LJ - 01 600 27 85 / [email protected]   |   CE - 03 492 53 51 / [email protected]   |   MB - 02 228 16 00 / [email protected]

Naroči preko spleta - BREZPLAČNA DOSTAVA pri nakupu nad 50 €! ... Imaš vprašanje? Ni problema, pokliči nas! *** KLIKNI TUKAJ ***

LAG TBW2ACE elektroakustična kitara

 • Razpoložljivost: Na zalogi
 • Proizvajalec: LAG
 • Šifra: 92035

 • Spletna cena:

  740,00€

  Cena:

  778,95€

  * Prihranek:

  5%

 • Brez DDV: 606,56€
Cena na obroke od 18.66€ / mesec
Izračun obrokov
18.66€ x 48 mesecev
23.99€ x 36 mesecev
34.68€ x 24 mesecev
66.82€ x 12 mesecev
131.14€ x 6 mesecev
259.81€ x 3 mesecev

Izračun je informativen.

Preveri svoj limit

Razpoložljivost v poslovalnicah
 • MUSIC MAX | Celje -
 • MUSIC MAX | Ljubljana -
 • On-Line Shop -


Ste v dvomu kaj kupiti za darilo?
Ne skrbite, podarite darilni bon!


Akustično-električna kitara Lâg TBW2ACE z izrezom za dostop do višjih prečk združuje bistvo inovacije in tradicije, saj združuje izjemno obliko telesa auditorium z naprednim sistemom BlueWave SmartLâg. Ta napredna elektronika omogoča efekt v slogu sobe ali dvorane, delay efekt ali kombinacijo obeh, brez potrebe po ojačevalcu, strojni opremi, kablih ali žicah. Je ponovno polnljiv in intuitivno zasnovan, pripravljen na sprostitev vaše ustvarjalnosti.

Oblika telesa uditorium Lâg TBW2ACE zagotavlja uravnotežen in vsestranski ton, idealen za širok nabor slogov in nastopov z dodatkom pametne tehnologije. Elegantna oblika telesa, skupaj z BlueWave SmartLâg sistemom, ga naredi privlačno izbiro za glasbenike, ki iščejo tako kakovost kot tudi edinstvenost.

Lâg TBW2ACE je izdelana z največjo pozornostjo do podrobnosti, s prednjo ploščo iz masivne rdeče cedre s sijajnim finišem in laminiranim hrbtnim in stranskim delom iz Santosovega palisandra s sijajnim finišem. Kobilica, ubiralka in glava so izdelani iz črnega BrankoWooda, kar dodaja enakomeren in čudovit občutek. Mahagonijev vrat Khaya, zaključen s satenastim finišem, in dvosmerni trusrod sistem prispevata k igranju kitare, ki ponuja fino izkušnjo igranja.

Brezhibna zasnova in lastnosti . V skladu z inovativno tradicijo Lâg, TBW2ACE vključuje funkcije, kot so ikonična Lâg glava, sedlo in zatiči mostu ter značilna ovalna rozeta. Četrtkrožne obrobe telesa naredijo kitaro vizualno privlačno in udobno za igranje.

Navdihnjena z 18. stoletjem ognjišča v francoskem domu, oblikovanje glave, skupaj s črnimi navijalci, vzbujajo klasičen čar. Priložena torba za prenašanje in dosledno visokokakovostna izdelava, za katero je Lâg Factory znan, TBW2ACE naredi popolno mešanico estetike in funkcionalnosti.

Lâg TBW2ACE akustično-električna kitara z obliko telesa auditorium, del serije BlueWave, simbolizira brezhibno združevanje tradicionalne obrti in moderne tehnologije. Z obliko telesa auditorium, ki ponuja uravnoteženo tonsko kakovost in sodobnim BlueWave sistemom, instrument izstopa kot sofisticirana izbira za tiste, ki želijo raziskovati nove glasbene horizonte. Odraža zapuščino podjetja Lâg in njegovo zavezanost kakovosti, inovacijam ter trajni lepoti glasbe. Kitara za strastnega glasbenika, ki se ozira v preteklost in si predstavlja prihodnost.

