LJ - 01 600 27 85 / [email protected]   |   CE - 03 492 53 51 / [email protected]   |   MB - 02 228 16 00 / [email protected]

Naroči preko spleta - BREZPLAČNA DOSTAVA pri nakupu nad 50 €! ... Imaš vprašanje? Ni problema, pokliči nas! *** KLIKNI TUKAJ ***

LD SYSTEMS MAUI 28 G3 sistem ozvočenja

 • Top seller LD SYSTEMS MAUI 28 G3 sistem ozvočenja
 • Razpoložljivost: Na zalogi
 • Proizvajalec: LD SYSTEMS
 • Šifra: LDMAUI28G3

 • Spletna cena:

  1.438,00€

  Cena:

  1.513,68€

  * Prihranek:

  5%

 • Brez DDV: 1.178,69€
Cena na obroke od 33.84€ / mesec
Izračun obrokov
33.84€ x 48 mesecev
43.51€ x 36 mesecev
62.89€ x 24 mesecev
121.17€ x 12 mesecev
237.80€ x 6 mesecev

Izračun je informativen.

Preveri svoj limit

Razpoložljivost v poslovalnicah
 • MUSIC MAX | Celje -
 • On-Line Shop -


Ste v dvomu kaj kupiti za darilo?
Ne skrbite, podarite darilni bon!


Kompakten, zmogljiv in enostaven za uporabo - stolp PA ostaja popoln spremljevalec za DJ-je in manjše glasbene skupine. Serija LD Systems MAUI predstavlja ta koncept vse-v-enem v vseh podrobnostih in ponuja neprekosljiv paket PA v smislu zvoka, dizajna, tehnologije in upravljanja.

Nastavite, priključite in že ste pripravljeni! MAUI 28 G3 zagotavlja ogromen, močan in natančen zvok z močjo 1.030 W RMS (2.060 W peak), primeren za vse aplikacije: kot glavni PA za koncerte, zvočni sistem za mobilne DJ-e ali sistem za ozvočenje na porokah, v podjetjih za dogodke in še veliko več. S svojim elegantnim dizajnom je MAUI 28 G3 videti zelo privlačno.

Dva aluminijasta steberna elementa se nahajata na sprednjem robu nizkotonca in dodatno izboljšata brezhiben vizualni vtis. Stebri so opremljeni z 12 x 3,5'' srednjetonskimi zvočniki in 2 x 1'' visokotonskimi zvočniki, ki zagotavljajo enakomerno porazdelitev zvoka s konstantno horizontalno disperzijo. Optimiziran za BEM, pred visokotonci prenaša visoke frekvence celo do najbolj oddaljenih poslušalcev.

Inženirji pri LD Systems so zelo poskrbeli tudi za crossover filter med srednjetonskimi in visokotonskimi zvočniki. Cilj je bil zmanjšati harmonično popačenje in motnje, da bi bil zvok še bolj pregleden, dinamičen in močan. Rezultat govori sam zase: zelo natančna reprodukcija vokalov in instrumentov v celotnem frekvenčnem polju 120° x 30°. Stebri MAUI 28 G3 so zasnovani kot kardioidni zvočniki. To omogoča nadzorovane nizke srednje tone spredaj in do 18 dB dušenja, kar ima za posledico čist odrski zvok.

Barva: Črna
Kontrole: Bluetooth HOLD TO LINK button, Cardioid On/Off, Main level, Power On/Off, Sub level
Frekvenčni razpon: 37 Hz - 20000 Hz
Tip: Aktivno ozvočenje
Disperzijski kot: 120° x 30 °
Nizkotonski: 12" membrana
Visokotonski: 1" tuljava
Delovna napetost: 100 V AC - 120 V AC, 50 - 60 Hz, 220 V AC - 240 V AC, 50-60 Hz
Magnet srednjetonca: Feritni
Magnet nizkotonca: Feritni
Izhodna moč ojačevalca (sinusna): 1030 W
Izhodna moč ojačevalca (vrhunec): 2060 W
Zaščitno vezje: DC protection, Multiband limiter, short circuit, thermal protection
Hlajenje: Convection
Specifikacije: Bluetooth Audio Streaming, Cardioid column, DSP-based Signal Processing, Excellent Sound Dispersion,
Specifikacije II: Bit depth AD/DA converter: 24 bit
Specifikacije III: Sampling frequency: 48 kHz
Višina: 2052 mm
Teža: 35,4 kg


Item No.: LDMAUI28G3

PRODAJNI POGOJI

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
    Slabo           Dobro

MUSIC MAX d.o.o. daje poroštvo, da bo izdelek v garancijskem roku brezhibno deloval, če se boste ravnali po priloženih navodilih, ter se obvezuje, da bo na Vašo zahtevo, če bo predložena v garancijskem roku, na svoje stroške poskrbel v svojih, oziroma pogodbenih servisnih prostorih za odpravo okvar in tehničnih pomanjkljivosti izdelka, ki bi nastale ob normalni uporabi v času, za katerega se daje poroštvo.

