LJ - 01 600 27 85 / [email protected]   |   CE - 03 492 53 51 / [email protected]   |   MB - 02 228 16 00 / [email protected]

Ostani doma in naroči preko spleta - BREZPLAČNA DOSTAVA pri nakupu nad 30 €! ... Imaš vprašanje? Ni problema, pokliči nas! *** KLIKNI TUKAJ ***

IK MULTIMEDIA iLOUD Micro BLK aktivni studijski monitor

 • Razpoložljivost: Na zalogi
 • Proizvajalec: IK MULTIMEDIA
 • Šifra: 7400101

 • Spletna cena:

  248,00€

  Cena:

  261,05€

  * Prihranek:

  5%

 • Brez DDV: 203,28€
Cena na obroke od 11.10€ / mesec
Izračun obrokov
11.10€ x 24 mesecev
21.45€ x 12 mesecev
42.18€ x 6 mesecev
83.63€ x 3 mesecev

Izračun je informativen.

Preveri svoj limit

Razpoložljivost v poslovalnicah
 • MUSIC MAX | Celje -
 • MUSIC MAX | KingCross Zagreb -
 • MUSIC MAX | Ljubljana -
 • On-Line Shop -


Ste v dvomu kaj kupiti za darilo?
Ne skrbite, podarite darilni bon!Originalna navodila v slovenščini vsebujejo samo IK Multimedia izdelki kupljeni v Sloveniji.

iLOUD zvočniki vam omogočijo, da slišite svojo glasbo tako kot v resnici zveni in sicer na terenu, kakor tudi v studiju. iLOUD Micro monitorji predstavljajo referenčne zvočnike za idealno ceno, ki vam bodo priskočili na pomoč pri ustvarjanju glasbe, miksanju ter pri končnem rezultatu vaših posnetkov. Zaradi svoje velikosti pa hkrati ponujajo nemoteno delo na terenu, kakor tudi v studiju. iLOUD so tudi zelo primerni za male domače studije, ki so seveda omejeni pri prostoru, ki je na uporabo za ustvarjanje. Postavite jih lahko tudi kar na mikrofonsko stojalo in si tako poiščete optimalne nastavitve za poslušanje! iLOUD omogočajo razne priključitve in tako lahko zvočnike uporabljate z več različnimi napravami, kar je še posebej dobrodošlo pri sami vaji in ustvarjanju. Na preizkus iLOUD zvočnikov se lahko oglasite in opravite v vseh poslovalnicah Music Max! Monitorje iLoud, pri svojem delu, uporablja tudi legendarni kitarist Primož Grašič (Big Band RTV Slovenija, B. P. All Stars Band, Greentown Jazz Band, Primož Grašič Trio, Mike Sponza Kakanic Blues Band, Grašič-Ugrin Quintet, Boško Petrović Trio, Revijski orkester RTV Slovenija, … )!

 


Moč ojačevalca: (both speakers): 70W (peak) - 50W RMS, Low frequency output power (single speaker): 18W RMS, High frequency output power (single speaker): 7W RMS, Number of amplifiers: 4
Frekvenčni razpon: (-10dB): 45Hz - 22kHz
Specifikacije: System total latency (Bluetooth input): 155 ms (depends on host implementation, tested on iPhone 6S / iOS 10.0.1)
Lastnosti: Totally DSP controlled, Bluetooth® compatible with A2DP protocol
Širina: 180mm
Višina: 135mm
Globina: 90mm
Teža: 920g/32.45oz (left speaker), 800g/28.22oz (right speaker), 1,720g/60.67oz (left + right speaker)Item No.: 7400101

PRODAJNI POGOJI

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
    Slabo           Dobro
Captcha

MUSIC MAX d.o.o. daje poroštvo, da bo izdelek v garancijskem roku brezhibno deloval, če se boste ravnali po priloženih navodilih, ter se obvezuje, da bo na Vašo zahtevo, če bo predložena v garancijskem roku, na svoje stroške poskrbel v svojih, oziroma pogodbenih servisnih prostorih za odpravo okvar in tehničnih pomanjkljivosti izdelka, ki bi nastale ob normalni uporabi v času, za katerega se daje poroštvo.

