LJ - 01 600 27 85 / [email protected]   |   CE - 03 492 53 51 / [email protected]   |   MB - 02 228 16 00 / [email protected]

Naroči preko spleta - BREZPLAČNA DOSTAVA pri nakupu nad 50 €! ... Imaš vprašanje? Ni problema, pokliči nas! *** KLIKNI TUKAJ ***

FENDER AMERICAN VINTAGE II 66 Jazz Bass RW OWT bas kitara

 • Razpoložljivost: Na zalogi
 • Proizvajalec: FENDER
 • Šifra: 019-0170-805

 • Spletna cena:

  2.229,00€

  Cena:

  2.346,32€

  * Prihranek:

  5%

 • Brez DDV: 1.827,05€
Cena na obroke od 52.58€ / mesec
Izračun obrokov
52.58€ x 48 mesecev
67.59€ x 36 mesecev
97.71€ x 24 mesecev
188.25€ x 12 mesecev

Izračun je informativen.

Preveri svoj limit

Razpoložljivost v poslovalnicah
 • MUSIC MAX | Ljubljana -
 • On-Line Shop -


Ste v dvomu kaj kupiti za darilo?
Ne skrbite, podarite darilni bon!


Serija Fender® American Vintage II predstavlja izjemno natančno interpretacijo revolucionarnih dizajnov, ki so spremenili pot glasbene zgodovine. Zgrajeni s periodno natančnimi trupi inštrumenta, vratovi in strojno opremo, premium finiši ter natančno izbranimi, letom specifičnimi magneti, vsak instrument zajame bistvo avtentične Fenderjeve obrti in zvoka.

Ko je Don Randall pri podjetju Fender Sales zahteval bolj sofisticiran, visokokakovosten model bas kitare, je bil rezultat zdaj ikonična Jazz Bass® zasnova. Vrat je bil ožji pri matici, kar zagotavlja hitrejši in lažji občutek, in novo elegantno telo je odražalo zamaknjeno obliko Jazzmasterja®. Do leta 1966 je evolucija instrumenta dosegla nove višave s številnimi izstopajočimi novimi lastnostmi.

Ameriški Vintage II 1966 Jazz Bass ima udoben "U" oblikovan masiven javorjev vrat, in igranje je sanjsko z 7,25-palčnim radijem iz palisandra in vintage visokimi prečkami. Značilnost izdelave leta 1966 je, da je ta J-Bass® ponujen z belim robom na vratu, dvema kontrolama za volumen in s skupno ton kontrolo, pobarvano glavo in 4-plastno zaščitno ploščo v školjkastem vzorcu.

4-sedežni most z navojnimi sedli, vintage slog "lizike" in Pure Vintage '66 Jazz Bass magneti zagotavljajo klasični slog. Instrumenti v seriji American Vintage II so neposredni potomci originalnih Fenderjev: zasnovani za igralce z odličnim čutom za vintage Fenderjev zvok in občutek ter izdelani z neprekosljivo kakovostjo, do zadnjega vijaka. To so Fenderjeve električne kitare v svoji najčistejši obliki: Fender American Vintage II.

Barva: Olympic White
Premaz trupa: Nitrocelulozni lak sijaj
Material trupa: Jelša
Število prečk: 20
Širina sedla: 38.1 mm)
Menzura: 86.36 cm
Elektronika: Pure Vintage '66 Single-Coil Jazz Bass®
Navijalci: Pure Vintage ‘Lollipop’
Okovje: Kromirano
Kobilica: Pure Vintage 4-Saddle with Threaded Steel Saddles
Strune: Fender® USA 7250M Nickel Plated Steel (.045-.105 Gauges), PN 0737250406
Kontrole: Volume 1. (Middle Pickup), Volume 2. (Bridge Pickup), Master Tone
Specifikacije: "U"-Shaped Neck Profile
Specifikacije II: Truss Rod Nut Vintage-Style Butt Adjust
Specifikacije III: Fingerboard Radius 7.25" (184.1 mm)
Lastnosti: Fret Size Vintage Tall
Več lastnosti: Nut Material Bone
Posebnosti: Position Inlays White Pearloid Dot - 7mm
Pribor: Case/Gig Bag Vintage-Style Black (Orange Interior)


Item No.: 019-0170-805

PRODAJNI POGOJI

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
    Slabo           Dobro

MUSIC MAX d.o.o. daje poroštvo, da bo izdelek v garancijskem roku brezhibno deloval, če se boste ravnali po priloženih navodilih, ter se obvezuje, da bo na Vašo zahtevo, če bo predložena v garancijskem roku, na svoje stroške poskrbel v svojih, oziroma pogodbenih servisnih prostorih za odpravo okvar in tehničnih pomanjkljivosti izdelka, ki bi nastale ob normalni uporabi v času, za katerega se daje poroštvo.