Garancija prične teči z dnem nakupa izdelka na drobno, kar dokažete s potrjenim garancijskim listom.

MUSIC MAX d.o.o. NE JAMČI ZA UVELJAVITEV GARANCIJE V NASLEDNJIH PRIMERIH:

- če kupec ni ravnal v skladu z navodili za uporabo izdelka
- če je v izdelek posegla nepooblaščena oseba
- če je kupec nestrokovno ali malomarno ravnal z izdelkom
- če so bili v izdelek naknadno vgrajeni neoriginalni deli 
- če ni dostavil izdelek na prevzemno mesto
- če kupec ni predložil potrjenega garancijskega lista
- ne jamčimo za okvare ki so bile povzročene pri transportu po izročitvi, okvare zaradi nepravilnih montaž ali vzdrževanja, mehanske okvare, ki jih je povzročil uporabnik in okvare, ki so nastale zaradi prenapetosti električnega toka, višje sile, izteka baterije, itd.
- Iz garancije so izvzeti deli, ki so podvrženi stalni obrabi in lahko dotrajajo pred iztekom garancijskega roka.
- Reklamacije vseh vrst kitar: poleg že naštetega ne priznavamo reklamacij na strgane ali poškodovane strune, mehanske poškodbe napenjalcev strun, vratov in uglaševalnih mehanizmov, poškodbe zaradi neustreznih klimatskih pogojev (rjavenje, pokanje lesa ipd.) ter na izgubljene dele kitar. Neustrezne nastavitve kitare niso podlaga za garancijsko popravilo. Te nastavitve opravi po lastnem okusu kupec sam ali pa jih prepusti strokovnjaku.
- Reklamacije ojačevalcev, zvočnikov: poleg naštetega ne priznavamo reklamacije na mehansko uničene (strgane) membrane zvočnikov, pregorela navitja zvočnikov in na elektronke v ojačevalcih. Nobena zaščita ojačevalca oz. zvočnika ne zagotavlja popolne varnosti ob prekomerni obremenitvi . Maksimalno odprti potenciometri so lahko vzrok preobremenitve in s tem poškodbe. Teh poškodb ne ne priznavamo, kot tudi poškodbe povzročene zaradi »larsen« efekta (mikrofonije).
- Reklamacije lakiranih pihal in trobil: spremembe na površinski obdelavi instrumenta (lak, srebro, nikelj, zlato..) zaradi neustreznega ravnanja z instrumentom, ki ni v skladu z navodili proizvajalca (pomanjkljivo vzdrževanje, stik s kislinami od znoja - potenje rok ipd., neustrezni vremenski vplivi itd.)

Pri popravilu, ki traja več kot 10 dni, se garancijski rok podaljša za toliko časa kolikor traja popravilo. V primeru, da popravila ni mogoče izvršiti v roku 45 dni, bomo izdelek zamenjali z novim.

Servisiranje in nadomestni deli so zagotovljeni tudi po preteku garancijske dobe in sicer vsaj še 3 leta po preteku garancijskega roka.

GARANCIJSKI ROK:
Za izdelke v spletni trgovini veljajo garancijski pogoji v skladu s slovensko zakonodajo in je garancijski rok 12 MESECEV, razen za artikle Yamaha in Fender, kjer znaša garancijski rok 24 MESECEV in pa za Crafter kitare, za katere velja garancijski rok 36 MESECEV​.

Prevzemna mesta – SERVISI za reklamirano blago so:
Trgovina MUSIC MAX PE Celje, Levtikova 1d - Tel: 03 492 53 51
Trgovina MUSIC MAX PE Ljubljana, Šmartinska 106 - Tel: 01 600 27 85
Trgovina MUSIC MAX PE Maribor, Partizanska 44 - Tel: 02 228 16 00