LJ - 01 600 27 85 / [email protected]   |   CE - 03 492 53 51 / [email protected]   |   MB - 02 228 16 00 / [email protected]

Naroči preko spleta - BREZPLAČNA DOSTAVA pri nakupu nad 50 €! ... Imaš vprašanje? Ni problema, pokliči nas! *** KLIKNI TUKAJ ***

FLIGHT NUS350 NAT sopran ukulele

 • Top seller FLIGHT NUS350 NAT sopran ukulele
 • Razpoložljivost: Na zalogi
 • Proizvajalec: FLIGHT
 • Šifra: NUS350

 • Spletna cena:

  59,00€

  Cena:

  62,11€

  * Prihranek:

  5%

 • Brez DDV: 48,36€
Cena na obroke od 10.46€ / mesec
Izračun obrokov
10.46€ x 6 mesecev
20.71€ x 3 mesecev

Izračun je informativen.

Preveri svoj limit

Razpoložljivost v poslovalnicah
 • MUSIC MAX | Celje -
 • MUSIC MAX | Ljubljana -
 • On-Line Shop -


Ste v dvomu kaj kupiti za darilo?
Ne skrbite, podarite darilni bon!


zraven ukulele priporočamo uglaševalec FTC77, trzalice UPK300 in strune FUSSC-100

Flight NUS350 sopranske ukulele nadaljujejo tradicijo NUS310, vendar v malce drugačni, bolj uporniški izvedbi. Narejene so iz sapele, ki doda njihovem izgledu lep, rdečkast izgled. Sam material iz katerega so izdelane sopranske ukulele ponuja prijetno resonanco lesa, ki vam pri igranju ponuja še boljšo kvaliteto in prodornost zvoka!

Vrat in ubiralka sopranske ukulele Flight NUS350 sta narejena iz afriške okoume in orehovine. To je zmagovalna kombinacija, ki zagotavlja stabilno intonacijo po celotni ubiralki, je nežna do vaših prstov in izgleda čudovito.

Morda se zdi, da je vpliv konjička in sedla zanemarljiv, vendar ima ključno vlogo pri kakovosti zvoka instrumenta. Konjiček in sedlo na sopranski ukuleli NUS350 sta narejena iz kosti (ne iz plastike). To je le ena od podrobnosti, zaradi katere je ta sopranska ukulele resnično posebna.

Oblikovna zasnova glave sopranske ukulele NUS350 je sestavni del naše identitete. Vse Flight ukulele imajo skrbno oblikovano glavo, opremljeno z navijalci, ki bodo vedno zagotavljali, da bodo strune uglašene.

Lahke in elegantne, a hkrati odlična zaščita za vaše ukulele, so Flight torbe že postale legendarne in za vsako osebo, ki ji Flight ukulele torba visi z ramena, se boste zagotovo obrnili.

Ukuleli je priložena knjižica Flight start-up, ki vam pomaga na poti do prihodnje ukulele slave. Opremljena je z vsemi informacijami, potrebnimi za hiter začetek, vključno z diagrami prijemanja akordov, vzorci brenkanja in tablaturnim prikazom izvirne skladbe Elise Ecklund!

Prenesite knjižico!

Barva: Naravna
Velikost ukulele: Sopran ukulele
Tip ukulele: Akustične ukulele
Zgornja plošča: Sapele
Širina sedelca: 35 mm
Kobilica: Oreh
Lak: Mat
Specifikacije: Neck: African Okoume
Specifikacije II: Fretboard: Walnut
Lastnosti: Arched back, Laser Engraved Rosette, Quality Strings, Side Dots.
Pribor: Padded gig bag and instructional booklet!


Item No.: NUS350

PRODAJNI POGOJI

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
    Slabo           Dobro

MUSIC MAX d.o.o. daje poroštvo, da bo izdelek v garancijskem roku brezhibno deloval, če se boste ravnali po priloženih navodilih, ter se obvezuje, da bo na Vašo zahtevo, če bo predložena v garancijskem roku, na svoje stroške poskrbel v svojih, oziroma pogodbenih servisnih prostorih za odpravo okvar in tehničnih pomanjkljivosti izdelka, ki bi nastale ob normalni uporabi v času, za katerega se daje poroštvo.

