LJ - 01 600 27 85 / [email protected]   |   CE - 03 492 53 51 / [email protected]   |   MB - 02 228 16 00 / [email protected]

Naroči preko spleta - BREZPLAČNA DOSTAVA pri nakupu nad 50 €! ... Imaš vprašanje? Ni problema, pokliči nas! *** KLIKNI TUKAJ ***

LAG SAUVAGE ACE elektroakustična kitara s torbo

 • Razpoložljivost: Na zalogi
 • Proizvajalec: LAG
 • Šifra: 92032

 • Spletna cena:

  480,00€

  Cena:

  505,26€

  * Prihranek:

  5%

 • Brez DDV: 393,44€
Cena na obroke od 12.11€ / mesec
Izračun obrokov
12.11€ x 48 mesecev
15.56€ x 36 mesecev
22.50€ x 24 mesecev
43.34€ x 12 mesecev
85.07€ x 6 mesecev
168.53€ x 3 mesecev

Izračun je informativen.

Preveri svoj limit

Razpoložljivost v poslovalnicah
 • MUSIC MAX | Ljubljana -
 • On-Line Shop -


Ste v dvomu kaj kupiti za darilo?
Ne skrbite, podarite darilni bon!


Lâg Sauvage-ACE je simbol inovativnega oblikovanja, rokodelstva in zavezanosti k trajnosti blagovne znamke Lâg. Gre za akustično-elektro kitaro z auditorium obliko, ki združuje estetsko lepoto, briljantnost zvoka in ekološko prijazne materiale ter ustvarja edinstveno glasbeno izkušnjo. Dizajn Sauvage-ACE vključuje funkcije, kot so sistem StageLâg, zaobljen hrbtni del, BrankoWood komponente , ki ponazarjajo značilen slog serije Sauvage.

Oblikovana z ekološko certificiranim BrankoWoodom in edinstvenim postopkom ekološkega lakiranja, Sauvage-ACE predstavlja tako lepoto kot tudi okoljsko zavest. Proces tropizacije zagotavlja, da je les stabilen in odporen na spremembe vlažnosti in temperature, s lastnostmi, podobnimi dragocenim, staranim lesom, vendar brez okoljskega vpliva.

Oblika auditorium Sauvage-ACE prinaša uravnotežen, izrazit ton, ki ustreza tako nastopom na odru kot osebni uporabi. Njegove elegantne krivulje in udobna velikost ga naredijo vsestransko glasbeno sopotnico.

Opremljena s sistemom elektronike StageLâg s kontrolo za glasnost, nizke, srednje, visoke tone, fazo, utor in tuner, Sauvage-ACE ponuja izjemno natančen nadzor nad zvokom. Zaokrožen hrbtni del prispeva k neprekosljivemu polnemu tonu, obogatenemu z grafitno matico in sedlom ter BrankoWood komponentami.

Ikonični dizajn glave Lâg dopolnjuje vizualno eleganco Sauvage-ACE. 

Lâg Sauvage-ACE nadaljuje tradicijo kakovosti, inovacij in skrbnosti za okolje, priložen je trpežni torbi. Ni le kitara; je govor o slogu, trajnosti in odličnosti glasbenega izraza.

Barva: Natural wood
Število prečk: 20  Medium Silver Nickel
Širina sedla: 43 mm
Menzura: 650 mm
Elektronika: Stage-Lâg (Volume, égaliseur 3-bandes, phase, notch, accordeur)
Kobilica: Black Brankowood
Ojačitve (rebra): X
Strune: Bronze 80/20 Light 12-53
Specifikacije: Top Pale Brankowood
Specifikacije II: Back&Sides Smoked Eucalyptus Rough Sawn Finish
Specifikacije III: Neck Khaya
Lastnosti: Fingerboard Brown BrankoWood
Več lastnosti: Radius 350 mm
Posebnosti: Truss Rod Double-action, Nut Black graphite wedge / 72 mm & 43 mm
Pribor: Padded cover


Item No.: 92032

PRODAJNI POGOJI

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
    Slabo           Dobro

MUSIC MAX d.o.o. daje poroštvo, da bo izdelek v garancijskem roku brezhibno deloval, če se boste ravnali po priloženih navodilih, ter se obvezuje, da bo na Vašo zahtevo, če bo predložena v garancijskem roku, na svoje stroške poskrbel v svojih, oziroma pogodbenih servisnih prostorih za odpravo okvar in tehničnih pomanjkljivosti izdelka, ki bi nastale ob normalni uporabi v času, za katerega se daje poroštvo.

