LJ - 01 600 27 85 / [email protected]   |   CE - 03 492 53 51 / [email protected]   |   MB - 02 228 16 00 / [email protected]

Naroči preko spleta - BREZPLAČNA DOSTAVA pri nakupu nad 50 €! ... Imaš vprašanje? Ni problema, pokliči nas! *** KLIKNI TUKAJ ***

SELA SE380 MELODY steel tongue boben

 • Razpoložljivost: Na zalogi
 • Proizvajalec: SELA
 • Šifra: SE380

 • Spletna cena:

  299,00€

  Cena:

  314,74€

  * Prihranek:

  5%

 • Brez DDV: 245,08€
Cena na obroke od 14.01€ / mesec
Izračun obrokov
14.01€ x 24 mesecev
27.00€ x 12 mesecev
52.99€ x 6 mesecev
104.98€ x 3 mesecev

Izračun je informativen.

Preveri svoj limit

Razpoložljivost v poslovalnicah
 • MUSIC MAX | Ljubljana -
 • On-Line Shop -


Ste v dvomu kaj kupiti za darilo?
Ne skrbite, podarite darilni bon!


Sela Melody Tongue Drum 14" D Kurd Black je srednje velik boben z jeklenim jezikom z devetimi tonskimi polji in premerom slabih 36 centimetrov. S toplim, dolgotrajnim in pomirjujočim zvokom je primeren za sprostitev v vsakdanjem življenju. kot tudi za resno ustvarjanje glasbe ali zgodnje glasbeno izobraževanje otrok.Ne le da zveni posebej dobro, ampak je s svojo mat črno površino tudi paša za oči - doma, v pisarni ali v studiu za jogo.

Tonska polja bobna Melody Tongue Drum 14" D Kurd so na lestvici d-mol, eni najbolj priljubljenih in dostopnih uglasitev za dlančnike in bobne z jezikom. Ker se vse note instrumenta harmonično ujemajo, se vedno ustvari melodičen zvok pri igranju, brez kakršnih koli "napačnih" not.

Skladanje na tem bobnu z jezikom je še posebej enostavno zaradi osrednjega korena D(3). Igranje akordov je enostavno tudi zato, ker so ustrezne note vedno ena poleg druge. Inštrument zato ni priporočljiv samo za izkušene ljubitelje glasbe in profesionalne zvočne terapevte, ampak tudi za začetnike brez glasbenega predznanja. Število devetih tonskih polj ne preobremenjuje, ampak ponuja dovolj možnosti za raznolike in dolgoročno vznemirljive melodije.

Poleg tega se lahko lestvica D-Kurd zelo dobro kombinira s številnimi drugimi uglasitvami bobna. Lahko začnete igrati takoj po razpakiranju, vsakemu bobnu Sela Melody Tongue Drum sta priložena dva visokokakovostna kladiva z ročaji iz bukovega lesa in okroglimi gumijastimi glavami. Za varen transport je priložena tudi oblazinjena torba s funkcijo nahrbtnika, ki ponuja dovolj prostora tudi za dodatke. Gumijaste noge na dnu inštrumenta zagotavljajo varno stojalo, gumijast obroč pa ščiti zunanji rob bobna pred poškodbami

Barva: Črna
Material: Jeklo
Premer: 14 inches / approx. 36 cm
Specifikacije: Tuning: D Kurd
Specifikacije II: Tones: D3, A3, Bb3, C4, D4, E4, F4, G4, A4
Specifikacije III: High quality workmanship
Pribor: Incl. 2 mallets, carrying bag

Item No.: SE380

PRODAJNI POGOJI

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
    Slabo           Dobro

MUSIC MAX d.o.o. daje poroštvo, da bo izdelek v garancijskem roku brezhibno deloval, če se boste ravnali po priloženih navodilih, ter se obvezuje, da bo na Vašo zahtevo, če bo predložena v garancijskem roku, na svoje stroške poskrbel v svojih, oziroma pogodbenih servisnih prostorih za odpravo okvar in tehničnih pomanjkljivosti izdelka, ki bi nastale ob normalni uporabi v času, za katerega se daje poroštvo.

