LJ - 01 600 27 85 / [email protected]   |   CE - 03 492 53 51 / [email protected]   |   MB - 02 228 16 00 / [email protected]

Naroči preko spleta - BREZPLAČNA DOSTAVA pri nakupu nad 50 €! ... Imaš vprašanje? Ni problema, pokliči nas! *** KLIKNI TUKAJ ***

FLIGHT NUS310BB Blackbird sopran ukulele

 • Razpoložljivost: Na zalogi
 • Proizvajalec: FLIGHT
 • Šifra: NUS310BB

 • Spletna cena:

  67,00€

  Cena:

  70,53€

  * Prihranek:

  5%

 • Brez DDV: 54,92€
Cena na obroke od 11.87€ / mesec
Izračun obrokov
11.87€ x 6 mesecev
23.52€ x 3 mesecev

Izračun je informativen.

Preveri svoj limit

Razpoložljivost v poslovalnicah
 • MUSIC MAX | Celje -
 • MUSIC MAX | Ljubljana -
 • MUSIC MAX | Maribor -
 • On-Line Shop -

Drugi so kupili tudi:

ON STAGE UPK300 (3) paket trzalic za ukulele FLIGHT NUS310 NAT sopran ukulele ON STAGE GA250 vlažilec za ukuelele AQUILA 100U strune za sopran ukulele AQUILA 4U strune za sopran ukulele FLIGHT DUS320 CEQ SP/ZEB sopran ukulele

Ste v dvomu kaj kupiti za darilo?
Ne skrbite, podarite darilni bon!


Flight NUS310BB: Najboljši Ukulele za Začetnike!

Meta opis: Flight NUS310BB je idealna izbira za tiste, ki vstopajo v svet ukulele. S svojim toplim zvokom, lahkim vzdrževanjem in dodatki, kot so torbica in knjižica z akordi, je ta sopranček neprekosljiva vrednost za svoj denar.

Besedilo: Če se odločate za prvo ukulelo, je Flight NUS310BB pravi model za vas! Ta soprano ukulele ponuja velik zvok in enostavno igranje po dostopni ceni. NUS310 je najboljši vstopni model v svojem cenovnem razredu in prinaša maksimalno vrednost za vaš denar.

Z izjemno toplim zvokom in enostavnim vzdrževanjem je NUS310BB odlična izbira tako za začetnike kot tudi za izkušene igralce, ki iščejo kakovosten in zanesljiv instrument. Izdelan iz kompozitnega lesa, ta ukulele ni le prijazen do okolja, ampak tudi stabilen v intonaciji in prijeten za igranje.

Vsak Flight NUS310BB ukulele je opremljen s torbico in knjižico z akordi, kar vam omogoča, da takoj začnete uživati v igranju. Obiščite nas in si zagotovite svojo Flight NUS310BB ukulele danes!

Ob nakupu Flight ukulele vam nudimo nakup pribora s 20% popustom (Pri naročilu vtipkajte kodo PRIBOR20)

FLIGHT UGLAŠEVALEC FTC 77
ON STAGE TRZALICE FILC ZA UKULELE

 
Barva: Črna
Velikost ukulele: Sopran ukulele
Tip ukulele: Akustične ukulele
Zgornja plošča: Sapele
Širina sedelca: 35mm
Kobilica: Oreh
Lak: Mat
Specifikacije: Neck: African Okoume
Specifikacije II: Back & Sides: Laminate African Sapele
Specifikacije III: Fretboard: Composite wood
Lastnosti: Premium Features: Aquila black strings, Arched back, Satin Black Tuners, Black Nut and Saddle, Laser
Več lastnosti: Nut & Saddle: Black pps, Position Markers: 5th, 7th and 10th frets.
Pribor: Free padded gigbag and instructional booklet included!


