LJ - 01 600 27 85 / [email protected]   |   CE - 03 492 53 51 / [email protected]   |   MB - 02 228 16 00 / [email protected]

Naroči preko spleta - BREZPLAČNA DOSTAVA pri nakupu nad 50 €! ... Imaš vprašanje? Ni problema, pokliči nas! *** KLIKNI TUKAJ ***

CASIO AP-550WE NEW CELVIANO White digitalni klavir komplet

 • Razpoložljivost: Na zalogi
 • Proizvajalec: CASIO
 • Šifra: AP550WESET

 • Spletna cena:

  1.950,00€

  Cena:

  2.052,63€

  * Prihranek:

  5%

 • Brez DDV: 1.598,36€
Cena na obroke od 46.75€ / mesec
Izračun obrokov
46.75€ x 48 mesecev
60.11€ x 36 mesecev
86.89€ x 24 mesecev
167.40€ x 12 mesecev
328.54€ x 6 mesecev

Izračun je informativen.

Preveri svoj limit

Razpoložljivost v poslovalnicah
 • MUSIC MAX | Ljubljana -
 • On-Line Shop -


Ste v dvomu kaj kupiti za darilo?
Ne skrbite, podarite darilni bon!


CASIO AP-550WE, so zasnovani tako, da zazvenijo kot popolni klasični klavir, ki so edinstveni za bogato tradicijo koncertnih klavirjev, digitalni klavirji izkazujejo izjemne glasbene sposobnosti. Z združevanjem naprednih funkcij, namenjenih visoki in prefinjeni umetnosti izvajanja koncertnih klavirjev, s sodobnim pristopom k uživanju v glasbi so ustvarili združitev, ki širi radost igranja in razkriva svet novih možnosti za vas in vaš klavir.

Skozi brezprimerno glasbeno pot ponovno odkrijte čar klavirja in magijo glasbe same. AP-550 vam omogoča, da v celoti uživate v izrazni moči in radosti igranja tehnik, ki so edinstvene za koncertne klavirje, obenem pa doživljate njihovo bogato dediščino.

Vsestranske in izrazne tone koncertnega klavirja, prilagojene pesmim, žanrom in slogom igranja, ki jih imate radi, vam omogočajo, da prilagodite svoj nastop in izvedbo.

Zvočni sistem, ustvarjen tako, da zajame naravno resonanco, kot da bi koncertni klavir igral tik pred vami. Klavijatura sama, ki dosega izjemno igralsko udobje z mešanico mehanike kladiva in digitalne tehnologije za nadzor.

Skrbno oblikovan trojni pedalni sistem, ki omogoča nežno upravljanje s pedali in ujame subtilnosti koncertnega klavirja.

Odkrijte množico inovativnih funkcij, ki vam omogočajo ponovno odkrivanje čara igranja klavirja. Raziščite novo doživetje klavirja s tremi različnimi barvnimi variantami, vključno z elegantnim rožnato rjavim videzom podobnim palisandru.

Spoznajte očarljivo bogastvo in izrazno moč, ki je lastna klavirju z napredno zvočno tehnologijo. Vsestranski in izrazni toni klavirja, prilagojeni skladbam, žanrom in stilom igranja, ki jih imate radi, vam omogočajo, da prilagodite svoj nastop.

Zvočni sistem, ki je bil ustvarjen tako, da ujame naravno resonanco, kot da bi klavir igral tik pred vami. Klaviatura, ki z združitvijo mehanike udarnega kladiva in tehnologije digitalnega nadzora doseže vrhunsko igralnost.

Skrbno zasnovan sistem treh pedal, ki omogoča natančno delo s pedalom, ki zajame vse lastnosti klavirja. Odkrijte množico inovativnih funkcij, ki vam omogočajo, da ponovno odkrijete čar igranja klavirja. 

Prizadevanje za ustvarjanje naravne in bogate resonance, ki je edinstvena za koncertne klavirje z "Multi-Dimensional Morphing AiR Sound Source"

Raziščite izrazne nianse in brezhibne spremembe v tonu, ki temeljijo na vaši hitrosti igranja in reprodukcijo zvoka s tehnologijo "Multi-Dimensional Morphing AiR Sound Source".

Potopite se globoko v zapletenost resonance koncertnega klavirja z našim natančno izdelanim "String Resonance System"

Doživite pristnost koncertnega klavirja z "Mechanical Sound System", ki simulira različne mehanske zvoke.