Garancija prične teči z dnem nakupa izdelka na drobno, kar dokažete s potrjenim garancijskim listom.

MUSIC MAX d.o.o. NE JAMČI ZA UVELJAVITEV GARANCIJE V NASLEDNJIH PRIMERIH:

- če kupec ni ravnal v skladu z navodili za uporabo izdelka
- če je v izdelek posegla nepooblaščena oseba
- če je kupec nestrokovno ali malomarno ravnal z izdelkom
- če so bili v izdelek naknadno vgrajeni neoriginalni deli 
- če ni dostavil izdelek na prevzemno mesto
- če kupec ni predložil potrjenega garancijskega lista
- ne jamčimo za okvare ki so bile povzročene pri transportu po izročitvi, okvare zaradi nepravilnih montaž ali vzdrževanja, mehanske okvare, ki jih je povzročil uporabnik in okvare, ki so nastale zaradi prenapetosti električnega toka, višje sile, izteka baterije, itd.
- Iz garancije so izvzeti deli, ki so podvrženi stalni obrabi in lahko dotrajajo pred iztekom garancijskega roka.
- Reklamacije vseh vrst kitar: poleg že naštetega ne priznavamo reklamacij na strgane ali poškodovane strune, mehanske poškodbe napenjalcev strun, vratov in uglaševalnih mehanizmov, poškodbe zaradi neustreznih klimatskih pogojev (rjavenje, pokanje lesa ipd.) ter na izgubljene dele kitar. Neustrezne nastavitve kitare niso podlaga za garancijsko popravilo. Te nastavitve opravi po lastnem okusu kupec sam ali pa jih prepusti strokovnjaku.
- Reklamacije ojačevalcev, zvočnikov: poleg naštetega ne priznavamo reklamacije na mehansko uničene (strgane) membrane zvočnikov, pregorela navitja zvočnikov in na elektronke v ojačevalcih. Nobena zaščita ojačevalca oz. zvočnika ne zagotavlja popolne varnosti ob prekomerni obremenitvi . Maksimalno odprti potenciometri so lahko vzrok preobremenitve in s tem poškodbe. Teh poškodb ne ne priznavamo, kot tudi poškodbe povzročene zaradi »larsen« efekta (mikrofonije).
- Reklamacije lakiranih pihal in trobil: spremembe na površinski obdelavi instrumenta (lak, srebro, nikelj, zlato..) zaradi neustreznega ravnanja z instrumentom, ki ni v skladu z navodili proizvajalca (pomanjkljivo vzdrževanje, stik s kislinami od znoja - potenje rok ipd., neustrezni vremenski vplivi itd.)

Pri popravilu, ki traja več kot 10 dni, se garancijski rok podaljša za toliko časa kolikor traja popravilo. V primeru, da popravila ni mogoče izvršiti v roku 45 dni, bomo izdelek zamenjali z novim.

Servisiranje in nadomestni deli so zagotovljeni tudi po preteku garancijske dobe in sicer vsaj še 3 leta po preteku garancijskega roka.

GARANCIJSKI ROK:
Za izdelke v spletni trgovini veljajo garancijski pogoji v skladu s slovensko zakonodajo in je garancijski rok 12 MESECEV, razen za artikle Yamaha in Fender, kjer znaša garancijski rok 24 MESECEV in pa za Crafter kitare, za katere velja garancijski rok 36 MESECEV​.

Prevzemna mesta – SERVISI za reklamirano blago so:
Trgovina MUSIC MAX PE Celje, Levtikova 1d - Tel: 03 492 53 51
Trgovina MUSIC MAX PE Ljubljana, Šmartinska 106 - Tel: 01 600 27 85
Trgovina MUSIC MAX PE Maribor, Partizanska 44 - Tel: 02 228 16 00