LJ - 01 600 27 85 / [email protected]   |   CE - 03 492 53 51 / [email protected]   |   MB - 02 228 16 00 / [email protected]

Naroči preko spleta - BREZPLAČNA DOSTAVA pri nakupu nad 50 €! ... Imaš vprašanje? Ni problema, pokliči nas! *** KLIKNI TUKAJ ***

YAMAHA CLP-725B BLK Matte digitalni klavir

 • Razpoložljivost: Na zalogi
 • Proizvajalec: YAMAHA
 • Šifra: 725B

 • Spletna cena:

  1.498,15€

  Cena:

  1.577,00€

  * Prihranek:

  5%

 • Brez DDV: 1.227,99€
Cena na obroke od 35.35€ / mesec
Izračun obrokov
35.35€ x 48 mesecev
45.45€ x 36 mesecev
65.71€ x 24 mesecev
126.59€ x 12 mesecev
248.44€ x 6 mesecev

Izračun je informativen.

Preveri svoj limit

Razpoložljivost v poslovalnicah
 • MUSIC MAX | Maribor -
 • On-Line Shop -


Ste v dvomu kaj kupiti za darilo?
Ne skrbite, podarite darilni bon!


Serija digitalnih pianin CLP uporablja najsodobnejšo tehnologijo za pravo izkušnjo igranja na pravem klasičnem klavirju, kar pianistu omogoča, da igra z načinom in globino, da doseže neomejeno variacijo tonov in ustvari edinstveno in osebno izkušnjo. Serija CLP-700 bo zagotovo naredila igranje klavirja toliko bolj prijetno kot kdaj koli prej. Digitalna pianina Clavinova so opremljeni s priročnimi funkcijami, ki jih lahko dajo le digitalni klavirji. Uporabite slušalke, pri vadbi v nočnih urah, in vadite s prednastavljenimi skladbami. Povežite se tudi z Yamahino aplikacijo Smart Pianist, da pridobite dodatno pomoč pri vadbi klavirja.

Yamaha Clavinova CLP-725 je cenovno najugodnejša Clavinova, ki pa že ponuja novo GrandTouch-S mehaniko tipk.Nova GrandTouch-S klaviatura s tipkami iz umetne slonovine in ebenovine, 10 izbranih zvokov, Escapement (točka preloma na tipki), CFX and Bosendorfer Imperial klavirski vzorci, CFX Binaural vzorec (za avtentičen občutek prostora pri poslušanju na slušalke).

Ob nakupu Yamaha pianina vam nudimo nakup pribora s 40% popustom ( pri naročilu vtipkajte kodo YAM40)

SKYTEC SH120 SLUŠALKE

FLIGHT NASTAVLJIVA ČRNA KLAVIRSKA KLOP MAT

Barva: Črna
Število tipk: 88, GrandTouch-S™ keyboard: synthetic ebony and ivory keytops, escapement
Polifonija (maksimalna): 256
Število prednastavljenih glasov: 10
Število prednastavljenih skladb: 10 voice demo songs + 50 classics
Število snemalnih skladb: 1
Število snemalnih stez: 2
Ojačevalci: 20 W x 2
Zvočniki: 12 cm x 2
napajalnik: 12 W (When using PA-300C AC adaptor)
Kontrole: 3: Damper (with half-pedal function), Sostenuto, Soft
Specifikacije: Yamaha CFX, Bösendorfer Imperial
Specifikacije II: Touch Sensitivity: Hard/Medium/Soft/Fixed
Pribor: Owner’s Manual, Quick Operation Guide, "50 Classical Music Masterpieces" Music Book, Online
Širina: 1,350 mm
Višina: 849 mm
Globina: 414 mm
Teža: 43 kg


Item No.: 725B

PRODAJNI POGOJI

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
    Slabo           Dobro

MUSIC MAX d.o.o. daje poroštvo, da bo izdelek v garancijskem roku brezhibno deloval, če se boste ravnali po priloženih navodilih, ter se obvezuje, da bo na Vašo zahtevo, če bo predložena v garancijskem roku, na svoje stroške poskrbel v svojih, oziroma pogodbenih servisnih prostorih za odpravo okvar in tehničnih pomanjkljivosti izdelka, ki bi nastale ob normalni uporabi v času, za katerega se daje poroštvo.