Barva: Natural wood
Pokrov: Masivna cedra
Stranice: Palisander
Dno: Palisander
Število prečk: 20
Širina sedla: 43 mm
Menzura: 650 mm
Elektronika: BlueWave
Kobilica: Black Brankowood
Ojačitve (rebra): X
Strune: Bronze 80/20 Light 12-53
Specifikacije: Back&Sides Santos Rosewood
Specifikacije II: Nut Black graphite wedge / 72 mm & 43 mm
Specifikacije III: Truss Rod Double-action
Lastnosti: Radius 350 mm
Več lastnosti: Neck Khaya
Posebnosti: Back&Sides Santos Rosewood


Item No.: 92035

PRODAJNI POGOJI

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
    Slabo           Dobro

MUSIC MAX d.o.o. daje poroštvo, da bo izdelek v garancijskem roku brezhibno deloval, če se boste ravnali po priloženih navodilih, ter se obvezuje, da bo na Vašo zahtevo, če bo predložena v garancijskem roku, na svoje stroške poskrbel v svojih, oziroma pogodbenih servisnih prostorih za odpravo okvar in tehničnih pomanjkljivosti izdelka, ki bi nastale ob normalni uporabi v času, za katerega se daje poroštvo.

Garancija prične teči z dnem nakupa izdelka na drobno, kar dokažete s potrjenim garancijskim listom.

MUSIC MAX d.o.o. NE JAMČI ZA UVELJAVITEV GARANCIJE V NASLEDNJIH PRIMERIH:

- če kupec ni ravnal v skladu z navodili za uporabo izdelka
- če je v izdelek posegla nepooblaščena oseba
- če je kupec nestrokovno ali malomarno ravnal z izdelkom
- če so bili v izdelek naknadno vgrajeni neoriginalni deli 
- če ni dostavil izdelek na prevzemno mesto
- če kupec ni predložil potrjenega garancijskega lista
- ne jamčimo za okvare ki so bile povzročene pri transportu po izročitvi, okvare zaradi nepravilnih montaž ali vzdrževanja, mehanske okvare, ki jih je povzročil uporabnik in okvare, ki so nastale zaradi prenapetosti električnega toka, višje sile, izteka baterije, itd.
- Iz garancije so izvzeti deli, ki so podvrženi stalni obrabi in lahko dotrajajo pred iztekom garancijskega roka.
- Reklamacije vseh vrst kitar: poleg že naštetega ne priznavamo reklamacij na strgane ali poškodovane strune, mehanske poškodbe napenjalcev strun, vratov in uglaševalnih mehanizmov, poškodbe zaradi neustreznih klimatskih pogojev (rjavenje, pokanje lesa ipd.) ter na izgubljene dele kitar. Neustrezne nastavitve kitare niso podlaga za garancijsko popravilo. Te nastavitve opravi po lastnem okusu kupec sam ali pa jih prepusti strokovnjaku.
- Reklamacije ojačevalcev, zvočnikov: poleg naštetega ne priznavamo reklamacije na mehansko uničene (strgane) membrane zvočnikov, pregorela navitja zvočnikov in na elektronke v ojačevalcih. Nobena zaščita ojačevalca oz. zvočnika ne zagotavlja popolne varnosti ob prekomerni obremenitvi . Maksimalno odprti potenciometri so lahko vzrok preobremenitve in s tem poškodbe. Teh poškodb ne ne priznavamo, kot tudi poškodbe povzročene zaradi »larsen« efekta (mikrofonije).
- Reklamacije lakiranih pihal in trobil: spremembe na površinski obdelavi instrumenta (lak, srebro, nikelj, zlato..) zaradi neustreznega ravnanja z instrumentom, ki ni v skladu z navodili proizvajalca (pomanjkljivo vzdrževanje, stik s kislinami od znoja - potenje rok ipd., neustrezni vremenski vplivi itd.)

Pri popravilu, ki traja več kot 10 dni, se garancijski rok podaljša za toliko časa kolikor traja popravilo. V primeru, da popravila ni mogoče izvršiti v roku 45 dni, bomo izdelek zamenjali z novim.

Servisiranje in nadomestni deli so zagotovljeni tudi po preteku garancijske dobe in sicer vsaj še 3 leta po preteku garancijskega roka.

GARANCIJSKI ROK:
Za izdelke v spletni trgovini veljajo garancijski pogoji v skladu s slovensko zakonodajo in je garancijski rok 12 MESECEV, razen za artikle Yamaha in Fender, kjer znaša garancijski rok 24 MESECEV in pa za Crafter kitare, za katere velja garancijski rok 36 MESECEV​.

Prevzemna mesta – SERVISI za reklamirano blago so:
Trgovina MUSIC MAX PE Celje, Levtikova 1d - Tel: 03 492 53 51
Trgovina MUSIC MAX PE Ljubljana, Šmartinska 106 - Tel: 01 600 27 85
Trgovina MUSIC MAX PE Maribor, Partizanska 44 - Tel: 02 228 16 00