Garancija prične teči z dnem nakupa izdelka na drobno, kar dokažete s potrjenim garancijskim listom.

MUSIC MAX d.o.o. NE JAMČI ZA UVELJAVITEV GARANCIJE V NASLEDNJIH PRIMERIH:

- če kupec ni ravnal v skladu z navodili za uporabo izdelka
- če je v izdelek posegla nepooblaščena oseba
- če je kupec nestrokovno ali malomarno ravnal z izdelkom
- če so bili v izdelek naknadno vgrajeni neoriginalni deli 
- če ni dostavil izdelek na prevzemno mesto
- če kupec ni predložil potrjenega garancijskega lista
- ne jamčimo za okvare ki so bile povzročene pri transportu po izročitvi, okvare zaradi nepravilnih montaž ali vzdrževanja, mehanske okvare, ki jih je povzročil uporabnik in okvare, ki so nastale zaradi prenapetosti električnega toka, višje sile, izteka baterije, itd.
- Iz garancije so izvzeti deli, ki so podvrženi stalni obrabi in lahko dotrajajo pred iztekom garancijskega roka.
- Reklamacije vseh vrst kitar: poleg že naštetega ne priznavamo reklamacij na strgane ali poškodovane strune, mehanske poškodbe napenjalcev strun, vratov in uglaševalnih mehanizmov, poškodbe zaradi neustreznih klimatskih pogojev (rjavenje, pokanje lesa ipd.) ter na izgubljene dele kitar. Neustrezne nastavitve kitare niso podlaga za garancijsko popravilo. Te nastavitve opravi po lastnem okusu kupec sam ali pa jih prepusti strokovnjaku.
- Reklamacije ojačevalcev, zvočnikov: poleg naštetega ne priznavamo reklamacije na mehansko uničene (strgane) membrane zvočnikov, pregorela navitja zvočnikov in na elektronke v ojačevalcih. Nobena zaščita ojačevalca oz. zvočnika ne zagotavlja popolne varnosti ob prekomerni obremenitvi . Maksimalno odprti potenciometri so lahko vzrok preobremenitve in s tem poškodbe. Teh poškodb ne ne priznavamo, kot tudi poškodbe povzročene zaradi »larsen« efekta (mikrofonije).
- Reklamacije lakiranih pihal in trobil: spremembe na površinski obdelavi instrumenta (lak, srebro, nikelj, zlato..) zaradi neustreznega ravnanja z instrumentom, ki ni v skladu z navodili proizvajalca (pomanjkljivo vzdrževanje, stik s kislinami od znoja - potenje rok ipd., neustrezni vremenski vplivi itd.)

Pri popravilu, ki traja več kot 10 dni, se garancijski rok podaljša za toliko časa kolikor traja popravilo. V primeru, da popravila ni mogoče izvršiti v roku 45 dni, bomo izdelek zamenjali z novim.

Servisiranje in nadomestni deli so zagotovljeni tudi po preteku garancijske dobe in sicer vsaj še 3 leta po preteku garancijskega roka.

GARANCIJSKI ROK:
Za izdelke v spletni trgovini veljajo garancijski pogoji v skladu s slovensko zakonodajo in je garancijski rok 12 MESECEV, razen za artikle Yamaha in Fender, kjer znaša garancijski rok 24 MESECEV in pa za Crafter kitare, za katere velja garancijski rok 36 MESECEV​.

Prevzemna mesta – SERVISI za reklamirano blago so:
Trgovina MUSIC MAX PE Celje, Levtikova 1d - Tel: 03 492 53 51
Trgovina MUSIC MAX PE Ljubljana, Šmartinska 106 - Tel: 01 600 27 85
Trgovina MUSIC MAX PE Maribor, Partizanska 44 - Tel: 02 228 16 00