LJ - 01 600 27 85 / [email protected]   |   CE - 03 492 53 51 / [email protected]   |   MB - 02 228 16 00 / [email protected]

Naroči preko spleta - BREZPLAČNA DOSTAVA pri nakupu nad 50 €! ... Imaš vprašanje? Ni problema, pokliči nas! *** KLIKNI TUKAJ ***

LAG SAUVAGE DCE elektroakustična kitara s torbo

 • Razpoložljivost: Na zalogi
 • Proizvajalec: LAG
 • Šifra: 92031

 • Spletna cena:

  480,00€

  Cena:

  505,26€

  * Prihranek:

  5%

 • Brez DDV: 393,44€
Cena na obroke od 12.11€ / mesec
Izračun obrokov
12.11€ x 48 mesecev
15.56€ x 36 mesecev
22.50€ x 24 mesecev
43.34€ x 12 mesecev
85.07€ x 6 mesecev
168.53€ x 3 mesecev

Izračun je informativen.

Preveri svoj limit

Razpoložljivost v poslovalnicah
 • MUSIC MAX | Celje -
 • MUSIC MAX | Ljubljana -
 • MUSIC MAX | Maribor -
 • On-Line Shop -


Ste v dvomu kaj kupiti za darilo?
Ne skrbite, podarite darilni bon!


The Lâg Sauvage-DCE predstavlja vrhunec inovacije pri oblikovanju in okoljskega varstva. Njegova oblika dreadnought s prečnim izrezom zagotavlja močan zvok in udobno igralsko izkušnjo, ojačana s sofisticirano elektroniko StageLâg, ter lepo dopolnjeno s klasično estetiko in rokodelstvom, ki definirata kitare Lâg.

Lâg Sauvage-DCE je čudež dreadnought cutaway elektroakustične kitare, ki nadaljuje Lâgovo tradicijo izdelave čudovitih in inovativnih kitar. S svojim sistemom StageLâg in edinstvenim dizajnom Sauvage-DCE ponuja izjemno igralsko udobje in bogat zvok. Ekološko certificiran BrankoWood in postopek ekološkega lakiranja manifestirata zavezanost blagovne znamke k trajnosti, zaobljen hrbtni del odražata močan in pustolovski duh.

Z uporabo ekološko certificiranega BrankoWooda in ekološkega postopka lakiranja predstavlja Sauvage-DCE združitev estetske odličnosti in ozaveščenosti o okolju.

Sauvage-DCE je opremljen z naprednim sistemom StageLâg, ki ponuja kontrole za Glasnost, Nizko, Srednje, Visoko, Fazo, Rez in tuner. Zagotavlja natančno prilagajanje zvoka in bogato, živahno akustično izkušnjo.

Lâg Sauvage-DCE je več kot le kitara; je robusten glasbeni sopotnik, ki prihaja s trdno torbo za prenašanje, pripravljen za na pot. Z edinstveno kombinacijo estetske lepote, tehnološke sofisticiranosti in močnega dizajna zajema bistvo blagovne znamke Lâg.

 

 

Barva: Natural wood
Število prečk: 20 Medium Silver Nickel
Širina sedla: 43 mm
Menzura: 650 mm
Elektronika: Stage Lâg (Volume, égaliseur 3-bandes, accordeur, phase, notch)
Kobilica: Black Brankowood
Ojačitve (rebra): X
Strune: Bronze 80/20 Light 12-53
Specifikacije: Back&Sides Smoked Eucalyptus Rough Sawn Finish
Specifikacije II: Top Pale Brankowood
Specifikacije III: Neck Khaya
Lastnosti: Fingerboard Black Brankowood
Več lastnosti: Radius 350 mm
Posebnosti: Truss Rod Double-action
Pribor: Padded cover


Item No.: 92031

PRODAJNI POGOJI

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
    Slabo           Dobro

MUSIC MAX d.o.o. daje poroštvo, da bo izdelek v garancijskem roku brezhibno deloval, če se boste ravnali po priloženih navodilih, ter se obvezuje, da bo na Vašo zahtevo, če bo predložena v garancijskem roku, na svoje stroške poskrbel v svojih, oziroma pogodbenih servisnih prostorih za odpravo okvar in tehničnih pomanjkljivosti izdelka, ki bi nastale ob normalni uporabi v času, za katerega se daje poroštvo.

