LJ - 01 600 27 85 / [email protected]   |   CE - 03 492 53 51 / [email protected]   |   MB - 02 228 16 00 / [email protected]

Naroči preko spleta - BREZPLAČNA DOSTAVA pri nakupu nad 50 €! ... Imaš vprašanje? Ni problema, pokliči nas! *** KLIKNI TUKAJ ***

NUX DM-8 elektronski bobni

 • Top seller -10% NUX DM-8 elektronski bobni
 • Razpoložljivost: Na zalogi
 • Proizvajalec: NUX
 • Šifra: DM-8

 • Spletna cena:

  1.032,63€

  Cena:

  1.147,37€

  * Prihranek:

  10%

 • Brez DDV: 846,42€
Cena na obroke od 23.63€ / mesec
Izračun obrokov
23.63€ x 48 mesecev
30.37€ x 36 mesecev
43.91€ x 24 mesecev
84.60€ x 12 mesecev
166.03€ x 6 mesecev
328.92€ x 3 mesecev

Izračun je informativen.

Preveri svoj limit

Razpoložljivost v poslovalnicah
 • MUSIC MAX | Celje -
 • MUSIC MAX | Ljubljana -
 • On-Line Shop -


Ste v dvomu kaj kupiti za darilo?
Ne skrbite, podarite darilni bon!


NUX DM-8 je naš najnovejši komplet elektronskih bobnov z novimi inovativnimi tehnologijami, ki daje bobnarjem pristen akustični občutek in realistično ekspresivno igranje. DM-8 ima robustna stojala, ki ni samo vzdržljiva, ampak izgledajo odlično!

Hi-hat je nameščen na lastnem stojalu, kar zagotavlja bolj realističen občutek v primerjavi s fiksnin padom. Nameščen na enoto senzorja gibanja, lahko pad enostavno prilagodite svojemu slogu igranja, vključno z odprtimi/zaprtimi in napol odprtimi nastavitvami.

Podloga za snare DM-8 pristno posnema vedenje pravega akustičnega malega bobna s svojim dizajnom roba in okvirja. Trojno območje vam omogoča igranje prepričljivih rim shotov/in cross stickov, medtem ko se prilagajate potrebam večine igralnih situacij od rocka/funka/do latina, cross stick pa je odličen za balade ali bossa novo.

Zanka uporablja najnovejšo tehnologijo tritočkovnega sprožilca, zaradi česar je zvok vsakega položaja na opni bobna bolj uravnotežen. Priloženo je tudi zelo stabilno neodvisno stojalo za snare za najboljšo zmogljivost. Na novo zasnovan 10-palčni neodvisni boben lahko v celoti podpira pedal za kontrabas. Nova stopalka za bas boben ima dvojno verigo in debelejšo pad ploščo. Zasnova z dvojno verigo omogoča bolj stabilno nihanje udarca, medtem ko odebeljena osnovna plošča preprečuje prosto gibanje celotnega pedala. Novi zvočni modul DM-8 je poln inovacij in privlačnih funkcij, vključno s skupinskimi faderji, ki dodelijo ravni zvoka vsaki posamezni ploščici.

Enostavno ustvarite lastne nstavitve bobnov po meri! Vključenih je tudi 30 kompletov bobnov visoke ločljivosti z različnimi stili. Ne glede na slog bobna lahko iz njega dobite želene zvoke. Intuitivne in zmogljive funkcije za prilagajanje zvoka uporabnikom omogočajo prosto urejanje lastnih kompletov bobnov. 

Ob nakupu Nux elektronskih bobnov vam nudimo nakup pribora s 20% popustom ( pri naročilu vtipkajte kodo NUX20)

NUX DA-30 ojačevalec za elektronske bobne

Zvočni modul: DM-8 module
Bas boben: 10"
Prehodni boben: 10" (x 3)
Snare boben: 12"
Stojala/okovje: Hi Hat stand, Snare stand
Činele: 2" Crash (x 2), 14" Ride, 12" Hi Hat
Specifikacije: 9 Piece Digital Drum Kit with Remo Mesh Heads
Specifikacije II: 30 sets of high-fidelity drum kits with different styles
Specifikacije III: Metronome, Coach, Effects, REC, Songs, Bluetooth, USB audio, WAV import, Group fader


Item No.: DM-8

PRODAJNI POGOJI

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
    Slabo           Dobro

MUSIC MAX d.o.o. daje poroštvo, da bo izdelek v garancijskem roku brezhibno deloval, če se boste ravnali po priloženih navodilih, ter se obvezuje, da bo na Vašo zahtevo, če bo predložena v garancijskem roku, na svoje stroške poskrbel v svojih, oziroma pogodbenih servisnih prostorih za odpravo okvar in tehničnih pomanjkljivosti izdelka, ki bi nastale ob normalni uporabi v času, za katerega se daje poroštvo.

