -
 • On-Line Shop -


Ste v dvomu kaj kupiti za darilo?
Ne skrbite, podarite darilni bon!


C-5RC je zasnovan za brezžično povezavo elektronskih glasbil z brezžično tehnologijo frekvence 5,8 GHz. Ima značilnosti nizke latence, nizkega šuma, nizke motnje in prenos z visoko pasovno širino.

Večina naprav v vašem domu, vključno z omrežji Wi-Fi, brezžičnimi telefoni, napravami Bluetooth, napravami za odpiranje garažnih vrat in celo elektronskimi varuškami, deluje na frekvenci 2,4 GHz. Frekvenca 5,8 GHz, ki je novejši standard, se v teh napravah pogosto ne uporablja.

Torej je pas 5,8 GHz običajno manj natrpan kot pas 2,4 GHz, ker ga uporablja manj naprav. 5,8 GHz frekvenčni pas ima manj motenj drugih naprav, ko igrate na odru ali doma.

C-5RC, izboljšan z najnovejšo tehnološko inovacijo NUX in nadgrajenim algoritmom, se popolnoma prilega vsem vrstam električnih kitar, akustičnih električnih kitar, bas kitar in ukulel, ne glede na aktivne ali pasivne, piezo ali magnetne magnete.

Zagotavlja izjemno 24-bitno kakovost zvoka, preprosto delovanje "plug in and play", izjemno nizko zakasnitev (<5 ms) in soliden signal za razdalje do 30 metrov / 100 čevljev v ustreznih pogojih.

C-5RC je opremljen tudi s prenosnim napajalnim ohišjem za polnjenje brezžičnih enot – idealen dizajn, ko ste na poti.

Uporaba za: Electric Guitars, Acoustic-electric Guitars, Bass Guitars and Ukuleles
Frekvenčni razpon: 20 Hz – 20 kHz
Specifikacije: Operating Frequency Band 5.8 GHz
Specifikacije II: Audio Quality 24-bit / 44.1 kHz
Specifikacije III: Operation Range Up to 30 meters / 100 feet line-of-sight (environment-dependent)
Lastnosti: Latency Less than 5.5ms
Več lastnosti: Transmitter/Receiver Battery Run Time More than 4 hours
Posebnosti: Transmitter/Receiver Size 108mm(L) x 30mm(W) x 21mm(H)
Pribor: Power Case Size 132mm(L) x 93mm(W) x 50mm(H)
Teža: Power Case: 196g, Transmitter/Receiver: 34g each

Item No.: C-5RC

PRODAJNI POGOJI

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
    Slabo           Dobro

MUSIC MAX d.o.o. daje poroštvo, da bo izdelek v garancijskem roku brezhibno deloval, če se boste ravnali po priloženih navodilih, ter se obvezuje, da bo na Vašo zahtevo, če bo predložena v garancijskem roku, na svoje stroške poskrbel v svojih, oziroma pogodbenih servisnih prostorih za odpravo okvar in tehničnih pomanjkljivosti izdelka, ki bi nastale ob normalni uporabi v času, za katerega se daje poroštvo.

Garancija prične teči z dnem nakupa izdelka na drobno, kar dokažete s potrjenim garancijskim listom.

MUSIC MAX d.o.o. NE JAMČI ZA UVELJAVITEV GARANCIJE V NASLEDNJIH PRIMERIH:

- če kupec ni ravnal v skladu z navodili za uporabo izdelka
- če je v izdelek posegla nepooblaščena oseba
- če je kupec nestrokovno ali malomarno ravnal z izdelkom
- če so bili v izdelek naknadno vgrajeni neoriginalni deli 
- če ni dostavil izdelek na prevzemno mesto
- če kupec ni predložil potrjenega garancijskega lista
- ne jamčimo za okvare ki so bile povzročene pri transportu po izročitvi, okvare zaradi nepravilnih montaž ali vzdrževanja, mehanske okvare, ki jih je povzročil uporabnik in okvare, ki so nastale zaradi prenapetosti električnega toka, višje sile, izteka baterije, itd.
- Iz garancije so izvzeti deli, ki so podvrženi stalni obrabi in lahko dotrajajo pred iztekom garancijskega roka.
- Reklamacije vseh vrst kitar: poleg že naštetega ne priznavamo reklamacij na strgane ali poškodovane strune, mehanske poškodbe napenjalcev strun, vratov in uglaševalnih mehanizmov, poškodbe zaradi neustreznih klimatskih pogojev (rjavenje, pokanje lesa ipd.) ter na izgubljene dele kitar. Neustrezne nastavitve kitare niso podlaga za garancijsko popravilo. Te nastavitve opravi po lastnem okusu kupec sam ali pa jih prepusti strokovnjaku.
- Reklamacije ojačevalcev, zvočnikov: poleg naštetega ne priznavamo reklamacije na mehansko uničene (strgane) membrane zvočnikov, pregorela navitja zvočnikov in na elektronke v ojačevalcih. Nobena zaščita ojačevalca oz. zvočnika ne zagotavlja popolne varnosti ob prekomerni obremenitvi . Maksimalno odprti potenciometri so lahko vzrok preobremenitve in s tem poškodbe. Teh poškodb ne ne priznavamo, kot tudi poškodbe povzročene zaradi »larsen« efekta (mikrofonije).
- Reklamacije lakiranih pihal in trobil: spremembe na površinski obdelavi instrumenta (lak, srebro, nikelj, zlato..) zaradi neustreznega ravnanja z instrumentom, ki ni v skladu z navodili proizvajalca (pomanjkljivo vzdrževanje, stik s kislinami od znoja - potenje rok ipd., neustrezni vremenski vplivi itd.)

Pri popravilu, ki traja več kot 10 dni, se garancijski rok podaljša za toliko časa kolikor traja popravilo. V primeru, da popravila ni mogoče izvršiti v roku 45 dni, bomo izdelek zamenjali z novim.

Servisiranje in nadomestni deli so zagotovljeni tudi po preteku garancijske dobe in sicer vsaj še 3 leta po preteku garancijskega roka.

GARANCIJSKI ROK:
Za izdelke v spletni trgovini veljajo garancijski pogoji v skladu s slovensko zakonodajo in je garancijski rok 12 MESECEV, razen za artikle Yamaha in Fender, kjer znaša garancijski rok 24 MESECEV in pa za Crafter kitare, za katere velja garancijski rok 36 MESECEV​.

Prevzemna mesta – SERVISI za reklamirano blago so:
Trgovina MUSIC MAX PE Celje, Levtikova 1d - Tel: 03 492 53 51
Trgovina MUSIC MAX PE Ljubljana, Šmartinska 106 - Tel: 01 600 27 85
Trgovina MUSIC MAX PE Maribor, Partizanska 44 - Tel: 02 228 16 00