Preklapljajte med štirimi stopnjami tonske variacije, ki ustreza odpiranju in zapiranju pokrova klavirja s "Lid Simulator"

Preprečite degradacijo izvirne kakovosti zvokov, tako da dosežete čudovite in ekspresivne tone koncertnega klavirja, ki so ustvarjeni iz velikega nabora variacij samplov z "Lossless Audio Compression"

Dva različna tona za veliki klavir, ki vam omogočata, da sprejmete bistvo zgodovinskih mojstrovin, ki so se prenašale skozi stoletja.

CASIO AP-550 je opremljen z 2-kanalnim zvočnim sistemom, s 4 zvočniki, ki pomaga ustvariti naravno resonanco, zaradi katere se počutite, kot da bi bil klavir tik pred vami.

»Volume Sync Equalizer« omogoča uravnotežen zvok na vseh frekvencah tudi pri igranju klavirja pri zmanjšani glasnosti, kar je idealno za domačo vadbo zvečer ali v kakršnih koli tihih trenutkih.

Prilagodite svojo klavirsko izkušnjo, da bo ustrezala vašemu slogu s funkcijo "Sound Mode", ki dodaja različne učinke zvoku, ki ga oddaja akustični sistem. Doživite naraven in ekspanziven zvok pri uporabi slušalk s posebej nastavljenim načinom »Headphone Mode«.

”Smart Hybrid Hammer Action Keyboard CELVIANO Edition” združuje udarni mehanizem klavirja z digitalno kontrolno tehnologijo, ki ponuja ekspresivno igranje z različnimi občutki, ki temeljijo na slogu igranja in obsegu.

Bele tipke so narejene iz hibridnega materiala smrekovega lesa in smole, podobnega tistim, ki se uporabljajo v klavirjih, kar zagotavlja naraven občutek in razkošen finiš, kar omogoča da imate natančen nadzor ne le med pritiski na tipke, temveč tudi s prilagoditvijo hitrosti sproščanja tipk, kar vam omogoča prefinjen nadzor časa dušenja in nians v resonanci.

Optimizirana oblika in razmik pedala, ki temeljita na sistemu pri velikem klavirju, kar omogoča stabilno in občutljivo kontrolo pedala.

Vključitev ”Visual Information Bar” na kontrolni plošči omogoča vizualno potrditev hitrosti igranja, delovanja pedala, tempa in utripa prek svetlobnih indikatorjev.

Z neprekinjenim snemanjem, ki zajema do 270 sekund pred tem, vam "Instant RePlayer" omogoča, da si kadar koli znova pregledate svoje igranje, ne da bi vas skrbelo aktivno snemanje.

Uporabite priloženi "Brezžični MIDI & avdio adapter (WU-BT10)" za brezžično povezavo s svojo mobilno napravo, kar omogoča predvajanje zvoka prek zvočnega sistema inštrumenta in podatkovno komunikacijo MIDI.

Raziščite različne funkcije, ki razširijo grafično urejanje funkcij inštrumenta in izboljšajo vašo klavirsko izkušnjo prek namenske aplikacije "CASIO MUSIC SPACE"

Barva: Bela
Število tipk: 88 Smart Hybrid Hammer Action Keyboard CELVIANO Edition (Key material:hybrid of wood & resin)
Polifonija (maksimalna): 256
Število prednastavljenih glasov: 26
Število prednastavljenih skladb: Built-in Songs: 60 ・Lesson Function: Part ON/OFF (Part Select: right hand, left hand, both hands) ・
Število snemalnih skladb: 2 tracks (1 system track + 1 solo track), 1 song Real-time recording, playback [Audio Recorder] To U
Ojačevalci: 20W+20W (maximum output)
Zvočniki: ・Size:12cm x 2 + 3.5cm x 2 ・Speaker system:2-channel/4-speaker
napajalnik: [AC Adaptor] AD-E24250LW
Specifikacije: Hammer Response (4 levels, tone, off)
Specifikacije II: Key Off Response (3 levels, tone)
Specifikacije III: String Resonance (4 levels, tone, off)
Lastnosti: Damper Resonance (4 levels, tone, off)
Več lastnosti: Key Action Noise (4 levels, tone, off)
Posebnosti: Damper Noise (4 levels, tone, off)
Pribor: Wireless MIDI & AUDIO Adaptor (WU-BT10), Music Stand, AC Adaptor (AD-E24250LW), Adjustable-height Pi
Širina: 1,401mm
Višina: 891 mm (w/o music stand)
Globina: 440mm
Teža: 49.5kg
Item No.: AP550WESET

