LJ - 01 600 27 85 / [email protected]   |   CE - 03 492 53 51 / [email protected]   |   MB - 02 228 16 00 / [email protected]

Naroči preko spleta - BREZPLAČNA DOSTAVA pri nakupu nad 50 €! ... Imaš vprašanje? Ni problema, pokliči nas! *** KLIKNI TUKAJ ***

LAG TBW1TE elektroakustična kitara s torbo

 • Razpoložljivost: Na zalogi
 • Proizvajalec: LAG
 • Šifra: 92033

 • Spletna cena:

  590,00€

  Cena:

  621,05€

  * Prihranek:

  5%

 • Brez DDV: 483,61€
Cena na obroke od 14.88€ / mesec
Izračun obrokov
14.88€ x 48 mesecev
19.13€ x 36 mesecev
27.65€ x 24 mesecev
53.28€ x 12 mesecev
104.56€ x 6 mesecev
207.15€ x 3 mesecev

Izračun je informativen.

Preveri svoj limit

Razpoložljivost v poslovalnicah
 • MUSIC MAX | Celje -
 • MUSIC MAX | Ljubljana -
 • On-Line Shop -


Ste v dvomu kaj kupiti za darilo?
Ne skrbite, podarite darilni bon!


V Lâg TBW1TE se inovacija sreča s tradicijo, da ustvari izjemno elektroakustično kitaro v obliki za potovanje. S sodobnim sistemom BlueWave SmartLâg, postavlja igranje akustične kitare na nove višave, združuje klasično rokodelstvo z moderno tehnologijo. Kitara je mojstrovina, ki stoji kot dokaz zavezanosti Lâga kakovosti in glasbeni odličnosti.

Sistem BlueWave SmartLâg dodatno nadgradi TBW1TE in vam daje svobodo raziskovanja bogate palete zvokov. Ta inovativna elektronika vam omogoča dodajanje odmeva (reverb/delay) v slogu sobe ali dvorane ali mešanice obeh, brez potrebe po zunanji strojni opremi ali kablov. Sistem je ponovno polnljiv, intuitiven in zasnovan tako, da navdihuje ustvarjalnost brez zapletenih navodil. Vklopite kitaro, nastavite želeni ton in začnite igrati. Ko kitara ni v uporabi kot instrument, lahko povežete svojo napravo Bluetooth, da jo pretvorite v zvočnik Bluetooth.

Oblika trupa Lâg TBW1TE ima obliko telesa kitare za potovanje, ki je popolna za tiste, ki si želijo prenosljivosti brez kompromisov glede kakovosti zvoka. Gre za kitaro, ki odseva bistvo dediščine Lâga in ponuja nekaj edinstvenega za vsakega kitarista. Pripravljena za na pot, TBW1TE vključuje kakovostno torbo za prenašanje, pripravljeno za vaše naslednje dogodivščine.

Vsestranskost S TBW1TE Lâg ponuja izvrstno mešanico tradicionalnega rokodelstva in moderne tehnologije. Od sobe za vajo do odra je to kitara, ki odraža zavezanost Lâga kakovosti, inovacijam in trajni lepoti glasbe.

Brezhibna zasnova s prednjo masivno ploščo iz masivne rdeče cedre s črnim obarvanim satenastim finišem ter s hrbtnimi in stranskimi deli iz Khaye s satenastim finišem TBW1TE zagotavlja kakovost. Rjavi BrankoWood na kobilici, dodaja dosleden in lep dotik, medtem ko mahagonijev vrat Khaya in satenast finiš izboljšujeta igranje in udobje.

Lâg TBW1TE ima trup oblike za potovanje, kar jo naredi popolnega spremljevalca za glasbenike na poti, ne da bi pri tem žrtvovali kakovost zvoka in igranja, za kar je Lâg poznan.

