LJ - 01 600 27 85 / [email protected]   |   CE - 03 492 53 51 / [email protected]   |   MB - 02 228 16 00 / [email protected]

Naroči preko spleta - BREZPLAČNA DOSTAVA pri nakupu nad 50 €! ... Imaš vprašanje? Ni problema, pokliči nas! *** KLIKNI TUKAJ ***

YAMAHA GENOS2 aranžerska klaviatura

 • -12% YAMAHA GENOS2 aranžerska klaviatura
 • Razpoložljivost: Na zalogi
 • Proizvajalec: YAMAHA
 • Šifra: GENOS2

 • Spletna cena:

  4.219,36€

  Cena:

  4.794,73€

  * Prihranek:

  12%

 • Brez DDV: 3.458,49€
Cena na obroke od 100.34€ / mesec
Izračun obrokov
100.34€ x 48 mesecev
129.00€ x 36 mesecev
186.48€ x 24 mesecev

Izračun je informativen.

Preveri svoj limit

Razpoložljivost v poslovalnicah
 • MUSIC MAX | Maribor -
 • On-Line Shop -


Ste v dvomu kaj kupiti za darilo?
Ne skrbite, podarite darilni bon!


Novi paradni konj, Genos2, ki premika meje zvoka Arranger Workstation, vključuje legendarno tehnologijo DX7 FM, vrhunske ambientalne bobne in Steinbergov priznani REVelation Reverb. S funkcijo Style Dynamics Control ste odgovorni za energijo in dinamiko vseh 800 prednastavljenih slogov, kar prinaša povsem novo glasbeno dimenzijo v igranje obilo stilov. Skupaj z novim, svetlejšim, antirefleksnim zaslonom in LED diodami Live Control se funkcije Genos2 združujejo, da zagotovijo najbogatejšo glasbeno izkušnjo.

Z več kot 1900 najkakovostnejšimi glasovi in 800 slogi z nastavitvami z enim dotikom, ki pokrivajo široko paleto glasbenih zvrsti, boste takoj dobili navdih za igranje svojih najljubših pesmi ali celo za ustvarjanje novih glasbenih zamisli in skladb.
Več kot 200 slogov je popolnoma novih, pri čemer so vsi obstoječi slogi v celoti nadgrajeni za uporabo novih glasov in efektov, vključno z ustvarjanjem FM tonov in možnostjo uporabe ambientalnih bobnov in nadzora dinamike sloga. Rezultat je vrhunska profesionalna produkcija. Eden najpomembnejših zvokov za vsakega klavijaturista je klavir, zato niso samo dodali novih klavirjev, ampak tudi ponovno obdelali obstoječe klavirje v veliko višjo kakovost.
CFX, ki je Yamahin paradni klavir, ima zdaj bolj dinamične plasti, vzorčenje 88 tipk in vzorce dvojne dolžine v primerjavi s svojim predhodnikom. Poleg tega lahko izbiramo med Character Grand, ki je nemški klavir iz 1980-ih, ki se dobro igra in daje bolj oster, a zaokrožen zvok, popoln za pop in jazz glasbo. U1 Upright, vrhunski Yamahin klavir Upright, je bil uglašen tako, da zagotavlja sodoben pridih sodobnim pop pesmim.
Če iščete bolj kinematografski zvok, lahko poskusite bogat melanholični zvok novega Felt Piana. Glasovi S.Art2 ostajajo vrhunski v smislu svoje igralnosti in realizma, saj zagotavljajo artikulacijo in legato brez primere v katerem koli instrumentu strojne opreme s tipkami.
V Genos2 lahko izbirate med še več, saj ne zajema le celotne orkestralne palete, ampak tudi več etničnih okusov, kot so Duduk, Shakuhachi in Keltska flavta, ki so kot nalašč za filmsko glasbo.
 
Prvič v aranžerski delovni postaji Genos2 vsebuje dvojni tonski generator s tehnologijo AWM, zdaj pa tudi FM sintezo. FM ima bogat, dinamičen zvok in je poganjal Yamahin legendarni DX7, instrument, ki je definiral zvok osemdesetih let. Ikonične prednastavitve DX7 in nabor novih, sodobnih FM zvokov so integrirani v sloge in nastavitve z enim dotikom in na voljo za predvajanje s pritiskom na gumb, kar v Genos2 prinaša topel, svež zvok.
 
