LJ - 01 600 27 85 / [email protected]   |   CE - 03 492 53 51 / [email protected]   |   MB - 02 228 16 00 / [email protected]

Naroči preko spleta - BREZPLAČNA DOSTAVA pri nakupu nad 50 €! ... Imaš vprašanje? Ni problema, pokliči nas! *** KLIKNI TUKAJ ***

ON STAGE GA250 vlažilec za ukuelele

  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • Proizvajalec: ON STAGE
  • Šifra: 130110

  • 4,70€

  • Brez DDV: 3,85€
  • Najnižja cena zadnjih 30 dni: 4,23€

Razpoložljivost v poslovalnicah
  • MUSIC MAX | Maribor -
  • On-Line Shop -

Drugi so kupili tudi:

FLIGHT NUS310BB Blackbird sopran ukulele AQUILA 4U strune za sopran ukulele AQUILA 100U strune za sopran ukulele FLIGHT DUS320 CEQ SP/ZEB sopran ukulele ON STAGE GS5000 stojalo za ukulele/mandolino ON STAGE UPK300 (3) paket trzalic za ukulele KYSER KULEA Hawaiian kapodaster za ukuelele LEVYS M20PDX Blk pas za ukulele

Ste v dvomu kaj kupiti za darilo?
Ne skrbite, podarite darilni bon!


GA250, vlažilec za ukulele je zelo pomemben delček za ohranjanje vašega inštrumenta v najboljši formi in najboljši kondiciji! Nasploh v zimskem času so vaše ukulele izpostavljene izredno suhemu zraku kar mnogokrat vpliva na zelo izsušen les, kar pa lahko privede do razpok ali zvijanju lesenih delov vašega inštrumenta. S pomočjo GA250 si inštrument vzame ravno dovolj vlage kot jo potrebuje, kar pa ne vpliva samo na les ampak tudi na sam zvok inštrumenta!

Changes in humidity can wreak havoc with even the most sturdily-built instrument, shortening its life and compromising sonic fidelity, particularly on the road. The GA250 Ukulele Humidifier is a cost-effective investment in your instrument's looks, longevity and, of course, sound. The GA250 can be stored conveniently and unobtrusively by suspending it between your strings in the sound hole. The sponge-style humidifiers dispense moisture evenly without ever contacting the instrument itself, ensuring it looks and sounds as good as the day you bought it.

Barva: Črna
Specifikacije: Material: Plastic
Specifikacije II: Sound hole suspended Ukulele Humidifier
Specifikacije III: Never touches instrument body
Lastnosti: Releases moisture evenly with sponge-style humidifier
Več lastnosti: Held between the strings to ensure safety and universal fit for all ukuleles


Item No.: 130110

PRODAJNI POGOJI

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
    Slabo           Dobro
Captcha

MUSIC MAX d.o.o. daje poroštvo, da bo izdelek v garancijskem roku brezhibno deloval, če se boste ravnali po priloženih navodilih, ter se obvezuje, da bo na Vašo zahtevo, če bo predložena v garancijskem roku, na svoje stroške poskrbel v svojih, oziroma pogodbenih servisnih prostorih za odpravo okvar in tehničnih pomanjkljivosti izdelka, ki bi nastale ob normalni uporabi v času, za katerega se daje poroštvo.

Garancija prične teči z dnem nakupa izdelka na drobno, kar dokažete s potrjenim garancijskim listom.

MUSIC MAX d.o.o. NE JAMČI ZA UVELJAVITEV GARANCIJE V NASLEDNJIH PRIMERIH:

- če kupec ni ravnal v skladu z navodili za uporabo izdelka
- če je v izdelek posegla nepooblaščena oseba
- če je kupec nestrokovno ali malomarno ravnal z izdelkom
- če so bili v izdelek naknadno vgrajeni neoriginalni deli 
- če ni dostavil izdelek na prevzemno mesto
- če kupec ni predložil potrjenega garancijskega lista
- ne jamčimo za okvare ki so bile povzročene pri transportu po izročitvi, okvare zaradi nepravilnih montaž ali vzdrževanja, mehanske okvare, ki jih je povzročil uporabnik in okvare, ki so nastale zaradi prenapetosti električnega toka, višje sile, izteka baterije, itd.
- Iz garancije so izvzeti deli, ki so podvrženi stalni obrabi in lahko dotrajajo pred iztekom garancijskega roka.
- Reklamacije vseh vrst kitar: poleg že naštetega ne priznavamo reklamacij na strgane ali poškodovane strune, mehanske poškodbe napenjalcev strun, vratov in uglaševalnih mehanizmov, poškodbe zaradi neustreznih klimatskih pogojev (rjavenje, pokanje lesa ipd.) ter na izgubljene dele kitar. Neustrezne nastavitve kitare niso podlaga za garancijsko popravilo. Te nastavitve opravi po lastnem okusu kupec sam ali pa jih prepusti strokovnjaku.
- Reklamacije ojačevalcev, zvočnikov: poleg naštetega ne priznavamo reklamacije na mehansko uničene (strgane) membrane zvočnikov, pregorela navitja zvočnikov in na elektronke v ojačevalcih. Nobena zaščita ojačevalca oz. zvočnika ne zagotavlja popolne varnosti ob prekomerni obremenitvi . Maksimalno odprti potenciometri so lahko vzrok preobremenitve in s tem poškodbe. Teh poškodb ne ne priznavamo, kot tudi poškodbe povzročene zaradi »larsen« efekta (mikrofonije).
- Reklamacije lakiranih pihal in trobil: spremembe na površinski obdelavi instrumenta (lak, srebro, nikelj, zlato..) zaradi neustreznega ravnanja z instrumentom, ki ni v skladu z navodili proizvajalca (pomanjkljivo vzdrževanje, stik s kislinami od znoja - potenje rok ipd., neustrezni vremenski vplivi itd.)

Pri popravilu, ki traja več kot 10 dni, se garancijski rok podaljša za toliko časa kolikor traja popravilo. V primeru, da popravila ni mogoče izvršiti v roku 45 dni, bomo izdelek zamenjali z novim.

Servisiranje in nadomestni deli so zagotovljeni tudi po preteku garancijske dobe in sicer vsaj še 3 leta po preteku garancijskega roka.

GARANCIJSKI ROK:
Za izdelke v spletni trgovini veljajo garancijski pogoji v skladu s slovensko zakonodajo in je garancijski rok 12 MESECEV, razen za artikle Yamaha in Fender, kjer znaša garancijski rok 24 MESECEV in pa za Crafter kitare, za katere velja garancijski rok 36 MESECEV​.

Prevzemna mesta – SERVISI za reklamirano blago so:
Trgovina MUSIC MAX PE Celje, Levtikova 1d - Tel: 03 492 53 51
Trgovina MUSIC MAX PE Ljubljana, Šmartinska 106 - Tel: 01 600 27 85
Trgovina MUSIC MAX PE Maribor, Partizanska 44 - Tel: 02 228 16 00