Garancija prične teči z dnem nakupa izdelka na drobno, kar dokažete s potrjenim garancijskim listom.

MUSIC MAX d.o.o. NE JAMČI ZA UVELJAVITEV GARANCIJE V NASLEDNJIH PRIMERIH:

- če kupec ni ravnal v skladu z navodili za uporabo izdelka
- če je v izdelek posegla nepooblaščena oseba
- če je kupec nestrokovno ali malomarno ravnal z izdelkom
- če so bili v izdelek naknadno vgrajeni neoriginalni deli 
- če ni dostavil izdelek na prevzemno mesto
- če kupec ni predložil potrjenega garancijskega lista
- ne jamčimo za okvare ki so bile povzročene pri transportu po izročitvi, okvare zaradi nepravilnih montaž ali vzdrževanja, mehanske okvare, ki jih je povzročil uporabnik in okvare, ki so nastale zaradi prenapetosti električnega toka, višje sile, izteka baterije, itd.
- Iz garancije so izvzeti deli, ki so podvrženi stalni obrabi in lahko dotrajajo pred iztekom garancijskega roka.
- Reklamacije vseh vrst kitar: poleg že naštetega ne priznavamo reklamacij na strgane ali poškodovane strune, mehanske poškodbe napenjalcev strun, vratov in uglaševalnih mehanizmov, poškodbe zaradi neustreznih klimatskih pogojev (rjavenje, pokanje lesa ipd.) ter na izgubljene dele kitar. Neustrezne nastavitve kitare niso podlaga za garancijsko popravilo. Te nastavitve opravi po lastnem okusu kupec sam ali pa jih prepusti strokovnjaku.
- Reklamacije ojačevalcev, zvočnikov: poleg naštetega ne priznavamo reklamacije na mehansko uničene (strgane) membrane zvočnikov, pregorela navitja zvočnikov in na elektronke v ojačevalcih. Nobena zaščita ojačevalca oz. zvočnika ne zagotavlja popolne varnosti ob prekomerni obremenitvi . Maksimalno odprti potenciometri so lahko vzrok preobremenitve in s tem poškodbe. Teh poškodb ne ne priznavamo, kot tudi poškodbe povzročene zaradi »larsen« efekta (mikrofonije).
- Reklamacije lakiranih pihal in trobil: spremembe na površinski obdelavi instrumenta (lak, srebro, nikelj, zlato..) zaradi neustreznega ravnanja z instrumentom, ki ni v skladu z navodili proizvajalca (pomanjkljivo vzdrževanje, stik s kislinami od znoja - potenje rok ipd., neustrezni vremenski vplivi itd.)

Pri popravilu, ki traja več kot 10 dni, se garancijski rok podaljša za toliko časa kolikor traja popravilo. V primeru, da popravila ni mogoče izvršiti v roku 45 dni, bomo izdelek zamenjali z novim.

Servisiranje in nadomestni deli so zagotovljeni tudi po preteku garancijske dobe in sicer vsaj še 3 leta po preteku garancijskega roka.

GARANCIJSKI ROK:
Za izdelke v spletni trgovini veljajo garancijski pogoji v skladu s slovensko zakonodajo in je garancijski rok 12 MESECEV, razen za artikle Yamaha in Fender, kjer znaša garancijski rok 24 MESECEV in pa za Crafter kitare, za katere velja garancijski rok 36 MESECEV​.

Prevzemna mesta – SERVISI za reklamirano blago so:
Trgovina MUSIC MAX PE Celje, Levtikova 1d - Tel: 03 492 53 51
Trgovina MUSIC MAX PE Ljubljana, Šmartinska 106 - Tel: 01 600 27 85
Trgovina MUSIC MAX PE Maribor, Partizanska 44 - Tel: 02 228 16 00