 

 

Barva: Črna
Število tipk: 76
Polifonija (maksimalna): 384 (128 for Preset AWM Voices + 128 for Expansion AWM Voices + 128 for FM Voices)
Število prednastavljenih glasov: 1,991 Voices + 75 Drum/SFX Kits. 106 S.Articulation2, 437 S.Articulation, 141 FM, 40 Sweet!, 81 Cool
Število prednastavljenih skladb: 800, 9 Demo Songs, 1 Preset Song
Število snemalnih skladb: Unlimited (depends on the drive capacity)
Število snemalnih stez: 16
Kontrole: INTRO × 3, MAIN VARIATION × 4, FILL × 4, BREAK, ENDING × 3
Specifikacije: 15GB internal memory
Specifikacije II: 3GB on-board memory for expansion data
Specifikacije III: FSX keyboard, Initial Touch/Aftertouch
Lastnosti: 9-inch color touch screen with anti-reflective coating
Več lastnosti: Mic input for use when singing or collaborating with other performers
Posebnosti: Vocal Harmony and Synth Vocoder functions
Pribor: AC power cord, Owner’s Manual, AC power cord, Music Rest, two Music Rest brackets
Širina: 1,234 mm
Višina: 151 mm
Globina: 456 mm
Teža: 14.2 kg


Item No.: GENOS2

PRODAJNI POGOJI

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
    Slabo           Dobro

MUSIC MAX d.o.o. daje poroštvo, da bo izdelek v garancijskem roku brezhibno deloval, če se boste ravnali po priloženih navodilih, ter se obvezuje, da bo na Vašo zahtevo, če bo predložena v garancijskem roku, na svoje stroške poskrbel v svojih, oziroma pogodbenih servisnih prostorih za odpravo okvar in tehničnih pomanjkljivosti izdelka, ki bi nastale ob normalni uporabi v času, za katerega se daje poroštvo.

Garancija prične teči z dnem nakupa izdelka na drobno, kar dokažete s potrjenim garancijskim listom.

MUSIC MAX d.o.o. NE JAMČI ZA UVELJAVITEV GARANCIJE V NASLEDNJIH PRIMERIH:

- če kupec ni ravnal v skladu z navodili za uporabo izdelka
- če je v izdelek posegla nepooblaščena oseba
- če je kupec nestrokovno ali malomarno ravnal z izdelkom
- če so bili v izdelek naknadno vgrajeni neoriginalni deli 
- če ni dostavil izdelek na prevzemno mesto
- če kupec ni predložil potrjenega garancijskega lista
- ne jamčimo za okvare ki so bile povzročene pri transportu po izročitvi, okvare zaradi nepravilnih montaž ali vzdrževanja, mehanske okvare, ki jih je povzročil uporabnik in okvare, ki so nastale zaradi prenapetosti električnega toka, višje sile, izteka baterije, itd.
- Iz garancije so izvzeti deli, ki so podvrženi stalni obrabi in lahko dotrajajo pred iztekom garancijskega roka.
- Reklamacije vseh vrst kitar: poleg že naštetega ne priznavamo reklamacij na strgane ali poškodovane strune, mehanske poškodbe napenjalcev strun, vratov in uglaševalnih mehanizmov, poškodbe zaradi neustreznih klimatskih pogojev (rjavenje, pokanje lesa ipd.) ter na izgubljene dele kitar. Neustrezne nastavitve kitare niso podlaga za garancijsko popravilo. Te nastavitve opravi po lastnem okusu kupec sam ali pa jih prepusti strokovnjaku.
- Reklamacije ojačevalcev, zvočnikov: poleg naštetega ne priznavamo reklamacije na mehansko uničene (strgane) membrane zvočnikov, pregorela navitja zvočnikov in na elektronke v ojačevalcih. Nobena zaščita ojačevalca oz. zvočnika ne zagotavlja popolne varnosti ob prekomerni obremenitvi . Maksimalno odprti potenciometri so lahko vzrok preobremenitve in s tem poškodbe. Teh poškodb ne ne priznavamo, kot tudi poškodbe povzročene zaradi »larsen« efekta (mikrofonije).
- Reklamacije lakiranih pihal in trobil: spremembe na površinski obdelavi instrumenta (lak, srebro, nikelj, zlato..) zaradi neustreznega ravnanja z instrumentom, ki ni v skladu z navodili proizvajalca (pomanjkljivo vzdrževanje, stik s kislinami od znoja - potenje rok ipd., neustrezni vremenski vplivi itd.)

Pri popravilu, ki traja več kot 10 dni, se garancijski rok podaljša za toliko časa kolikor traja popravilo. V primeru, da popravila ni mogoče izvršiti v roku 45 dni, bomo izdelek zamenjali z novim.

Servisiranje in nadomestni deli so zagotovljeni tudi po preteku garancijske dobe in sicer vsaj še 3 leta po preteku garancijskega roka.

GARANCIJSKI ROK:
Za izdelke v spletni trgovini veljajo garancijski pogoji v skladu s slovensko zakonodajo in je garancijski rok 12 MESECEV, razen za artikle Yamaha in Fender, kjer znaša garancijski rok 24 MESECEV in pa za Crafter kitare, za katere velja garancijski rok 36 MESECEV​.

Prevzemna mesta – SERVISI za reklamirano blago so:
Trgovina MUSIC MAX PE Celje, Levtikova 1d - Tel: 03 492 53 51
Trgovina MUSIC MAX PE Ljubljana, Šmartinska 106 - Tel: 01 600 27 85
Trgovina MUSIC MAX PE Maribor, Partizanska 44 - Tel: 02 228 16 00