LJ - 01 600 27 85 / [email protected]   |   CE - 03 492 53 51 / [email protected]   |   MB - 02 228 16 00 / [email protected]

Naroči preko spleta - BREZPLAČNA DOSTAVA pri nakupu nad 40 €! ... Imaš vprašanje? Ni problema, pokliči nas! *** KLIKNI TUKAJ ***

YAMAHA P-125AWH stage piano komplet

 • Razpoložljivost: 5-9 dni
 • Proizvajalec: YAMAHA
 • Šifra: P125WHSET

 • Spletna cena:

  849,00€

  Cena:

  893,68€

  * Prihranek:

  5%

 • Brez DDV: 695,90€
 • Najnižja cena zadnjih 30 dni: 801,65€
Cena na obroke od 21.41€ / mesec
Izračun obrokov
21.41€ x 48 mesecev
27.53€ x 36 mesecev
39.79€ x 24 mesecev
76.66€ x 12 mesecev
150.46€ x 6 mesecev
298.08€ x 3 mesecev

Izračun je informativen.

Preveri svoj limit

Razpoložljivost v poslovalnicah
 • MUSIC MAX | KingCross Zagreb -


Ste v dvomu kaj kupiti za darilo?
Ne skrbite, podarite darilni bon!


Yamaha P-125 predstavlja idealno rešitev za vse tiste, ki potrebujejo lahek in mobilen inštrument, tako za domačo uporabo, kakor tudi na odru! 

"The Yamaha P-125 is a compact digital piano that combines incredible piano performance with a user friendly minimalistic design.

Easily portable and extremely accessible, this instrument allows you to experience the joy of playing the piano on your terms.

Building on the great success of its predecessor, the P-125 comes with even more features to help you grow with your music. It produces the dynamic, high-quality sound and natural piano touch response expected from Yamaha pianos while maintaining a sleek and slim  footprint.

The modest design of the P-125 was created with user accesibility in mind. With the goal of being as user-friendly and approachable as possible, every element of the P-125 is designed to help keep the player focused on their playing. The minimal light reflection of its continuous surface and the understated speaker design all work to collectively achieve a beautiful and elegant finish."

 

Barva: Bela
Število tipk: 88 GHS keyboard, matte finish on black keys
Polifonija (maksimalna): 192
Število prednastavljenih glasov: 24
Število prednastavljenih skladb: 21 demo songs and 50 piano songs
Število snemalnih skladb: 1
Število snemalnih stez: 2
Ojačevalci: 7 W x 2
Zvočniki: 12 cm x 2 + 4 cm x 2
napajalnik: PA-150B
Specifikacije: Layer, split, duo
Specifikacije II: Reverb, damper resonance, IAC
Specifikacije III: Styles: 20 - drum and bass
Pribor: LP-1WH pedal, L-125WH stand
Širina: 1326mm
Višina: 166mm
Globina: 295mm
Teža: 11.8kg

Item No.: P125WHSET

PRODAJNI POGOJI

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
    Slabo           Dobro
Captcha

MUSIC MAX d.o.o. daje poroštvo, da bo izdelek v garancijskem roku brezhibno deloval, če se boste ravnali po priloženih navodilih, ter se obvezuje, da bo na Vašo zahtevo, če bo predložena v garancijskem roku, na svoje stroške poskrbel v svojih, oziroma pogodbenih servisnih prostorih za odpravo okvar in tehničnih pomanjkljivosti izdelka, ki bi nastale ob normalni uporabi v času, za katerega se daje poroštvo.

Garancija prične teči z dnem nakupa izdelka na drobno, kar dokažete s potrjenim garancijskim listom.

MUSIC MAX d.o.o. NE JAMČI ZA UVELJAVITEV GARANCIJE V NASLEDNJIH PRIMERIH:

- če kupec ni ravnal v skladu z navodili za uporabo izdelka
- če je v izdelek posegla nepooblaščena oseba
- če je kupec nestrokovno ali malomarno ravnal z izdelkom
- če so bili v izdelek naknadno vgrajeni neoriginalni deli 
- če ni dostavil izdelek na prevzemno mesto
- če kupec ni predložil potrjenega garancijskega lista
- ne jamčimo za okvare ki so bile povzročene pri transportu po izročitvi, okvare zaradi nepravilnih montaž ali vzdrževanja, mehanske okvare, ki jih je povzročil uporabnik in okvare, ki so nastale zaradi prenapetosti električnega toka, višje sile, izteka baterije, itd.
- Iz garancije so izvzeti deli, ki so podvrženi stalni obrabi in lahko dotrajajo pred iztekom garancijskega roka.
- Reklamacije vseh vrst kitar: poleg že naštetega ne priznavamo reklamacij na strgane ali poškodovane strune, mehanske poškodbe napenjalcev strun, vratov in uglaševalnih mehanizmov, poškodbe zaradi neustreznih klimatskih pogojev (rjavenje, pokanje lesa ipd.) ter na izgubljene dele kitar. Neustrezne nastavitve kitare niso podlaga za garancijsko popravilo. Te nastavitve opravi po lastnem okusu kupec sam ali pa jih prepusti strokovnjaku.
- Reklamacije ojačevalcev, zvočnikov: poleg naštetega ne priznavamo reklamacije na mehansko uničene (strgane) membrane zvočnikov, pregorela navitja zvočnikov in na elektronke v ojačevalcih. Nobena zaščita ojačevalca oz. zvočnika ne zagotavlja popolne varnosti ob prekomerni obremenitvi . Maksimalno odprti potenciometri so lahko vzrok preobremenitve in s tem poškodbe. Teh poškodb ne ne priznavamo, kot tudi poškodbe povzročene zaradi »larsen« efekta (mikrofonije).
- Reklamacije lakiranih pihal in trobil: spremembe na površinski obdelavi instrumenta (lak, srebro, nikelj, zlato..) zaradi neustreznega ravnanja z instrumentom, ki ni v skladu z navodili proizvajalca (pomanjkljivo vzdrževanje, stik s kislinami od znoja - potenje rok ipd., neustrezni vremenski vplivi itd.)

Pri popravilu, ki traja več kot 10 dni, se garancijski rok podaljša za toliko časa kolikor traja popravilo. V primeru, da popravila ni mogoče izvršiti v roku 45 dni, bomo izdelek zamenjali z novim.

Servisiranje in nadomestni deli so zagotovljeni tudi po preteku garancijske dobe in sicer vsaj še 3 leta po preteku garancijskega roka.

GARANCIJSKI ROK:
Za izdelke v spletni trgovini veljajo garancijski pogoji v skladu s slovensko zakonodajo in je garancijski rok 12 MESECEV, razen za artikle Yamaha in Fender, kjer znaša garancijski rok 24 MESECEV in pa za Crafter kitare, za katere velja garancijski rok 36 MESECEV​.

Prevzemna mesta – SERVISI za reklamirano blago so:
Trgovina MUSIC MAX PE Celje, Levtikova 1d - Tel: 03 492 53 51
Trgovina MUSIC MAX PE Ljubljana, Šmartinska 106 - Tel: 01 600 27 85
Trgovina MUSIC MAX PE Maribor, Partizanska 44 - Tel: 02 228 16 00