LJ - 01 600 27 85 / [email protected]   |   CE - 03 492 53 51 / [email protected]   |   MB - 02 228 16 00 / [email protected]

Naroči preko spleta - BREZPLAČNA DOSTAVA pri nakupu nad 50 €! ... Imaš vprašanje? Ni problema, pokliči nas! *** KLIKNI TUKAJ ***

YAMAHA P-525B Blk stage piano

  • Razpoložljivost: Ni na zalogi
  • Proizvajalec: YAMAHA
  • Šifra: P525B

P-525 je vodilni model svetovno znane serije Yamaha P kompaktnih digitalnih klavirjev, ki ponuja pristen občutek, izvrsten zvok in dodatno izboljšane glasove instrumentov. Piano zvoka sta dva koncertna klavirja svetovnega razreda: Yamaha CFX in Bösendorfer Imperial.

Njegov izhod zvočnikov ter raznolikost in kakovost njegovih glasov, vključno z orglami in električnimi klavirji, so močno izboljšani od njegovega predhodnika, P-515. Lesena tipkovnica – zelo cenjena zaradi svojega občutka – je bila nadgrajena s tipkovnice NWX na tipkovnico GrandTouch-S™ z 88 tipkami. To še bolj približa izkušnjo igranja dotiku koncertnega klavirja. S funkcijo Registration Memory za shranjevanje in priklic nastavitev ter drugimi uporabnimi in priročnimi funkcijami za intimne nastope v živo je P-525 dobro opremljen tudi kot odrski klavir.

Število tipk: 88, GrandTouch-S™ Keyboard: wooden keys (white only), synthetic ebony and ivory key tops, escapement
Polifonija (maksimalna): 256
Število prednastavljenih glasov: 44 Voices + 18 Drum/SFX Kits + 480 XG Voices
Število prednastavljenih skladb: 21 Voice Demo Songs + 50 Classics, 250
Število snemalnih skladb: 250, Approx. 500 KB/Song (approx. 22,000 notes)
Število snemalnih stez: 16, 80 minutes/Song
Ojačevalci: (20 W + 6 W) x 2
Zvočniki: (Oval (12 cm x 6 cm) + 2.5 cm (dome)) x 2
Specifikacije: Bluetooth Audio/MIDI (varies by area)
Specifikacije II: USB flash drive
Specifikacije III: USB Audio Interface
Pribor: Owner’s Manual, Online Member Product Registration, Music rest, Foot pedal (FC3A), Power cord*/AC adaptor* (PA-300C) *Varies by area
Širina: 1,336 mm
Višina: 145 mm
Globina: 376 mm
Teža: 22.0 kg
Item No.: P525B

PRODAJNI POGOJI

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
    Slabo           Dobro

MUSIC MAX d.o.o. daje poroštvo, da bo izdelek v garancijskem roku brezhibno deloval, če se boste ravnali po priloženih navodilih, ter se obvezuje, da bo na Vašo zahtevo, če bo predložena v garancijskem roku, na svoje stroške poskrbel v svojih, oziroma pogodbenih servisnih prostorih za odpravo okvar in tehničnih pomanjkljivosti izdelka, ki bi nastale ob normalni uporabi v času, za katerega se daje poroštvo.

Garancija prične teči z dnem nakupa izdelka na drobno, kar dokažete s potrjenim garancijskim listom.

MUSIC MAX d.o.o. NE JAMČI ZA UVELJAVITEV GARANCIJE V NASLEDNJIH PRIMERIH:

- če kupec ni ravnal v skladu z navodili za uporabo izdelka
- če je v izdelek posegla nepooblaščena oseba
- če je kupec nestrokovno ali malomarno ravnal z izdelkom
- če so bili v izdelek naknadno vgrajeni neoriginalni deli 
- če ni dostavil izdelek na prevzemno mesto
- če kupec ni predložil potrjenega garancijskega lista
- ne jamčimo za okvare ki so bile povzročene pri transportu po izročitvi, okvare zaradi nepravilnih montaž ali vzdrževanja, mehanske okvare, ki jih je povzročil uporabnik in okvare, ki so nastale zaradi prenapetosti električnega toka, višje sile, izteka baterije, itd.
- Iz garancije so izvzeti deli, ki so podvrženi stalni obrabi in lahko dotrajajo pred iztekom garancijskega roka.
- Reklamacije vseh vrst kitar: poleg že naštetega ne priznavamo reklamacij na strgane ali poškodovane strune, mehanske poškodbe napenjalcev strun, vratov in uglaševalnih mehanizmov, poškodbe zaradi neustreznih klimatskih pogojev (rjavenje, pokanje lesa ipd.) ter na izgubljene dele kitar. Neustrezne nastavitve kitare niso podlaga za garancijsko popravilo. Te nastavitve opravi po lastnem okusu kupec sam ali pa jih prepusti strokovnjaku.
- Reklamacije ojačevalcev, zvočnikov: poleg naštetega ne priznavamo reklamacije na mehansko uničene (strgane) membrane zvočnikov, pregorela navitja zvočnikov in na elektronke v ojačevalcih. Nobena zaščita ojačevalca oz. zvočnika ne zagotavlja popolne varnosti ob prekomerni obremenitvi . Maksimalno odprti potenciometri so lahko vzrok preobremenitve in s tem poškodbe. Teh poškodb ne ne priznavamo, kot tudi poškodbe povzročene zaradi »larsen« efekta (mikrofonije).
- Reklamacije lakiranih pihal in trobil: spremembe na površinski obdelavi instrumenta (lak, srebro, nikelj, zlato..) zaradi neustreznega ravnanja z instrumentom, ki ni v skladu z navodili proizvajalca (pomanjkljivo vzdrževanje, stik s kislinami od znoja - potenje rok ipd., neustrezni vremenski vplivi itd.)

Pri popravilu, ki traja več kot 10 dni, se garancijski rok podaljša za toliko časa kolikor traja popravilo. V primeru, da popravila ni mogoče izvršiti v roku 45 dni, bomo izdelek zamenjali z novim.

Servisiranje in nadomestni deli so zagotovljeni tudi po preteku garancijske dobe in sicer vsaj še 3 leta po preteku garancijskega roka.

GARANCIJSKI ROK:
Za izdelke v spletni trgovini veljajo garancijski pogoji v skladu s slovensko zakonodajo in je garancijski rok 12 MESECEV, razen za artikle Yamaha in Fender, kjer znaša garancijski rok 24 MESECEV in pa za Crafter kitare, za katere velja garancijski rok 36 MESECEV​.

Prevzemna mesta – SERVISI za reklamirano blago so:
Trgovina MUSIC MAX PE Celje, Levtikova 1d - Tel: 03 492 53 51
Trgovina MUSIC MAX PE Ljubljana, Šmartinska 106 - Tel: 01 600 27 85
Trgovina MUSIC MAX PE Maribor, Partizanska 44 - Tel: 02 228 16 00