LJ - 01 600 27 85 / [email protected]   |   CE - 03 492 53 51 / [email protected]   |   MB - 02 228 16 00 / [email protected]

Naroči preko spleta - BREZPLAČNA DOSTAVA pri nakupu nad 50 €! ... Imaš vprašanje? Ni problema, pokliči nas! *** KLIKNI TUKAJ ***

NUX NDO-5 ACE OF TONE Dual Overdrive kitarski efekt pedal

 • Razpoložljivost: Na zalogi
 • Proizvajalec: NUX
 • Šifra: NDO5

 • Spletna cena:

  113,00€

  Cena:

  118,95€

  * Prihranek:

  5%

 • Brez DDV: 92,62€
Cena na obroke od 10.20€ / mesec
Izračun obrokov
10.20€ x 12 mesecev
20.03€ x 6 mesecev
39.67€ x 3 mesecev

Izračun je informativen.

Preveri svoj limit

Razpoložljivost v poslovalnicah
 • MUSIC MAX | Celje -
 • MUSIC MAX | Ljubljana -
 • MUSIC MAX | Maribor -
 • On-Line Shop -


Ste v dvomu kaj kupiti za darilo?
Ne skrbite, podarite darilni bon!


ACE of TONE je dvojni overdrive kitarski pedal, opremljen s Tubeman MKII in Morning Star vezjem, ki predstavlja idealno kombinacijo za kitariste, ki želijo razširiti svoj zvok. Kitaristi pogosto obožujejo vsaj dva overdrive pedala pod svojimi nogami, kar omogoča večjo prilagodljivost in ustvarjalnost.

Tubeman, ki je na prvi strani pedala, je opremljen z načinom FAT, kar omogoča veliko več čistosti in gaina kot kateri koli klasični Tubescreamer. To vezje je mogoče enostavno prilagoditi s funkcijo FAT, kar omogoča večjo odzivnost nizkih tonov in hkrati še toplejši ton.

Na drugi strani pedala je Morning Star z načinom SHINE, ki temelji na legendarnem vezju Bluesbreaker. Morning Star ponuja zelo transparenten in manj izrazit Drive, kar omogoča dodajanje subtilnega odtenka overdrive zvoka brez izgube jasnosti in prepoznavnosti.

Z združitvijo teh dveh močnih vezij v enem pedal, ACE of TONE zagotavlja kitaristom široko paleto tonalnih možnosti in ustvarjalno svobodo pri oblikovanju njihovega zvoka.

Tip efekta: Overdrive
Specifikacije: 2 classic overdrive circuits in one compact enclosure.
Specifikacije II: Versatile modes and routing design to enhance the tone variety.
Specifikacije III: BF/TB Toggle Switch: BF means Buffer-Bypass, TB means True-Bypass. You can choose BF while you conne
Lastnosti: You can use external foot controller (like NUX NMP-2) to remote this pedal.
Več lastnosti: Footswitch:Engage/disengage Tubeman circuit. Hold it for 1 second, you can turn on/off FAT mode.
Posebnosti: FAT Indicator:While you engaged FAT mode, the indicator will turn on.
Dolžina: 105mm
Širina: 115mm
Višina: 58mm
Teža: 440g


Item No.: NDO5

PRODAJNI POGOJI

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
    Slabo           Dobro

MUSIC MAX d.o.o. daje poroštvo, da bo izdelek v garancijskem roku brezhibno deloval, če se boste ravnali po priloženih navodilih, ter se obvezuje, da bo na Vašo zahtevo, če bo predložena v garancijskem roku, na svoje stroške poskrbel v svojih, oziroma pogodbenih servisnih prostorih za odpravo okvar in tehničnih pomanjkljivosti izdelka, ki bi nastale ob normalni uporabi v času, za katerega se daje poroštvo.

Garancija prične teči z dnem nakupa izdelka na drobno, kar dokažete s potrjenim garancijskim listom.

MUSIC MAX d.o.o. NE JAMČI ZA UVELJAVITEV GARANCIJE V NASLEDNJIH PRIMERIH:

- če kupec ni ravnal v skladu z navodili za uporabo izdelka
- če je v izdelek posegla nepooblaščena oseba
- če je kupec nestrokovno ali malomarno ravnal z izdelkom
- če so bili v izdelek naknadno vgrajeni neoriginalni deli 
- če ni dostavil izdelek na prevzemno mesto
- če kupec ni predložil potrjenega garancijskega lista
- ne jamčimo za okvare ki so bile povzročene pri transportu po izročitvi, okvare zaradi nepravilnih montaž ali vzdrževanja, mehanske okvare, ki jih je povzročil uporabnik in okvare, ki so nastale zaradi prenapetosti električnega toka, višje sile, izteka baterije, itd.
- Iz garancije so izvzeti deli, ki so podvrženi stalni obrabi in lahko dotrajajo pred iztekom garancijskega roka.
- Reklamacije vseh vrst kitar: poleg že naštetega ne priznavamo reklamacij na strgane ali poškodovane strune, mehanske poškodbe napenjalcev strun, vratov in uglaševalnih mehanizmov, poškodbe zaradi neustreznih klimatskih pogojev (rjavenje, pokanje lesa ipd.) ter na izgubljene dele kitar. Neustrezne nastavitve kitare niso podlaga za garancijsko popravilo. Te nastavitve opravi po lastnem okusu kupec sam ali pa jih prepusti strokovnjaku.
- Reklamacije ojačevalcev, zvočnikov: poleg naštetega ne priznavamo reklamacije na mehansko uničene (strgane) membrane zvočnikov, pregorela navitja zvočnikov in na elektronke v ojačevalcih. Nobena zaščita ojačevalca oz. zvočnika ne zagotavlja popolne varnosti ob prekomerni obremenitvi . Maksimalno odprti potenciometri so lahko vzrok preobremenitve in s tem poškodbe. Teh poškodb ne ne priznavamo, kot tudi poškodbe povzročene zaradi »larsen« efekta (mikrofonije).
- Reklamacije lakiranih pihal in trobil: spremembe na površinski obdelavi instrumenta (lak, srebro, nikelj, zlato..) zaradi neustreznega ravnanja z instrumentom, ki ni v skladu z navodili proizvajalca (pomanjkljivo vzdrževanje, stik s kislinami od znoja - potenje rok ipd., neustrezni vremenski vplivi itd.)

Pri popravilu, ki traja več kot 10 dni, se garancijski rok podaljša za toliko časa kolikor traja popravilo. V primeru, da popravila ni mogoče izvršiti v roku 45 dni, bomo izdelek zamenjali z novim.

Servisiranje in nadomestni deli so zagotovljeni tudi po preteku garancijske dobe in sicer vsaj še 3 leta po preteku garancijskega roka.

GARANCIJSKI ROK:
Za izdelke v spletni trgovini veljajo garancijski pogoji v skladu s slovensko zakonodajo in je garancijski rok 12 MESECEV, razen za artikle Yamaha in Fender, kjer znaša garancijski rok 24 MESECEV in pa za Crafter kitare, za katere velja garancijski rok 36 MESECEV​.

Prevzemna mesta – SERVISI za reklamirano blago so:
Trgovina MUSIC MAX PE Celje, Levtikova 1d - Tel: 03 492 53 51
Trgovina MUSIC MAX PE Ljubljana, Šmartinska 106 - Tel: 01 600 27 85
Trgovina MUSIC MAX PE Maribor, Partizanska 44 - Tel: 02 228 16 00