LJ - 01 600 27 85 / [email protected]   |   CE - 03 492 53 51 / [email protected]   |   MB - 02 228 16 00 / [email protected]

Naroči preko spleta - BREZPLAČNA DOSTAVA pri nakupu nad 50 €! ... Imaš vprašanje? Ni problema, pokliči nas! *** KLIKNI TUKAJ ***

VONYX VSA700-BP prenosni sistem ozvočenja

 • Razpoložljivost: Na zalogi
 • Proizvajalec: VONYX
 • Šifra: 174.060

 • Spletna cena:

  359,01€

  Cena:

  377,90€

  * Prihranek:

  5%

 • Brez DDV: 294,27€
Cena na obroke od 11.64€ / mesec
Izračun obrokov
11.64€ x 36 mesecev
16.83€ x 24 mesecev
32.42€ x 12 mesecev
63.62€ x 6 mesecev
126.04€ x 3 mesecev

Izračun je informativen.

Preveri svoj limit

Razpoložljivost v poslovalnicah
 • MUSIC MAX | Maribor -
 • On-Line Shop -


Ste v dvomu kaj kupiti za darilo?
Ne skrbite, podarite darilni bon!


Serija Vonyx VSA je serija visokokakovostnih profesionalnih 12" in 15" prenosnih avdio sistemov. Vgrajena ojačevalna enota je opremljena z BT sprejemnikom, ki omogoča poslušanje vse vaše najljubše glasbe s pametnega telefona ali tablice in USB vhodom/SD režo za predvajanje MP3. Da je vedno jasno, kaj se trenutno predvaja, imajo ti avdio sistemi jasen grafični zaslon za prikaz oznak ID3. Zahvaljujoč vgrajeni polnilni bateriji so ti sistemi popolni kot so PA postavitve in ulične predstave. Sistem VSA vključuje tudi 2x UHF mikrofona za popolno svobodo gibanja.

Zadnja plošča teh sistemov ponuja veliko povezljivosti, vsestranskosti in funkcionalnosti. Vključuje vhodni kanal za mikrofon s 3-polnim XLR kombiniranim vhodom, Aux-line vhod, kontrole za nastavitev tona, MP3 kontrolno enoto in razdelek za prikaz baterije, kjer lahko tudi preprosto preverite stanje baterije. Ponuja tudi linijski vhod in linijski izhod z uporabo priključka RCA. Tukaj lahko priključite avdio enote z izhodom na ravni linije, kot je mešalna miza ali druga zunanja naprava. Končno je na voljo poseben razdelek za neodvisno upravljanje dveh kanalov UHF brezžičnih mikrofonov. Vse je zaprto v enem samem težkem ohišju s kolesi in ročajem za dvig za pomoč pri transportu.

Frekvenčni razpon: 45Hz - 20.000Hz
Tip: Aktivni zvočnik
Nizkotonski: 15" membrana
Visokotonski: 1.4" tuljava
Magnet visokotonca: Titanij
Magnet nizkotonca: Feritni
Izhodna moč ojačevalca (sinusna): 500W
Izhodna moč ojačevalca (vrhunec): 1000W
Material: ABS
Specifikacije: Playback options BT 5.0 streaming, USB, SD
Specifikacije II: Battery control unit with status and charge indicator
Specifikacije III: All-in-one portable audio system,
Lastnosti: Simple to set-up and use – no technical background required
Več lastnosti: Sturdy ABS impact resistant plastic body - extremely durable
Posebnosti: Up to 8 hours continual use on a full battery charge
Pribor: Handheld microphone (wireless), Headset microphone (wireless), Remote control (wireless)
Dolžina: 360mm
Širina: 420mm
Višina: 690 mm
Teža: 16.9kg

Item No.: 174.060

PRODAJNI POGOJI

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
    Slabo           Dobro

MUSIC MAX d.o.o. daje poroštvo, da bo izdelek v garancijskem roku brezhibno deloval, če se boste ravnali po priloženih navodilih, ter se obvezuje, da bo na Vašo zahtevo, če bo predložena v garancijskem roku, na svoje stroške poskrbel v svojih, oziroma pogodbenih servisnih prostorih za odpravo okvar in tehničnih pomanjkljivosti izdelka, ki bi nastale ob normalni uporabi v času, za katerega se daje poroštvo.

