LJ - 01 600 27 85 / [email protected]   |   CE - 03 492 53 51 / [email protected]   |   MB - 02 228 16 00 / [email protected]

Naroči preko spleta - BREZPLAČNA DOSTAVA pri nakupu nad 50 €! ... Imaš vprašanje? Ni problema, pokliči nas! *** KLIKNI TUKAJ ***

LAG HYVIBE THV30 elektroakustična kitara s kovčkom

 • -15% LAG HYVIBE THV30 elektroakustična kitara s kovčkom
 • Razpoložljivost: Na zalogi
 • Proizvajalec: LAG
 • Šifra: THV30ACE

 • Spletna cena:

  1.190,00€

  Cena:

  1.400,00€

  * Prihranek:

  15%

 • Brez DDV: 975,41€
Cena na obroke od 27.59€ / mesec
Izračun obrokov
27.59€ x 48 mesecev
35.46€ x 36 mesecev
51.27€ x 24 mesecev
98.77€ x 12 mesecev
193.85€ x 6 mesecev

Izračun je informativen.

Preveri svoj limit

Razpoložljivost v poslovalnicah
 • MUSIC MAX | Ljubljana -
 • On-Line Shop -


Ste v dvomu kaj kupiti za darilo?
Ne skrbite, podarite darilni bon!


Izdelana iz masivne prednje plošče iz smrekovega lesa Engelmann Bearclaw in hrbtnim in stranskim delom iz mehiškega palisandra, THV30ACE ponuja zvok, ki je tako resonanten kot artikuliran. Premium materiali so ročno izbrani s strani mojstrov podjetja Lâg zaradi lepote in zmogljivosti, ter so zaključeni s sijajem, ki doda eleganten pridih. Kitara je nato nadgrajena z dodatkom pametne tehnologije zahvaljujoč sistemu HyVibe.

Oblika telesa z izrezom pri kitari THV30ACE je oblikovana za udobje in igranje, še posebej v višjih predelih na ubiralki. Oblika telesa ponuja bolj uravnotežen zvok in je popolna za igranje s prsti, kot tudi za strumming. Izrez omogoča dostopnost do višjih pragov, kar jo naredi primerno za solo igro in bolj zapleteno igranje.

Z ohranjanjem značilnega videza blagovne znamke Lâg ima THV30ACE črno grafitno sedlo , ter navijalce za uglaševanje iz lite zlitine. Prednja plošča iz smreke Solid Engelmann Bearclaw, mehiški palisander stranice in hrbtna stran, skupaj s sijajnim finišem, prispevajo k njeni vizualni privlačnosti in jo jasno opredelijo kot premium kitaro iz najboljših materialov.

Poleg osupljivega dizajna in zvoka vsebuje Lâg THV30ACE tudi vrhunsko oblikovan trdi kovček, ki zagotavlja najvišjo zaščito med potovanjem.

Kitara Lâg THV30ACE je simbol kakovosti, inovativnosti in estetske odličnosti. Ne glede na to, ali nastopate na odru ali vadite doma, zagotovo ponuja izjemno glasbeno izkušnjo. Oblika auditorium z izrezom dodaja vsestranskost in jo naredi za popolno izbiro za glasbenike, ki iščejo dobro zasnovan in inovativen instrument.

 

 

Pokrov: Sitka smreka
Število prečk: 20 Medium Silver Nickel
Širina sedla: 43 mm
Menzura: 650 mm
Elektronika: HyVibe System
Okovje: Črno
Kobilica: Black Brankowood
Ojačitve (rebra): X
Strune: Bronze 80/20 Light 12-53
Specifikacije: Back&Sides Bocote figured
Specifikacije II: Built-in FX processor with 8 acoustically generated effects
Specifikacije III: Looper functionality
Lastnosti: HyVibe Mobile App for customization
Več lastnosti: Bluetooth speaker with Hi-Fi quality sound
Posebnosti: Lithium battery lasting over 10 hours, USB-C charger included
Pribor: Molded case

Item No.: THV30ACE

PRODAJNI POGOJI

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
    Slabo           Dobro

MUSIC MAX d.o.o. daje poroštvo, da bo izdelek v garancijskem roku brezhibno deloval, če se boste ravnali po priloženih navodilih, ter se obvezuje, da bo na Vašo zahtevo, če bo predložena v garancijskem roku, na svoje stroške poskrbel v svojih, oziroma pogodbenih servisnih prostorih za odpravo okvar in tehničnih pomanjkljivosti izdelka, ki bi nastale ob normalni uporabi v času, za katerega se daje poroštvo.