Item No.: NUS310BB

PRODAJNI POGOJI

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
    Slabo           Dobro

MUSIC MAX d.o.o. daje poroštvo, da bo izdelek v garancijskem roku brezhibno deloval, če se boste ravnali po priloženih navodilih, ter se obvezuje, da bo na Vašo zahtevo, če bo predložena v garancijskem roku, na svoje stroške poskrbel v svojih, oziroma pogodbenih servisnih prostorih za odpravo okvar in tehničnih pomanjkljivosti izdelka, ki bi nastale ob normalni uporabi v času, za katerega se daje poroštvo.

Garancija prične teči z dnem nakupa izdelka na drobno, kar dokažete s potrjenim garancijskim listom.

MUSIC MAX d.o.o. NE JAMČI ZA UVELJAVITEV GARANCIJE V NASLEDNJIH PRIMERIH:

- če kupec ni ravnal v skladu z navodili za uporabo izdelka
- če je v izdelek posegla nepooblaščena oseba
- če je kupec nestrokovno ali malomarno ravnal z izdelkom
- če so bili v izdelek naknadno vgrajeni neoriginalni deli 
- če ni dostavil izdelek na prevzemno mesto
- če kupec ni predložil potrjenega garancijskega lista
- ne jamčimo za okvare ki so bile povzročene pri transportu po izročitvi, okvare zaradi nepravilnih montaž ali vzdrževanja, mehanske okvare, ki jih je povzročil uporabnik in okvare, ki so nastale zaradi prenapetosti električnega toka, višje sile, izteka baterije, itd.
- Iz garancije so izvzeti deli, ki so podvrženi stalni obrabi in lahko dotrajajo pred iztekom garancijskega roka.
- Reklamacije vseh vrst kitar: poleg že naštetega ne priznavamo reklamacij na strgane ali poškodovane strune, mehanske poškodbe napenjalcev strun, vratov in uglaševalnih mehanizmov, poškodbe zaradi neustreznih klimatskih pogojev (rjavenje, pokanje lesa ipd.) ter na izgubljene dele kitar. Neustrezne nastavitve kitare niso podlaga za garancijsko popravilo. Te nastavitve opravi po lastnem okusu kupec sam ali pa jih prepusti strokovnjaku.
- Reklamacije ojačevalcev, zvočnikov: poleg naštetega ne priznavamo reklamacije na mehansko uničene (strgane) membrane zvočnikov, pregorela navitja zvočnikov in na elektronke v ojačevalcih. Nobena zaščita ojačevalca oz. zvočnika ne zagotavlja popolne varnosti ob prekomerni obremenitvi . Maksimalno odprti potenciometri so lahko vzrok preobremenitve in s tem poškodbe. Teh poškodb ne ne priznavamo, kot tudi poškodbe povzročene zaradi »larsen« efekta (mikrofonije).
- Reklamacije lakiranih pihal in trobil: spremembe na površinski obdelavi instrumenta (lak, srebro, nikelj, zlato..) zaradi neustreznega ravnanja z instrumentom, ki ni v skladu z navodili proizvajalca (pomanjkljivo vzdrževanje, stik s kislinami od znoja - potenje rok ipd., neustrezni vremenski vplivi itd.)

Pri popravilu, ki traja več kot 10 dni, se garancijski rok podaljša za toliko časa kolikor traja popravilo. V primeru, da popravila ni mogoče izvršiti v roku 45 dni, bomo izdelek zamenjali z novim.

Servisiranje in nadomestni deli so zagotovljeni tudi po preteku garancijske dobe in sicer vsaj še 3 leta po preteku garancijskega roka.

GARANCIJSKI ROK:
Za izdelke v spletni trgovini veljajo garancijski pogoji v skladu s slovensko zakonodajo in je garancijski rok 12 MESECEV, razen za artikle Yamaha in Fender, kjer znaša garancijski rok 24 MESECEV in pa za Crafter kitare, za katere velja garancijski rok 36 MESECEV​.

Prevzemna mesta – SERVISI za reklamirano blago so:
Trgovina MUSIC MAX PE Celje, Levtikova 1d - Tel: 03 492 53 51
Trgovina MUSIC MAX PE Ljubljana, Šmartinska 106 - Tel: 01 600 27 85
Trgovina MUSIC MAX PE Maribor, Partizanska 44 - Tel: 02 228 16 00