PRODAJNI POGOJI

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
    Slabo           Dobro

MUSIC MAX d.o.o. daje poroštvo, da bo izdelek v garancijskem roku brezhibno deloval, če se boste ravnali po priloženih navodilih, ter se obvezuje, da bo na Vašo zahtevo, če bo predložena v garancijskem roku, na svoje stroške poskrbel v svojih, oziroma pogodbenih servisnih prostorih za odpravo okvar in tehničnih pomanjkljivosti izdelka, ki bi nastale ob normalni uporabi v času, za katerega se daje poroštvo.

Garancija prične teči z dnem nakupa izdelka na drobno, kar dokažete s potrjenim garancijskim listom.

MUSIC MAX d.o.o. NE JAMČI ZA UVELJAVITEV GARANCIJE V NASLEDNJIH PRIMERIH:

- če kupec ni ravnal v skladu z navodili za uporabo izdelka
- če je v izdelek posegla nepooblaščena oseba
- če je kupec nestrokovno ali malomarno ravnal z izdelkom
- če so bili v izdelek naknadno vgrajeni neoriginalni deli 
- če ni dostavil izdelek na prevzemno mesto
- če kupec ni predložil potrjenega garancijskega lista
- ne jamčimo za okvare ki so bile povzročene pri transportu po izročitvi, okvare zaradi nepravilnih montaž ali vzdrževanja, mehanske okvare, ki jih je povzročil uporabnik in okvare, ki so nastale zaradi prenapetosti električnega toka, višje sile, izteka baterije, itd.
- Iz garancije so izvzeti deli, ki so podvrženi stalni obrabi in lahko dotrajajo pred iztekom garancijskega roka.
- Reklamacije vseh vrst kitar: poleg že naštetega ne priznavamo reklamacij na strgane ali poškodovane strune, mehanske poškodbe napenjalcev strun, vratov in uglaševalnih mehanizmov, poškodbe zaradi neustreznih klimatskih pogojev (rjavenje, pokanje lesa ipd.) ter na izgubljene dele kitar. Neustrezne nastavitve kitare niso podlaga za garancijsko popravilo. Te nastavitve opravi po lastnem okusu kupec sam ali pa jih prepusti strokovnjaku.
- Reklamacije ojačevalcev, zvočnikov: poleg naštetega ne priznavamo reklamacije na mehansko uničene (strgane) membrane zvočnikov, pregorela navitja zvočnikov in na elektronke v ojačevalcih. Nobena zaščita ojačevalca oz. zvočnika ne zagotavlja popolne varnosti ob prekomerni obremenitvi . Maksimalno odprti potenciometri so lahko vzrok preobremenitve in s tem poškodbe. Teh poškodb ne ne priznavamo, kot tudi poškodbe povzročene zaradi »larsen« efekta (mikrofonije).
- Reklamacije lakiranih pihal in trobil: spremembe na površinski obdelavi instrumenta (lak, srebro, nikelj, zlato..) zaradi neustreznega ravnanja z instrumentom, ki ni v skladu z navodili proizvajalca (pomanjkljivo vzdrževanje, stik s kislinami od znoja - potenje rok ipd., neustrezni vremenski vplivi itd.)

Pri popravilu, ki traja več kot 10 dni, se garancijski rok podaljša za toliko časa kolikor traja popravilo. V primeru, da popravila ni mogoče izvršiti v roku 45 dni, bomo izdelek zamenjali z novim.

Servisiranje in nadomestni deli so zagotovljeni tudi po preteku garancijske dobe in sicer vsaj še 3 leta po preteku garancijskega roka.

GARANCIJSKI ROK:
Za izdelke v spletni trgovini veljajo garancijski pogoji v skladu s slovensko zakonodajo in je garancijski rok 12 MESECEV, razen za artikle Yamaha in Fender, kjer znaša garancijski rok 24 MESECEV in pa za Crafter kitare, za katere velja garancijski rok 36 MESECEV​.

Prevzemna mesta – SERVISI za reklamirano blago so:
Trgovina MUSIC MAX PE Celje, Levtikova 1d - Tel: 03 492 53 51
Trgovina MUSIC MAX PE Ljubljana, Šmartinska 106 - Tel: 01 600 27 85
Trgovina MUSIC MAX PE Maribor, Partizanska 44 - Tel: 02 228 16 00