Garancija prične teči z dnem nakupa izdelka na drobno, kar dokažete s potrjenim garancijskim listom.

MUSIC MAX d.o.o. NE JAMČI ZA UVELJAVITEV GARANCIJE V NASLEDNJIH PRIMERIH:

- če kupec ni ravnal v skladu z navodili za uporabo izdelka
- če je v izdelek posegla nepooblaščena oseba
- če je kupec nestrokovno ali malomarno ravnal z izdelkom
- če so bili v izdelek naknadno vgrajeni neoriginalni deli 
- če ni dostavil izdelek na prevzemno mesto
- če kupec ni predložil potrjenega garancijskega lista
- ne jamčimo za okvare ki so bile povzročene pri transportu po izročitvi, okvare zaradi nepravilnih montaž ali vzdrževanja, mehanske okvare, ki jih je povzročil uporabnik in okvare, ki so nastale zaradi prenapetosti električnega toka, višje sile, izteka baterije, itd.
- Iz garancije so izvzeti deli, ki so podvrženi stalni obrabi in lahko dotrajajo pred iztekom garancijskega roka.
- Reklamacije vseh vrst kitar: poleg že naštetega ne priznavamo reklamacij na strgane ali poškodovane strune, mehanske poškodbe napenjalcev strun, vratov in uglaševalnih mehanizmov, poškodbe zaradi neustreznih klimatskih pogojev (rjavenje, pokanje lesa ipd.) ter na izgubljene dele kitar. Neustrezne nastavitve kitare niso podlaga za garancijsko popravilo. Te nastavitve opravi po lastnem okusu kupec sam ali pa jih prepusti strokovnjaku.
- Reklamacije ojačevalcev, zvočnikov: poleg naštetega ne priznavamo reklamacije na mehansko uničene (strgane) membrane zvočnikov, pregorela navitja zvočnikov in na elektronke v ojačevalcih. Nobena zaščita ojačevalca oz. zvočnika ne zagotavlja popolne varnosti ob prekomerni obremenitvi . Maksimalno odprti potenciometri so lahko vzrok preobremenitve in s tem poškodbe. Teh poškodb ne ne priznavamo, kot tudi poškodbe povzročene zaradi »larsen« efekta (mikrofonije).
- Reklamacije lakiranih pihal in trobil: spremembe na površinski obdelavi instrumenta (lak, srebro, nikelj, zlato..) zaradi neustreznega ravnanja z instrumentom, ki ni v skladu z navodili proizvajalca (pomanjkljivo vzdrževanje, stik s kislinami od znoja - potenje rok ipd., neustrezni vremenski vplivi itd.)

Pri popravilu, ki traja več kot 10 dni, se garancijski rok podaljša za toliko časa kolikor traja popravilo. V primeru, da popravila ni mogoče izvršiti v roku 45 dni, bomo izdelek zamenjali z novim.

Servisiranje in nadomestni deli so zagotovljeni tudi po preteku garancijske dobe in sicer vsaj še 3 leta po preteku garancijskega roka.

GARANCIJSKI ROK:
Za izdelke v spletni trgovini veljajo garancijski pogoji v skladu s slovensko zakonodajo in je garancijski rok 12 MESECEV, razen za artikle Yamaha in Fender, kjer znaša garancijski rok 24 MESECEV in pa za Crafter kitare, za katere velja garancijski rok 36 MESECEV​.

Prevzemna mesta – SERVISI za reklamirano blago so:
Trgovina MUSIC MAX PE Celje, Levtikova 1d - Tel: 03 492 53 51
Trgovina MUSIC MAX PE Ljubljana, Šmartinska 106 - Tel: 01 600 27 85
Trgovina MUSIC MAX PE Maribor, Partizanska 44 - Tel: 02 228 16 00