Garancija prične teči z dnem nakupa izdelka na drobno, kar dokažete s potrjenim garancijskim listom.

MUSIC MAX d.o.o. NE JAMČI ZA UVELJAVITEV GARANCIJE V NASLEDNJIH PRIMERIH:

- če kupec ni ravnal v skladu z navodili za uporabo izdelka
- če je v izdelek posegla nepooblaščena oseba
- če je kupec nestrokovno ali malomarno ravnal z izdelkom
- če so bili v izdelek naknadno vgrajeni neoriginalni deli 
- če ni dostavil izdelek na prevzemno mesto
- če kupec ni predložil potrjenega garancijskega lista
- ne jamčimo za okvare ki so bile povzročene pri transportu po izročitvi, okvare zaradi nepravilnih montaž ali vzdrževanja, mehanske okvare, ki jih je povzročil uporabnik in okvare, ki so nastale zaradi prenapetosti električnega toka, višje sile, izteka baterije, itd.
- Iz garancije so izvzeti deli, ki so podvrženi stalni obrabi in lahko dotrajajo pred iztekom garancijskega roka.
- Reklamacije vseh vrst kitar: poleg že naštetega ne priznavamo reklamacij na strgane ali poškodovane strune, mehanske poškodbe napenjalcev strun, vratov in uglaševalnih mehanizmov, poškodbe zaradi neustreznih klimatskih pogojev (rjavenje, pokanje lesa ipd.) ter na izgubljene dele kitar. Neustrezne nastavitve kitare niso podlaga za garancijsko popravilo. Te nastavitve opravi po lastnem okusu kupec sam ali pa jih prepusti strokovnjaku.
- Reklamacije ojačevalcev, zvočnikov: poleg naštetega ne priznavamo reklamacije na mehansko uničene (strgane) membrane zvočnikov, pregorela navitja zvočnikov in na elektronke v ojačevalcih. Nobena zaščita ojačevalca oz. zvočnika ne zagotavlja popolne varnosti ob prekomerni obremenitvi . Maksimalno odprti potenciometri so lahko vzrok preobremenitve in s tem poškodbe. Teh poškodb ne ne priznavamo, kot tudi poškodbe povzročene zaradi »larsen« efekta (mikrofonije).
- Reklamacije lakiranih pihal in trobil: spremembe na površinski obdelavi instrumenta (lak, srebro, nikelj, zlato..) zaradi neustreznega ravnanja z instrumentom, ki ni v skladu z navodili proizvajalca (pomanjkljivo vzdrževanje, stik s kislinami od znoja - potenje rok ipd., neustrezni vremenski vplivi itd.)

Pri popravilu, ki traja več kot 10 dni, se garancijski rok podaljša za toliko časa kolikor traja popravilo. V primeru, da popravila ni mogoče izvršiti v roku 45 dni, bomo izdelek zamenjali z novim.

Servisiranje in nadomestni deli so zagotovljeni tudi po preteku garancijske dobe in sicer vsaj še 3 leta po preteku garancijskega roka.

GARANCIJSKI ROK:
Za izdelke v spletni trgovini veljajo garancijski pogoji v skladu s slovensko zakonodajo in je garancijski rok 12 MESECEV, razen za artikle Yamaha in Fender, kjer znaša garancijski rok 24 MESECEV in pa za Crafter kitare, za katere velja garancijski rok 36 MESECEV​.

Prevzemna mesta – SERVISI za reklamirano blago so:
Trgovina MUSIC MAX PE Celje, Levtikova 1d - Tel: 03 492 53 51
Trgovina MUSIC MAX PE Ljubljana, Šmartinska 106 - Tel: 01 600 27 85
Trgovina MUSIC MAX PE Maribor, Partizanska 44 - Tel: 02 228 16 00