LJ - 01 600 27 85 / [email protected]   |   CE - 03 492 53 51 / [email protected]   |   MB - 02 228 16 00 / [email protected]

Naroči preko spleta - BREZPLAČNA DOSTAVA pri nakupu nad 50 €! ... Imaš vprašanje? Ni problema, pokliči nas! *** KLIKNI TUKAJ ***

LAG THV20DCE HYVIBE elektroakustična kitara

 • -20% LAG THV20DCE HYVIBE elektroakustična kitara
 • Razpoložljivost: Na zalogi
 • Proizvajalec: LAG
 • Šifra: THV20DCE

 • Spletna cena:

  951,58€

  Cena:

  1.189,47€

  * Prihranek:

  20%

 • Brez DDV: 779,98€
Cena na obroke od 24.01€ / mesec
Izračun obrokov
24.01€ x 48 mesecev
30.87€ x 36 mesecev
44.62€ x 24 mesecev
85.97€ x 12 mesecev
168.71€ x 6 mesecev
334.24€ x 3 mesecev

Izračun je informativen.

Preveri svoj limit

Razpoložljivost v poslovalnicah
 • MUSIC MAX | Ljubljana -
 • On-Line Shop -


Ste v dvomu kaj kupiti za darilo?
Ne skrbite, podarite darilni bon!


Lag Hyvibe THV20DCE; Prva "pametna" kitara na svetu. Kitara, ki se lahko ojača, ustvari lastne efekte ali celo spremeni v zvočnik bluetooth, vse brez kablov, pedalov ali ojačevalcev. THV daje vsem kitaristom odprto pot za raziskovanje vseh možnosti, ki jih lahko ponudi sistem HyVibe. Kitara ima masivno zgornjo ploščo iz masivne smreke, ki je v svetu kitar dobro znana po svoji kombinaciji trdnosti in elastičnosti, ki se prevede v poln in bogat zvočni razpon. THV20DCE omogoča vse vrste igranja, od agresivnega brenkanja do občutljivega ubiranja s prsti; s tankim profilnim vratom, značilnim za Lâg, je kitara še bolj vsestranska. Vse te specifikacije v kombinaciji s posebej izbrano hrbtno stranjo Ovangkol ustvarjajo kitaro ne le vizualno privlačne, temveč s široko in natančno projekcijo samega zvoka.

Barva: Naravna
Pokrov: Masivna smreka
Oblika trupa: Dreadnought
Lak: Sijaj
Ubiralka: Palisander
Število prečk: 20
Širina sedla: 43mm
Menzura: 650 mm
Elektronika: HyVibe System
Navijalci: Die Cast
Okovje: Črno
Kobilica: Branko Rosewood
Strune: Bronze 80/20 Light 12-53
Kontrole: acoustic Looper
Specifikacije: Back&Sides : Ovangkol
Specifikacije II: Neck : Khaya
Specifikacije III: Download the mobile app to go further with your guitar.
Lastnosti: acoustic Looper
Več lastnosti: bluetooth speaker (stream directly from your phone through your guitar and play along)
Posebnosti: multi-effets (reverb, chorus, delay, octaver, tremolo, phaser, distortion...)
Item No.: THV20DCE

PRODAJNI POGOJI

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
    Slabo           Dobro

MUSIC MAX d.o.o. daje poroštvo, da bo izdelek v garancijskem roku brezhibno deloval, če se boste ravnali po priloženih navodilih, ter se obvezuje, da bo na Vašo zahtevo, če bo predložena v garancijskem roku, na svoje stroške poskrbel v svojih, oziroma pogodbenih servisnih prostorih za odpravo okvar in tehničnih pomanjkljivosti izdelka, ki bi nastale ob normalni uporabi v času, za katerega se daje poroštvo.

Garancija prične teči z dnem nakupa izdelka na drobno, kar dokažete s potrjenim garancijskim listom.

MUSIC MAX d.o.o. NE JAMČI ZA UVELJAVITEV GARANCIJE V NASLEDNJIH PRIMERIH:

- če kupec ni ravnal v skladu z navodili za uporabo izdelka
- če je v izdelek posegla nepooblaščena oseba
- če je kupec nestrokovno ali malomarno ravnal z izdelkom
- če so bili v izdelek naknadno vgrajeni neoriginalni deli 
- če ni dostavil izdelek na prevzemno mesto
- če kupec ni predložil potrjenega garancijskega lista
- ne jamčimo za okvare ki so bile povzročene pri transportu po izročitvi, okvare zaradi nepravilnih montaž ali vzdrževanja, mehanske okvare, ki jih je povzročil uporabnik in okvare, ki so nastale zaradi prenapetosti električnega toka, višje sile, izteka baterije, itd.
- Iz garancije so izvzeti deli, ki so podvrženi stalni obrabi in lahko dotrajajo pred iztekom garancijskega roka.
- Reklamacije vseh vrst kitar: poleg že naštetega ne priznavamo reklamacij na strgane ali poškodovane strune, mehanske poškodbe napenjalcev strun, vratov in uglaševalnih mehanizmov, poškodbe zaradi neustreznih klimatskih pogojev (rjavenje, pokanje lesa ipd.) ter na izgubljene dele kitar. Neustrezne nastavitve kitare niso podlaga za garancijsko popravilo. Te nastavitve opravi po lastnem okusu kupec sam ali pa jih prepusti strokovnjaku.
- Reklamacije ojačevalcev, zvočnikov: poleg naštetega ne priznavamo reklamacije na mehansko uničene (strgane) membrane zvočnikov, pregorela navitja zvočnikov in na elektronke v ojačevalcih. Nobena zaščita ojačevalca oz. zvočnika ne zagotavlja popolne varnosti ob prekomerni obremenitvi . Maksimalno odprti potenciometri so lahko vzrok preobremenitve in s tem poškodbe. Teh poškodb ne ne priznavamo, kot tudi poškodbe povzročene zaradi »larsen« efekta (mikrofonije).
- Reklamacije lakiranih pihal in trobil: spremembe na površinski obdelavi instrumenta (lak, srebro, nikelj, zlato..) zaradi neustreznega ravnanja z instrumentom, ki ni v skladu z navodili proizvajalca (pomanjkljivo vzdrževanje, stik s kislinami od znoja - potenje rok ipd., neustrezni vremenski vplivi itd.)

Pri popravilu, ki traja več kot 10 dni, se garancijski rok podaljša za toliko časa kolikor traja popravilo. V primeru, da popravila ni mogoče izvršiti v roku 45 dni, bomo izdelek zamenjali z novim.

Servisiranje in nadomestni deli so zagotovljeni tudi po preteku garancijske dobe in sicer vsaj še 3 leta po preteku garancijskega roka.

GARANCIJSKI ROK:
Za izdelke v spletni trgovini veljajo garancijski pogoji v skladu s slovensko zakonodajo in je garancijski rok 12 MESECEV, razen za artikle Yamaha in Fender, kjer znaša garancijski rok 24 MESECEV in pa za Crafter kitare, za katere velja garancijski rok 36 MESECEV​.

Prevzemna mesta – SERVISI za reklamirano blago so:
Trgovina MUSIC MAX PE Celje, Levtikova 1d - Tel: 03 492 53 51
Trgovina MUSIC MAX PE Ljubljana, Šmartinska 106 - Tel: 01 600 27 85
Trgovina MUSIC MAX PE Maribor, Partizanska 44 - Tel: 02 228 16 00