Garancija prične teči z dnem nakupa izdelka na drobno, kar dokažete s potrjenim garancijskim listom.

MUSIC MAX d.o.o. NE JAMČI ZA UVELJAVITEV GARANCIJE V NASLEDNJIH PRIMERIH:

- če kupec ni ravnal v skladu z navodili za uporabo izdelka
- če je v izdelek posegla nepooblaščena oseba
- če je kupec nestrokovno ali malomarno ravnal z izdelkom
- če so bili v izdelek naknadno vgrajeni neoriginalni deli 
- če ni dostavil izdelek na prevzemno mesto
- če kupec ni predložil potrjenega garancijskega lista
- ne jamčimo za okvare ki so bile povzročene pri transportu po izročitvi, okvare zaradi nepravilnih montaž ali vzdrževanja, mehanske okvare, ki jih je povzročil uporabnik in okvare, ki so nastale zaradi prenapetosti električnega toka, višje sile, izteka baterije, itd.
- Iz garancije so izvzeti deli, ki so podvrženi stalni obrabi in lahko dotrajajo pred iztekom garancijskega roka.
- Reklamacije vseh vrst kitar: poleg že naštetega ne priznavamo reklamacij na strgane ali poškodovane strune, mehanske poškodbe napenjalcev strun, vratov in uglaševalnih mehanizmov, poškodbe zaradi neustreznih klimatskih pogojev (rjavenje, pokanje lesa ipd.) ter na izgubljene dele kitar. Neustrezne nastavitve kitare niso podlaga za garancijsko popravilo. Te nastavitve opravi po lastnem okusu kupec sam ali pa jih prepusti strokovnjaku.
- Reklamacije ojačevalcev, zvočnikov: poleg naštetega ne priznavamo reklamacije na mehansko uničene (strgane) membrane zvočnikov, pregorela navitja zvočnikov in na elektronke v ojačevalcih. Nobena zaščita ojačevalca oz. zvočnika ne zagotavlja popolne varnosti ob prekomerni obremenitvi . Maksimalno odprti potenciometri so lahko vzrok preobremenitve in s tem poškodbe. Teh poškodb ne ne priznavamo, kot tudi poškodbe povzročene zaradi »larsen« efekta (mikrofonije).
- Reklamacije lakiranih pihal in trobil: spremembe na površinski obdelavi instrumenta (lak, srebro, nikelj, zlato..) zaradi neustreznega ravnanja z instrumentom, ki ni v skladu z navodili proizvajalca (pomanjkljivo vzdrževanje, stik s kislinami od znoja - potenje rok ipd., neustrezni vremenski vplivi itd.)

Pri popravilu, ki traja več kot 10 dni, se garancijski rok podaljša za toliko časa kolikor traja popravilo. V primeru, da popravila ni mogoče izvršiti v roku 45 dni, bomo izdelek zamenjali z novim.

Servisiranje in nadomestni deli so zagotovljeni tudi po preteku garancijske dobe in sicer vsaj še 3 leta po preteku garancijskega roka.

GARANCIJSKI ROK:
Za izdelke v spletni trgovini veljajo garancijski pogoji v skladu s slovensko zakonodajo in je garancijski rok 12 MESECEV, razen za artikle Yamaha in Fender, kjer znaša garancijski rok 24 MESECEV in pa za Crafter kitare, za katere velja garancijski rok 36 MESECEV​.

Prevzemna mesta – SERVISI za reklamirano blago so:
Trgovina MUSIC MAX PE Celje, Levtikova 1d - Tel: 03 492 53 51
Trgovina MUSIC MAX PE Ljubljana, Šmartinska 106 - Tel: 01 600 27 85
Trgovina MUSIC MAX PE Maribor, Partizanska 44 - Tel: 02 228 16 00