Garancija prične teči z dnem nakupa izdelka na drobno, kar dokažete s potrjenim garancijskim listom.

MUSIC MAX d.o.o. NE JAMČI ZA UVELJAVITEV GARANCIJE V NASLEDNJIH PRIMERIH:

- če kupec ni ravnal v skladu z navodili za uporabo izdelka
- če je v izdelek posegla nepooblaščena oseba
- če je kupec nestrokovno ali malomarno ravnal z izdelkom
- če so bili v izdelek naknadno vgrajeni neoriginalni deli 
- če ni dostavil izdelek na prevzemno mesto
- če kupec ni predložil potrjenega garancijskega lista
- ne jamčimo za okvare ki so bile povzročene pri transportu po izročitvi, okvare zaradi nepravilnih montaž ali vzdrževanja, mehanske okvare, ki jih je povzročil uporabnik in okvare, ki so nastale zaradi prenapetosti električnega toka, višje sile, izteka baterije, itd.
- Iz garancije so izvzeti deli, ki so podvrženi stalni obrabi in lahko dotrajajo pred iztekom garancijskega roka.
- Reklamacije vseh vrst kitar: poleg že naštetega ne priznavamo reklamacij na strgane ali poškodovane strune, mehanske poškodbe napenjalcev strun, vratov in uglaševalnih mehanizmov, poškodbe zaradi neustreznih klimatskih pogojev (rjavenje, pokanje lesa ipd.) ter na izgubljene dele kitar. Neustrezne nastavitve kitare niso podlaga za garancijsko popravilo. Te nastavitve opravi po lastnem okusu kupec sam ali pa jih prepusti strokovnjaku.
- Reklamacije ojačevalcev, zvočnikov: poleg naštetega ne priznavamo reklamacije na mehansko uničene (strgane) membrane zvočnikov, pregorela navitja zvočnikov in na elektronke v ojačevalcih. Nobena zaščita ojačevalca oz. zvočnika ne zagotavlja popolne varnosti ob prekomerni obremenitvi . Maksimalno odprti potenciometri so lahko vzrok preobremenitve in s tem poškodbe. Teh poškodb ne ne priznavamo, kot tudi poškodbe povzročene zaradi »larsen« efekta (mikrofonije).
- Reklamacije lakiranih pihal in trobil: spremembe na površinski obdelavi instrumenta (lak, srebro, nikelj, zlato..) zaradi neustreznega ravnanja z instrumentom, ki ni v skladu z navodili proizvajalca (pomanjkljivo vzdrževanje, stik s kislinami od znoja - potenje rok ipd., neustrezni vremenski vplivi itd.)

Pri popravilu, ki traja več kot 10 dni, se garancijski rok podaljša za toliko časa kolikor traja popravilo. V primeru, da popravila ni mogoče izvršiti v roku 45 dni, bomo izdelek zamenjali z novim.

Servisiranje in nadomestni deli so zagotovljeni tudi po preteku garancijske dobe in sicer vsaj še 3 leta po preteku garancijskega roka.

GARANCIJSKI ROK:
Za izdelke v spletni trgovini veljajo garancijski pogoji v skladu s slovensko zakonodajo in je garancijski rok 12 MESECEV, razen za artikle Yamaha in Fender, kjer znaša garancijski rok 24 MESECEV in pa za Crafter kitare, za katere velja garancijski rok 36 MESECEV​.

Prevzemna mesta – SERVISI za reklamirano blago so:
Trgovina MUSIC MAX PE Celje, Levtikova 1d - Tel: 03 492 53 51
Trgovina MUSIC MAX PE Ljubljana, Šmartinska 106 - Tel: 01 600 27 85
Trgovina MUSIC MAX PE Maribor, Partizanska 44 - Tel: 02 228 16 00