LJ - 01 600 27 85 / [email protected]   |   CE - 03 492 53 51 / [email protected]   |   MB - 02 228 16 00 / [email protected]

Naroči preko spleta - BREZPLAČNA DOSTAVA pri nakupu nad 50 €! ... Imaš vprašanje? Ni problema, pokliči nas! *** KLIKNI TUKAJ ***

VONYX CM320B USB kondenzatorski mikrofon

 • Razpoložljivost: Na zalogi
 • Proizvajalec: VONYX
 • Šifra: 173.550

 • Spletna cena:

  34,00€

  Cena:

  35,79€

  * Prihranek:

  5%

 • Brez DDV: 27,87€

Razpoložljivost v poslovalnicah
 • MUSIC MAX | Celje -
 • On-Line Shop -


Ste v dvomu kaj kupiti za darilo?
Ne skrbite, podarite darilni bon!


CM320 je mikrofonski komplet USB Plug and Play. Visokokakovosten kondenzatorski mikrofon s širokim frekvenčnim odzivom je posebej zasnovan za široko uporabo z zelo preprostim upravljanjem.

CM320 je opremljen s 3,5-milimetrskim priključkom za slušalke, ki vam omogoča, da poslušate, kaj snemate v realnem času, nadzor glasnosti in efekta pa vam omogoča popolno snemanje. Vrsta mikrofona se pogosto uporablja za petje, igranje iger, klepetanje, spletno gostovanje, podcasting, videovoiceovers, Skype konference in številne druge aplikacije. Dostava vključuje zložljivo kovinsko namizno stojalo in zaščitni filter. Preprosto povežite z osebnim ali prenosnim računalnikom s priloženim kablom USB in mikrofon je pripravljen za uporabo v slogu plug and play.

Barva: Črna
Kontrole: Adjustable gain and echo level
Tip mikrofona: kondenzatorski
Uporaba za: singing, gaming, chatting, web hosting, podcasting, video voiceovers, Skype conferences and many oth
Oblika: Namizni
Vzorec usmerjenosti: Cardioid
Konektor: USB
Frekvenčni razpon: 20Hz - 20.000Hz
Upornost: 680 Ohm
Specifikacije: Built-in sound card
Specifikacije II: Headphone connection (3.5mm)
Specifikacije III: Mute button (blue LED = ON, red LED = OFF)
Lastnosti: High-quality recording, excellent voice projection
Več lastnosti: High compatibility (Windows, Mac OS)
Posebnosti: Rugged metal casing
Pribor: Foldable tripod stand, Foam filter USB A to B cable, 3/8'' to 5/8'' adapter
Dolžina: Lead length: 2.5m
Širina: 157mm
Višina: 48mm
Teža: 0,5 kg

Item No.: 173.550

PRODAJNI POGOJI

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
    Slabo           Dobro

MUSIC MAX d.o.o. daje poroštvo, da bo izdelek v garancijskem roku brezhibno deloval, če se boste ravnali po priloženih navodilih, ter se obvezuje, da bo na Vašo zahtevo, če bo predložena v garancijskem roku, na svoje stroške poskrbel v svojih, oziroma pogodbenih servisnih prostorih za odpravo okvar in tehničnih pomanjkljivosti izdelka, ki bi nastale ob normalni uporabi v času, za katerega se daje poroštvo.

Garancija prične teči z dnem nakupa izdelka na drobno, kar dokažete s potrjenim garancijskim listom.

MUSIC MAX d.o.o. NE JAMČI ZA UVELJAVITEV GARANCIJE V NASLEDNJIH PRIMERIH:

- če kupec ni ravnal v skladu z navodili za uporabo izdelka
- če je v izdelek posegla nepooblaščena oseba
- če je kupec nestrokovno ali malomarno ravnal z izdelkom
- če so bili v izdelek naknadno vgrajeni neoriginalni deli 
- če ni dostavil izdelek na prevzemno mesto
- če kupec ni predložil potrjenega garancijskega lista
- ne jamčimo za okvare ki so bile povzročene pri transportu po izročitvi, okvare zaradi nepravilnih montaž ali vzdrževanja, mehanske okvare, ki jih je povzročil uporabnik in okvare, ki so nastale zaradi prenapetosti električnega toka, višje sile, izteka baterije, itd.
- Iz garancije so izvzeti deli, ki so podvrženi stalni obrabi in lahko dotrajajo pred iztekom garancijskega roka.
- Reklamacije vseh vrst kitar: poleg že naštetega ne priznavamo reklamacij na strgane ali poškodovane strune, mehanske poškodbe napenjalcev strun, vratov in uglaševalnih mehanizmov, poškodbe zaradi neustreznih klimatskih pogojev (rjavenje, pokanje lesa ipd.) ter na izgubljene dele kitar. Neustrezne nastavitve kitare niso podlaga za garancijsko popravilo. Te nastavitve opravi po lastnem okusu kupec sam ali pa jih prepusti strokovnjaku.
- Reklamacije ojačevalcev, zvočnikov: poleg naštetega ne priznavamo reklamacije na mehansko uničene (strgane) membrane zvočnikov, pregorela navitja zvočnikov in na elektronke v ojačevalcih. Nobena zaščita ojačevalca oz. zvočnika ne zagotavlja popolne varnosti ob prekomerni obremenitvi . Maksimalno odprti potenciometri so lahko vzrok preobremenitve in s tem poškodbe. Teh poškodb ne ne priznavamo, kot tudi poškodbe povzročene zaradi »larsen« efekta (mikrofonije).
- Reklamacije lakiranih pihal in trobil: spremembe na površinski obdelavi instrumenta (lak, srebro, nikelj, zlato..) zaradi neustreznega ravnanja z instrumentom, ki ni v skladu z navodili proizvajalca (pomanjkljivo vzdrževanje, stik s kislinami od znoja - potenje rok ipd., neustrezni vremenski vplivi itd.)

Pri popravilu, ki traja več kot 10 dni, se garancijski rok podaljša za toliko časa kolikor traja popravilo. V primeru, da popravila ni mogoče izvršiti v roku 45 dni, bomo izdelek zamenjali z novim.

Servisiranje in nadomestni deli so zagotovljeni tudi po preteku garancijske dobe in sicer vsaj še 3 leta po preteku garancijskega roka.

GARANCIJSKI ROK:
Za izdelke v spletni trgovini veljajo garancijski pogoji v skladu s slovensko zakonodajo in je garancijski rok 12 MESECEV, razen za artikle Yamaha in Fender, kjer znaša garancijski rok 24 MESECEV in pa za Crafter kitare, za katere velja garancijski rok 36 MESECEV​.

Prevzemna mesta – SERVISI za reklamirano blago so:
Trgovina MUSIC MAX PE Celje, Levtikova 1d - Tel: 03 492 53 51
Trgovina MUSIC MAX PE Ljubljana, Šmartinska 106 - Tel: 01 600 27 85
Trgovina MUSIC MAX PE Maribor, Partizanska 44 - Tel: 02 228 16 00