LJ - 01 600 27 85 / [email protected]   |   CE - 03 492 53 51 / [email protected]   |   MB - 02 228 16 00 / [email protected]

Ostani doma in naroči preko spleta - BREZPLAČNA DOSTAVA pri nakupu nad 30 €! ... Imaš vprašanje? Ni problema, pokliči nas! *** KLIKNI TUKAJ ***

IK MULTIMEDIA iLOUD Bluetooth aktivni zvočnik

 • Razpoložljivost: Na zalogi
 • Proizvajalec: IK MULTIMEDIA
 • Šifra: 7400102

 • Spletna cena:

  209,00€

  Cena:

  220,00€

  * Prihranek:

  5%

 • Brez DDV: 171,31€
Cena na obroke od 18.08€ / mesec
Izračun obrokov
18.08€ x 12 mesecev
35.54€ x 6 mesecev
70.48€ x 3 mesecev

Izračun je informativen.

Preveri svoj limit

Razpoložljivost v poslovalnicah
 • MUSIC MAX | KingCross Zagreb -
 • MUSIC MAX | Ljubljana -
 • On-Line Shop -


Ste v dvomu kaj kupiti za darilo?
Ne skrbite, podarite darilni bon!Originalna navodila v slovenščini vsebujejo samo IK Multimedia izdelki kupljeni v Sloveniji.

iLOUD; mobilni Bluetooth zvočnik namenjen glasbenikom in audiofilom.  iLOUD, ob neverjetni ponudbi Bluetooth zvočnikov na trgu, ostaja verjetno edini ponudnik za glasbenike.  iLOUD lahko uporabljate ali na vajah, uličnih nastopih ali pa tudi kot monitor. IK MULTIMEDIA združuje 16 let izkušenj prav z iLOUD in tako ponuja odličen zvok z uporabnostjo. Prvič se pojavlja na trgu zvočnik z globokim bass frekvencami, čistimi visoko tonskimi registri, stereo spekter vaših studijskih monitorjev in seveda neverjetno močjo! iLOUD omogoča priključitev vaše kitare ali mikrofona in signal je povezan z vašo mobilno napravo z AmpliTube ali VocaLive aplikacijo! iLOUD omogoča baterijsko uporabo v trajanju cca 10 ur!

 


Frekvenčni razpon: 50Hz to 20kHz.
Tip: Aktivni zvočnik
Tip zvočnika: Dvosistemski zvočniki
Izhodna moč ojačevalca (sinusna): 40W total power (2x16W low-frequency, 2x4W high frequency).
Specifikacije: Four Class-D Amplifiers, bi-amped system.
Specifikacije II: High performance bass-reflex port.
Specifikacije III: 1/4” iRig® input for connecting guitars and dynamic microphones to iOS devices.
Lastnosti: DSP controlled.
Več lastnosti: Superior low-frequency extension and sound accuracy.
Posebnosti: Integrated high-performance Li-Ion rechargeable battery.
Pribor: Power supply, Power supply cable, TRRS audio cable (1m/3.3ft) ,Quick start guide, Registration card
Širina: 250mm
Višina: 160mm
Globina: 60mm
Teža: 1,330g


Item No.: 7400102

PRODAJNI POGOJI

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
    Slabo           Dobro
Captcha

MUSIC MAX d.o.o. daje poroštvo, da bo izdelek v garancijskem roku brezhibno deloval, če se boste ravnali po priloženih navodilih, ter se obvezuje, da bo na Vašo zahtevo, če bo predložena v garancijskem roku, na svoje stroške poskrbel v svojih, oziroma pogodbenih servisnih prostorih za odpravo okvar in tehničnih pomanjkljivosti izdelka, ki bi nastale ob normalni uporabi v času, za katerega se daje poroštvo.

Garancija prične teči z dnem nakupa izdelka na drobno, kar dokažete s potrjenim garancijskim listom.

MUSIC MAX d.o.o. NE JAMČI ZA UVELJAVITEV GARANCIJE V NASLEDNJIH PRIMERIH:

- če kupec ni ravnal v skladu z navodili za uporabo izdelka
- če je v izdelek posegla nepooblaščena oseba
- če je kupec nestrokovno ali malomarno ravnal z izdelkom
- če so bili v izdelek naknadno vgrajeni neoriginalni deli 
- če ni dostavil izdelek na prevzemno mesto
- če kupec ni predložil potrjenega garancijskega lista
- ne jamčimo za okvare ki so bile povzročene pri transportu po izročitvi, okvare zaradi nepravilnih montaž ali vzdrževanja, mehanske okvare, ki jih je povzročil uporabnik in okvare, ki so nastale zaradi prenapetosti električnega toka, višje sile, izteka baterije, itd.
- Iz garancije so izvzeti deli, ki so podvrženi stalni obrabi in lahko dotrajajo pred iztekom garancijskega roka.
- Reklamacije vseh vrst kitar: poleg že naštetega ne priznavamo reklamacij na strgane ali poškodovane strune, mehanske poškodbe napenjalcev strun, vratov in uglaševalnih mehanizmov, poškodbe zaradi neustreznih klimatskih pogojev (rjavenje, pokanje lesa ipd.) ter na izgubljene dele kitar. Neustrezne nastavitve kitare niso podlaga za garancijsko popravilo. Te nastavitve opravi po lastnem okusu kupec sam ali pa jih prepusti strokovnjaku.
- Reklamacije ojačevalcev, zvočnikov: poleg naštetega ne priznavamo reklamacije na mehansko uničene (strgane) membrane zvočnikov, pregorela navitja zvočnikov in na elektronke v ojačevalcih. Nobena zaščita ojačevalca oz. zvočnika ne zagotavlja popolne varnosti ob prekomerni obremenitvi . Maksimalno odprti potenciometri so lahko vzrok preobremenitve in s tem poškodbe. Teh poškodb ne ne priznavamo, kot tudi poškodbe povzročene zaradi »larsen« efekta (mikrofonije).
- Reklamacije lakiranih pihal in trobil: spremembe na površinski obdelavi instrumenta (lak, srebro, nikelj, zlato..) zaradi neustreznega ravnanja z instrumentom, ki ni v skladu z navodili proizvajalca (pomanjkljivo vzdrževanje, stik s kislinami od znoja - potenje rok ipd., neustrezni vremenski vplivi itd.)

Pri popravilu, ki traja več kot 10 dni, se garancijski rok podaljša za toliko časa kolikor traja popravilo. V primeru, da popravila ni mogoče izvršiti v roku 45 dni, bomo izdelek zamenjali z novim.

Servisiranje in nadomestni deli so zagotovljeni tudi po preteku garancijske dobe in sicer vsaj še 3 leta po preteku garancijskega roka.

GARANCIJSKI ROK:
Za izdelke v spletni trgovini veljajo garancijski pogoji v skladu s slovensko zakonodajo in je garancijski rok 12 MESECEV, razen za artikle Yamaha in Fender, kjer znaša garancijski rok 24 MESECEV in pa za Crafter kitare, za katere velja garancijski rok 36 MESECEV​.

Prevzemna mesta – SERVISI za reklamirano blago so:
Trgovina MUSIC MAX PE Celje, Levtikova 1d - Tel: 03 492 53 51
Trgovina MUSIC MAX PE Ljubljana, Šmartinska 106 - Tel: 01 600 27 85
Trgovina MUSIC MAX PE Maribor, Partizanska 44 - Tel: 02 228 16 00