Garancija prične teči z dnem nakupa izdelka na drobno, kar dokažete s potrjenim garancijskim listom.

MUSIC MAX d.o.o. NE JAMČI ZA UVELJAVITEV GARANCIJE V NASLEDNJIH PRIMERIH:

- če kupec ni ravnal v skladu z navodili za uporabo izdelka
- če je v izdelek posegla nepooblaščena oseba
- če je kupec nestrokovno ali malomarno ravnal z izdelkom
- če so bili v izdelek naknadno vgrajeni neoriginalni deli 
- če ni dostavil izdelek na prevzemno mesto
- če kupec ni predložil potrjenega garancijskega lista
- ne jamčimo za okvare ki so bile povzročene pri transportu po izročitvi, okvare zaradi nepravilnih montaž ali vzdrževanja, mehanske okvare, ki jih je povzročil uporabnik in okvare, ki so nastale zaradi prenapetosti električnega toka, višje sile, izteka baterije, itd.
- Iz garancije so izvzeti deli, ki so podvrženi stalni obrabi in lahko dotrajajo pred iztekom garancijskega roka.
- Reklamacije vseh vrst kitar: poleg že naštetega ne priznavamo reklamacij na strgane ali poškodovane strune, mehanske poškodbe napenjalcev strun, vratov in uglaševalnih mehanizmov, poškodbe zaradi neustreznih klimatskih pogojev (rjavenje, pokanje lesa ipd.) ter na izgubljene dele kitar. Neustrezne nastavitve kitare niso podlaga za garancijsko popravilo. Te nastavitve opravi po lastnem okusu kupec sam ali pa jih prepusti strokovnjaku.
- Reklamacije ojačevalcev, zvočnikov: poleg naštetega ne priznavamo reklamacije na mehansko uničene (strgane) membrane zvočnikov, pregorela navitja zvočnikov in na elektronke v ojačevalcih. Nobena zaščita ojačevalca oz. zvočnika ne zagotavlja popolne varnosti ob prekomerni obremenitvi . Maksimalno odprti potenciometri so lahko vzrok preobremenitve in s tem poškodbe. Teh poškodb ne ne priznavamo, kot tudi poškodbe povzročene zaradi »larsen« efekta (mikrofonije).
- Reklamacije lakiranih pihal in trobil: spremembe na površinski obdelavi instrumenta (lak, srebro, nikelj, zlato..) zaradi neustreznega ravnanja z instrumentom, ki ni v skladu z navodili proizvajalca (pomanjkljivo vzdrževanje, stik s kislinami od znoja - potenje rok ipd., neustrezni vremenski vplivi itd.)

Pri popravilu, ki traja več kot 10 dni, se garancijski rok podaljša za toliko časa kolikor traja popravilo. V primeru, da popravila ni mogoče izvršiti v roku 45 dni, bomo izdelek zamenjali z novim.

Servisiranje in nadomestni deli so zagotovljeni tudi po preteku garancijske dobe in sicer vsaj še 3 leta po preteku garancijskega roka.

GARANCIJSKI ROK:
Za izdelke v spletni trgovini veljajo garancijski pogoji v skladu s slovensko zakonodajo in je garancijski rok 12 MESECEV, razen za artikle Yamaha in Fender, kjer znaša garancijski rok 24 MESECEV in pa za Crafter kitare, za katere velja garancijski rok 36 MESECEV​.

Prevzemna mesta – SERVISI za reklamirano blago so:
Trgovina MUSIC MAX PE Celje, Levtikova 1d - Tel: 03 492 53 51
Trgovina MUSIC MAX PE Ljubljana, Šmartinska 106 - Tel: 01 600 27 85
Trgovina MUSIC MAX PE Maribor, Partizanska 44 - Tel: 02 228 16 00