Garancija prične teči z dnem nakupa izdelka na drobno, kar dokažete s potrjenim garancijskim listom.

MUSIC MAX d.o.o. NE JAMČI ZA UVELJAVITEV GARANCIJE V NASLEDNJIH PRIMERIH:

- če kupec ni ravnal v skladu z navodili za uporabo izdelka
- če je v izdelek posegla nepooblaščena oseba
- če je kupec nestrokovno ali malomarno ravnal z izdelkom
- če so bili v izdelek naknadno vgrajeni neoriginalni deli 
- če ni dostavil izdelek na prevzemno mesto
- če kupec ni predložil potrjenega garancijskega lista
- ne jamčimo za okvare ki so bile povzročene pri transportu po izročitvi, okvare zaradi nepravilnih montaž ali vzdrževanja, mehanske okvare, ki jih je povzročil uporabnik in okvare, ki so nastale zaradi prenapetosti električnega toka, višje sile, izteka baterije, itd.
- Iz garancije so izvzeti deli, ki so podvrženi stalni obrabi in lahko dotrajajo pred iztekom garancijskega roka.
- Reklamacije vseh vrst kitar: poleg že naštetega ne priznavamo reklamacij na strgane ali poškodovane strune, mehanske poškodbe napenjalcev strun, vratov in uglaševalnih mehanizmov, poškodbe zaradi neustreznih klimatskih pogojev (rjavenje, pokanje lesa ipd.) ter na izgubljene dele kitar. Neustrezne nastavitve kitare niso podlaga za garancijsko popravilo. Te nastavitve opravi po lastnem okusu kupec sam ali pa jih prepusti strokovnjaku.
- Reklamacije ojačevalcev, zvočnikov: poleg naštetega ne priznavamo reklamacije na mehansko uničene (strgane) membrane zvočnikov, pregorela navitja zvočnikov in na elektronke v ojačevalcih. Nobena zaščita ojačevalca oz. zvočnika ne zagotavlja popolne varnosti ob prekomerni obremenitvi . Maksimalno odprti potenciometri so lahko vzrok preobremenitve in s tem poškodbe. Teh poškodb ne ne priznavamo, kot tudi poškodbe povzročene zaradi »larsen« efekta (mikrofonije).
- Reklamacije lakiranih pihal in trobil: spremembe na površinski obdelavi instrumenta (lak, srebro, nikelj, zlato..) zaradi neustreznega ravnanja z instrumentom, ki ni v skladu z navodili proizvajalca (pomanjkljivo vzdrževanje, stik s kislinami od znoja - potenje rok ipd., neustrezni vremenski vplivi itd.)

Pri popravilu, ki traja več kot 10 dni, se garancijski rok podaljša za toliko časa kolikor traja popravilo. V primeru, da popravila ni mogoče izvršiti v roku 45 dni, bomo izdelek zamenjali z novim.

Servisiranje in nadomestni deli so zagotovljeni tudi po preteku garancijske dobe in sicer vsaj še 3 leta po preteku garancijskega roka.

GARANCIJSKI ROK:
Za izdelke v spletni trgovini veljajo garancijski pogoji v skladu s slovensko zakonodajo in je garancijski rok 12 MESECEV, razen za artikle Yamaha in Fender, kjer znaša garancijski rok 24 MESECEV in pa za Crafter kitare, za katere velja garancijski rok 36 MESECEV​.

Prevzemna mesta – SERVISI za reklamirano blago so:
Trgovina MUSIC MAX PE Celje, Levtikova 1d - Tel: 03 492 53 51
Trgovina MUSIC MAX PE Ljubljana, Šmartinska 106 - Tel: 01 600 27 85
Trgovina MUSIC MAX PE Maribor, Partizanska 44 - Tel: 02 228 16 00