LJ - 01 600 27 85 / [email protected]   |   CE - 03 492 53 51 / [email protected]   |   MB - 02 228 16 00 / [email protected]

Naroči preko spleta - BREZPLAČNA DOSTAVA pri nakupu nad 50 €! ... Imaš vprašanje? Ni problema, pokliči nas! *** KLIKNI TUKAJ ***

ROLAND Cube Street Ex kitarski ojačevalec

 • Razpoložljivost: Na zalogi
 • Proizvajalec: ROLAND
 • Šifra: CUBESTEX

 • Spletna cena:

  674,99€

  Cena:

  710,52€

  * Prihranek:

  5%

 • Brez DDV: 553,27€
 • Najnižja cena zadnjih 30 dni: 639,47€
Cena na obroke od 17.02€ / mesec
Izračun obrokov
17.02€ x 48 mesecev
21.88€ x 36 mesecev
31.64€ x 24 mesecev
60.95€ x 12 mesecev
119.62€ x 6 mesecev
236.99€ x 3 mesecev

Izračun je informativen.

Preveri svoj limit

Razpoložljivost v poslovalnicah
 • MUSIC MAX | Celje -
 • On-Line Shop -


Ste v dvomu kaj kupiti za darilo?
Ne skrbite, podarite darilni bon!


Roland Cube Street Ex, kitarski ojačevalec. Mobilen in delovanjem na baterije je bila Rolandova Street CUBE velik hit med potujočimi glasbeniki. Zdaj novi CUBE Street EX mobilni ojačevalnik z nadgradnjo zmogljivosti, ki zagotavlja še boljši zvok, več kanalov in več univerzalnosti. 50W moči in stereo sistem zvočnikov z dvojnimi nizkotonci in visokotonci zagotavljajo čist, dinamičen zvok za večje množice, medtem ko štirje neodvisni kanali ponujajo obilne povezave za različne mikrofone in instrumente. Podrobna nastavitev zvoka je na voljo z ločenimi EQ in Reverb efektom, odlični kitarski toni pa se enostavno nastavijo s pomočjo COSM tehnologije. Načini napajanja zagotavljajo do 20 ur delovanja z osmimi baterijami AA, dve enoti CUBE Street EX pa lahko po potrebi povežete za večjo zvočno pokritost. In z i-CUBE LINK lahko celo priključite iPhone ali iPad za predvajanje glasbe in snemanje svojih nastopov!

Oblika ojačevalca: Kombo
Tip ojačevalca: Tranzistorski
Predojačevalec: Tranzistorski
Končna stopnja: Tranzistorska
Moč ojačevalca: 50 watts
Zvočniki: 8-inch woofers and 2-inch tweeters
Specifikacije: Selectable output power modes to optimize battery life for different performing situations (Max: 50
Specifikacije II: Two XLR mic inputs allow two vocalists to perform at once
Specifikacije III: Easy recording into your iPhone/iPad via i-CUBE LINK and free CUBE JAM app
Lastnosti: Nominal Output Level (1 kHz)LINE OUT (L/MONO, R)/STEREO LINK OUT (L, R): -10 dBu
Teža: 7.4 kg


Item No.: CUBESTEX

PRODAJNI POGOJI

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
    Slabo           Dobro
Captcha

MUSIC MAX d.o.o. daje poroštvo, da bo izdelek v garancijskem roku brezhibno deloval, če se boste ravnali po priloženih navodilih, ter se obvezuje, da bo na Vašo zahtevo, če bo predložena v garancijskem roku, na svoje stroške poskrbel v svojih, oziroma pogodbenih servisnih prostorih za odpravo okvar in tehničnih pomanjkljivosti izdelka, ki bi nastale ob normalni uporabi v času, za katerega se daje poroštvo.

Garancija prične teči z dnem nakupa izdelka na drobno, kar dokažete s potrjenim garancijskim listom.

MUSIC MAX d.o.o. NE JAMČI ZA UVELJAVITEV GARANCIJE V NASLEDNJIH PRIMERIH:

- če kupec ni ravnal v skladu z navodili za uporabo izdelka
- če je v izdelek posegla nepooblaščena oseba
- če je kupec nestrokovno ali malomarno ravnal z izdelkom
- če so bili v izdelek naknadno vgrajeni neoriginalni deli 
- če ni dostavil izdelek na prevzemno mesto
- če kupec ni predložil potrjenega garancijskega lista
- ne jamčimo za okvare ki so bile povzročene pri transportu po izročitvi, okvare zaradi nepravilnih montaž ali vzdrževanja, mehanske okvare, ki jih je povzročil uporabnik in okvare, ki so nastale zaradi prenapetosti električnega toka, višje sile, izteka baterije, itd.
- Iz garancije so izvzeti deli, ki so podvrženi stalni obrabi in lahko dotrajajo pred iztekom garancijskega roka.
- Reklamacije vseh vrst kitar: poleg že naštetega ne priznavamo reklamacij na strgane ali poškodovane strune, mehanske poškodbe napenjalcev strun, vratov in uglaševalnih mehanizmov, poškodbe zaradi neustreznih klimatskih pogojev (rjavenje, pokanje lesa ipd.) ter na izgubljene dele kitar. Neustrezne nastavitve kitare niso podlaga za garancijsko popravilo. Te nastavitve opravi po lastnem okusu kupec sam ali pa jih prepusti strokovnjaku.
- Reklamacije ojačevalcev, zvočnikov: poleg naštetega ne priznavamo reklamacije na mehansko uničene (strgane) membrane zvočnikov, pregorela navitja zvočnikov in na elektronke v ojačevalcih. Nobena zaščita ojačevalca oz. zvočnika ne zagotavlja popolne varnosti ob prekomerni obremenitvi . Maksimalno odprti potenciometri so lahko vzrok preobremenitve in s tem poškodbe. Teh poškodb ne ne priznavamo, kot tudi poškodbe povzročene zaradi »larsen« efekta (mikrofonije).
- Reklamacije lakiranih pihal in trobil: spremembe na površinski obdelavi instrumenta (lak, srebro, nikelj, zlato..) zaradi neustreznega ravnanja z instrumentom, ki ni v skladu z navodili proizvajalca (pomanjkljivo vzdrževanje, stik s kislinami od znoja - potenje rok ipd., neustrezni vremenski vplivi itd.)

Pri popravilu, ki traja več kot 10 dni, se garancijski rok podaljša za toliko časa kolikor traja popravilo. V primeru, da popravila ni mogoče izvršiti v roku 45 dni, bomo izdelek zamenjali z novim.

Servisiranje in nadomestni deli so zagotovljeni tudi po preteku garancijske dobe in sicer vsaj še 3 leta po preteku garancijskega roka.

GARANCIJSKI ROK:
Za izdelke v spletni trgovini veljajo garancijski pogoji v skladu s slovensko zakonodajo in je garancijski rok 12 MESECEV, razen za artikle Yamaha in Fender, kjer znaša garancijski rok 24 MESECEV in pa za Crafter kitare, za katere velja garancijski rok 36 MESECEV​.

Prevzemna mesta – SERVISI za reklamirano blago so:
Trgovina MUSIC MAX PE Celje, Levtikova 1d - Tel: 03 492 53 51
Trgovina MUSIC MAX PE Ljubljana, Šmartinska 106 - Tel: 01 600 27 85
Trgovina MUSIC MAX PE Maribor, Partizanska 44 - Tel: 02 228 16 00