Garancija prične teči z dnem nakupa izdelka na drobno, kar dokažete s potrjenim garancijskim listom.

MUSIC MAX d.o.o. NE JAMČI ZA UVELJAVITEV GARANCIJE V NASLEDNJIH PRIMERIH:

- če kupec ni ravnal v skladu z navodili za uporabo izdelka
- če je v izdelek posegla nepooblaščena oseba
- če je kupec nestrokovno ali malomarno ravnal z izdelkom
- če so bili v izdelek naknadno vgrajeni neoriginalni deli 
- če ni dostavil izdelek na prevzemno mesto
- če kupec ni predložil potrjenega garancijskega lista
- ne jamčimo za okvare ki so bile povzročene pri transportu po izročitvi, okvare zaradi nepravilnih montaž ali vzdrževanja, mehanske okvare, ki jih je povzročil uporabnik in okvare, ki so nastale zaradi prenapetosti električnega toka, višje sile, izteka baterije, itd.
- Iz garancije so izvzeti deli, ki so podvrženi stalni obrabi in lahko dotrajajo pred iztekom garancijskega roka.
- Reklamacije vseh vrst kitar: poleg že naštetega ne priznavamo reklamacij na strgane ali poškodovane strune, mehanske poškodbe napenjalcev strun, vratov in uglaševalnih mehanizmov, poškodbe zaradi neustreznih klimatskih pogojev (rjavenje, pokanje lesa ipd.) ter na izgubljene dele kitar. Neustrezne nastavitve kitare niso podlaga za garancijsko popravilo. Te nastavitve opravi po lastnem okusu kupec sam ali pa jih prepusti strokovnjaku.
- Reklamacije ojačevalcev, zvočnikov: poleg naštetega ne priznavamo reklamacije na mehansko uničene (strgane) membrane zvočnikov, pregorela navitja zvočnikov in na elektronke v ojačevalcih. Nobena zaščita ojačevalca oz. zvočnika ne zagotavlja popolne varnosti ob prekomerni obremenitvi . Maksimalno odprti potenciometri so lahko vzrok preobremenitve in s tem poškodbe. Teh poškodb ne ne priznavamo, kot tudi poškodbe povzročene zaradi »larsen« efekta (mikrofonije).
- Reklamacije lakiranih pihal in trobil: spremembe na površinski obdelavi instrumenta (lak, srebro, nikelj, zlato..) zaradi neustreznega ravnanja z instrumentom, ki ni v skladu z navodili proizvajalca (pomanjkljivo vzdrževanje, stik s kislinami od znoja - potenje rok ipd., neustrezni vremenski vplivi itd.)

Pri popravilu, ki traja več kot 10 dni, se garancijski rok podaljša za toliko časa kolikor traja popravilo. V primeru, da popravila ni mogoče izvršiti v roku 45 dni, bomo izdelek zamenjali z novim.

Servisiranje in nadomestni deli so zagotovljeni tudi po preteku garancijske dobe in sicer vsaj še 3 leta po preteku garancijskega roka.

GARANCIJSKI ROK:
Za izdelke v spletni trgovini veljajo garancijski pogoji v skladu s slovensko zakonodajo in je garancijski rok 12 MESECEV, razen za artikle Yamaha in Fender, kjer znaša garancijski rok 24 MESECEV in pa za Crafter kitare, za katere velja garancijski rok 36 MESECEV​.

Prevzemna mesta – SERVISI za reklamirano blago so:
Trgovina MUSIC MAX PE Celje, Levtikova 1d - Tel: 03 492 53 51
Trgovina MUSIC MAX PE Ljubljana, Šmartinska 106 - Tel: 01 600 27 85
Trgovina MUSIC MAX PE Maribor, Partizanska 44 - Tel: 02 228 16 00