Barva: Črna
Pokrov: Masivna cedra
Število prečk: 20 Medium Silver Nicke
Širina sedla: 42 mm
Menzura: 600 mm
Elektronika: BlueWave
Kobilica: Brown Brankowood
Strune: Bronze 80/20 13-56
Specifikacije: Back&Sides Khaya
Specifikacije II: Neck Khaya
Specifikacije III: Fingerboard Brown BrankoWood
Lastnosti: Nut Black graphite wedge
Pribor: Padded cover


Item No.: 92033

PRODAJNI POGOJI

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
    Slabo           Dobro

MUSIC MAX d.o.o. daje poroštvo, da bo izdelek v garancijskem roku brezhibno deloval, če se boste ravnali po priloženih navodilih, ter se obvezuje, da bo na Vašo zahtevo, če bo predložena v garancijskem roku, na svoje stroške poskrbel v svojih, oziroma pogodbenih servisnih prostorih za odpravo okvar in tehničnih pomanjkljivosti izdelka, ki bi nastale ob normalni uporabi v času, za katerega se daje poroštvo.

Garancija prične teči z dnem nakupa izdelka na drobno, kar dokažete s potrjenim garancijskim listom.

MUSIC MAX d.o.o. NE JAMČI ZA UVELJAVITEV GARANCIJE V NASLEDNJIH PRIMERIH:

- če kupec ni ravnal v skladu z navodili za uporabo izdelka
- če je v izdelek posegla nepooblaščena oseba
- če je kupec nestrokovno ali malomarno ravnal z izdelkom
- če so bili v izdelek naknadno vgrajeni neoriginalni deli 
- če ni dostavil izdelek na prevzemno mesto
- če kupec ni predložil potrjenega garancijskega lista
- ne jamčimo za okvare ki so bile povzročene pri transportu po izročitvi, okvare zaradi nepravilnih montaž ali vzdrževanja, mehanske okvare, ki jih je povzročil uporabnik in okvare, ki so nastale zaradi prenapetosti električnega toka, višje sile, izteka baterije, itd.
- Iz garancije so izvzeti deli, ki so podvrženi stalni obrabi in lahko dotrajajo pred iztekom garancijskega roka.
- Reklamacije vseh vrst kitar: poleg že naštetega ne priznavamo reklamacij na strgane ali poškodovane strune, mehanske poškodbe napenjalcev strun, vratov in uglaševalnih mehanizmov, poškodbe zaradi neustreznih klimatskih pogojev (rjavenje, pokanje lesa ipd.) ter na izgubljene dele kitar. Neustrezne nastavitve kitare niso podlaga za garancijsko popravilo. Te nastavitve opravi po lastnem okusu kupec sam ali pa jih prepusti strokovnjaku.
- Reklamacije ojačevalcev, zvočnikov: poleg naštetega ne priznavamo reklamacije na mehansko uničene (strgane) membrane zvočnikov, pregorela navitja zvočnikov in na elektronke v ojačevalcih. Nobena zaščita ojačevalca oz. zvočnika ne zagotavlja popolne varnosti ob prekomerni obremenitvi . Maksimalno odprti potenciometri so lahko vzrok preobremenitve in s tem poškodbe. Teh poškodb ne ne priznavamo, kot tudi poškodbe povzročene zaradi »larsen« efekta (mikrofonije).
- Reklamacije lakiranih pihal in trobil: spremembe na površinski obdelavi instrumenta (lak, srebro, nikelj, zlato..) zaradi neustreznega ravnanja z instrumentom, ki ni v skladu z navodili proizvajalca (pomanjkljivo vzdrževanje, stik s kislinami od znoja - potenje rok ipd., neustrezni vremenski vplivi itd.)

Pri popravilu, ki traja več kot 10 dni, se garancijski rok podaljša za toliko časa kolikor traja popravilo. V primeru, da popravila ni mogoče izvršiti v roku 45 dni, bomo izdelek zamenjali z novim.

Servisiranje in nadomestni deli so zagotovljeni tudi po preteku garancijske dobe in sicer vsaj še 3 leta po preteku garancijskega roka.

GARANCIJSKI ROK:
Za izdelke v spletni trgovini veljajo garancijski pogoji v skladu s slovensko zakonodajo in je garancijski rok 12 MESECEV, razen za artikle Yamaha in Fender, kjer znaša garancijski rok 24 MESECEV in pa za Crafter kitare, za katere velja garancijski rok 36 MESECEV​.

Prevzemna mesta – SERVISI za reklamirano blago so:
Trgovina MUSIC MAX PE Celje, Levtikova 1d - Tel: 03 492 53 51
Trgovina MUSIC MAX PE Ljubljana, Šmartinska 106 - Tel: 01 600 27 85
Trgovina MUSIC MAX PE Maribor, Partizanska 44 - Tel: 02 228 16 00