LJ - 01 600 27 85 / [email protected]   |   CE - 03 492 53 51 / [email protected]   |   MB - 02 228 16 00 / [email protected]

Naroči preko spleta - BREZPLAČNA DOSTAVA pri nakupu nad 50 €! ... Imaš vprašanje? Ni problema, pokliči nas! *** KLIKNI TUKAJ ***

LD SYSTEMS DAVE 15 G4X sistem ozvočenja

  • Razpoložljivost: Ni na zalogi
  • Proizvajalec: LD SYSTEMS
  • Šifra: LDDAVE15G4X

Ne glede na to, ali ste DJ, solist v živo, solo zabavljač ali ste na vaši naslednji vse splošni zabavi, potrebujete vsestranski PA za vsakodnevne nastope v živo, ki zagotavlja profesionalen zvok za različne aplikacije. Tudi na vašem seznamu se bahaja ogromno bistvenih elementov in zahtev za tovrstne nastope: širok nabor povezav in možnosti dodatne opreme za hitro in prilagodljivo nastavitev na samem mestu ter največjo zanesljivost. Na kratko: vaš PA mora dati vse od sebe 24 ur na dan.

Z DAVE 15 G4X je vašega iskanja konec. Zmogljivo kompaktno ozvočenje – ki je sestavljeno iz 15-palčnega nizkotonca in dveh 8-palčnih satelitov (največja moč 2060 W) – ne prinaša le novega, sodobnega dizajna s številnimi optimizacijami upravljanja. Ponuja tudi integrirano 6-kanalno mešalno mizo z vsemi pomembnimi vhodi in možnostmi, ki bi jih lahko kdaj potrebovali. To vam omogoča ustvarjanje najrazličnejših nastavitev in kombinacij instrumentov, vokalov in zvočnih virov – žičnih in brezžičnih – zahvaljujoč vgrajenemu Bluetooth za enostavno povezavo prek pametnega telefona ali tablice.

Barva: Črna
Kontrole: Input type, Input volume, Low / High EQ, Main volume, Power, Reverb, Stereo / Cluster mode, Sub / Hi
Frekvenčni razpon: 33 - 20000 Hz
Max. zvočni pritisk (neprekinjen): 124 dB
Max. zvočni pritisk (vrhunec): 130 dB
Disperzijski kot: 90° x 30 °
Nizkotonski: 15" membrana
Visokotonski: 1.4" tuljava
Kretnica: 105 Hz
Magnet srednjetonca: Feritni
Izhodna moč ojačevalca (sinusna): 1030 W
Izhodna moč ojačevalca (vrhunec): 2060 W
Zaščitno vezje: limiter, overload, short circuit
Hlajenje: Passive
Specifikacije: Type: Powered
Specifikacije II: Low/mid Woofer dimensions: 15 "
Specifikacije III: Midrange size: 8 "
Lastnosti: Line input connectors: Combo XLR, RCA
Več lastnosti: Amplifier Output Mid/Hi (RMS): 2 x 265 W
Posebnosti: Amplifier: Class D
Teža: 53,9 kg
Item No.: LDDAVE15G4X

PRODAJNI POGOJI

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
    Slabo           Dobro

MUSIC MAX d.o.o. daje poroštvo, da bo izdelek v garancijskem roku brezhibno deloval, če se boste ravnali po priloženih navodilih, ter se obvezuje, da bo na Vašo zahtevo, če bo predložena v garancijskem roku, na svoje stroške poskrbel v svojih, oziroma pogodbenih servisnih prostorih za odpravo okvar in tehničnih pomanjkljivosti izdelka, ki bi nastale ob normalni uporabi v času, za katerega se daje poroštvo.

Garancija prične teči z dnem nakupa izdelka na drobno, kar dokažete s potrjenim garancijskim listom.

MUSIC MAX d.o.o. NE JAMČI ZA UVELJAVITEV GARANCIJE V NASLEDNJIH PRIMERIH:

- če kupec ni ravnal v skladu z navodili za uporabo izdelka
- če je v izdelek posegla nepooblaščena oseba
- če je kupec nestrokovno ali malomarno ravnal z izdelkom
- če so bili v izdelek naknadno vgrajeni neoriginalni deli 
- če ni dostavil izdelek na prevzemno mesto
- če kupec ni predložil potrjenega garancijskega lista
- ne jamčimo za okvare ki so bile povzročene pri transportu po izročitvi, okvare zaradi nepravilnih montaž ali vzdrževanja, mehanske okvare, ki jih je povzročil uporabnik in okvare, ki so nastale zaradi prenapetosti električnega toka, višje sile, izteka baterije, itd.
- Iz garancije so izvzeti deli, ki so podvrženi stalni obrabi in lahko dotrajajo pred iztekom garancijskega roka.
- Reklamacije vseh vrst kitar: poleg že naštetega ne priznavamo reklamacij na strgane ali poškodovane strune, mehanske poškodbe napenjalcev strun, vratov in uglaševalnih mehanizmov, poškodbe zaradi neustreznih klimatskih pogojev (rjavenje, pokanje lesa ipd.) ter na izgubljene dele kitar. Neustrezne nastavitve kitare niso podlaga za garancijsko popravilo. Te nastavitve opravi po lastnem okusu kupec sam ali pa jih prepusti strokovnjaku.
- Reklamacije ojačevalcev, zvočnikov: poleg naštetega ne priznavamo reklamacije na mehansko uničene (strgane) membrane zvočnikov, pregorela navitja zvočnikov in na elektronke v ojačevalcih. Nobena zaščita ojačevalca oz. zvočnika ne zagotavlja popolne varnosti ob prekomerni obremenitvi . Maksimalno odprti potenciometri so lahko vzrok preobremenitve in s tem poškodbe. Teh poškodb ne ne priznavamo, kot tudi poškodbe povzročene zaradi »larsen« efekta (mikrofonije).
- Reklamacije lakiranih pihal in trobil: spremembe na površinski obdelavi instrumenta (lak, srebro, nikelj, zlato..) zaradi neustreznega ravnanja z instrumentom, ki ni v skladu z navodili proizvajalca (pomanjkljivo vzdrževanje, stik s kislinami od znoja - potenje rok ipd., neustrezni vremenski vplivi itd.)

Pri popravilu, ki traja več kot 10 dni, se garancijski rok podaljša za toliko časa kolikor traja popravilo. V primeru, da popravila ni mogoče izvršiti v roku 45 dni, bomo izdelek zamenjali z novim.

Servisiranje in nadomestni deli so zagotovljeni tudi po preteku garancijske dobe in sicer vsaj še 3 leta po preteku garancijskega roka.

GARANCIJSKI ROK:
Za izdelke v spletni trgovini veljajo garancijski pogoji v skladu s slovensko zakonodajo in je garancijski rok 12 MESECEV, razen za artikle Yamaha in Fender, kjer znaša garancijski rok 24 MESECEV in pa za Crafter kitare, za katere velja garancijski rok 36 MESECEV​.

Prevzemna mesta – SERVISI za reklamirano blago so:
Trgovina MUSIC MAX PE Celje, Levtikova 1d - Tel: 03 492 53 51
Trgovina MUSIC MAX PE Ljubljana, Šmartinska 106 - Tel: 01 600 27 85
Trgovina MUSIC MAX PE Maribor, Partizanska 44 - Tel: 02 228 16 00