LJ - 01 600 27 85 / [email protected]   |   CE - 03 492 53 51 / [email protected]   |   MB - 02 228 16 00 / [email protected]

Naroči preko spleta - BREZPLAČNA DOSTAVA pri nakupu nad 50 €! ... Imaš vprašanje? Ni problema, pokliči nas! *** KLIKNI TUKAJ ***

SELA SELU10G CRYSTAL Lotus (Throat) 432Hz 10" pojoča posoda

 • Razpoložljivost: Na zalogi
 • Proizvajalec: SELA
 • Šifra: SECLU10G

 • Spletna cena:

  274,50€

  Cena:

  288,95€

  * Prihranek:

  5%

 • Brez DDV: 225,00€
Cena na obroke od 12.89€ / mesec
Izračun obrokov
12.89€ x 24 mesecev
24.83€ x 12 mesecev
48.74€ x 6 mesecev
96.55€ x 3 mesecev

Izračun je informativen.

Preveri svoj limit

Razpoložljivost v poslovalnicah
 • MUSIC MAX | Ljubljana -
 • On-Line Shop -


Ste v dvomu kaj kupiti za darilo?
Ne skrbite, podarite darilni bon!


Sodobna interpretacija tibetanskih pojočih posod

Kristalna pojoča skleda 10" Lotus ima premer približno 25 cm in je izdelana iz kremenčevega kristala. Uporabljeni material ima odlične zvočne lastnosti s posebnim proizvodnim postopkom, v katerem se steklo stopi in oblikuje v želeno obliko s pomočjo centrifuge. Vizualno zaokrožen Instrument ima eleganten dizajn iz motnega stekla z grobo, belo površino in barvnim motivom lotosa.

Kristalne pojoče posode, tako kot tradicionalne različice iz bronastih ali medeninastih zlitin, proizvajajo sferične, dolgotrajne zvoke z močnim osnovnim tonom in "pejočimi", harmoničnimi prizvoki. V neposredni primerjavi zveni sodobna steklena različica nekoliko jasneje in bistveno dlje od kovinske različice.

Usklajen z eno od sedmih glavnih čaker

Vsaka kristalna pojoča skleda v seriji Lotus je barvno in zvočno usklajena z enim od sedmih energijskih centrov tradicionalne teorije čaker. Zaradi tega so še posebej primerne za meditacijo, pa tudi za zvočne masaže in terapevtske namene, saj lahko harmoničen glas pojočih posod pomaga zmanjšati stres in spraviti telo in duha v harmonijo.

Modri ​​10" model je usmerjen v grleno čakro in noto G. V različici 432 Hz koncertna višina A ni na zahodni standardni frekvenci 440 Hz, ampak na 432 Hz. Uglasitev ima posebno sproščujoč in pomirjujoč učinek. Vendar pa ta pojoča posoda ni skladna s konvencionalno uglašenimi inštrumenti. Nanjo je treba igrati posamezno ali skupaj z drugimi 432 Hz inštrumenti - kot je npr Sela Unity Handpans

Priloženi uporabni dodatki Kristalna pojoča posoda Lotus je opremljena z lesenim kladivom, posebej zasnovanim za uporabo s kristalnimi pojočimi posodami. Z ročajem iz azijskega lesa Schima je izjemno udoben za držanje, njegova gumirana glava pa omogoča nežno udarjanje in drgnjenje pojočih posod. Odvisno od tehnike igranja in intenzivnosti lahko Crystal Singing Bowl izvabi različne tone. Poleg tega priloženi silikonski obroček zagotavlja varno stojalo in optimalno obnašanje posode pri tresljajih – tako da lahko kadar koli razvije svoj polni zvočni potencial.

Barva: Frosted with blue lotus
Premer: 25cm
Specifikacije: Material: Quartz Crystal
Specifikacije II: Chakra: Throat chakra
Specifikacije III: Tuning: G, (approx. 385 Hz/432 Hz)
Lastnosti: Logo sticker on the inside
Pribor: Incl. 1 Wooden mallet with rubber head, Incl. Silicone ring for safe positioning
Višina: 18.4 cm
Teža: 2.2 kg

Item No.: SECLU10G

PRODAJNI POGOJI

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
    Slabo           Dobro

MUSIC MAX d.o.o. daje poroštvo, da bo izdelek v garancijskem roku brezhibno deloval, če se boste ravnali po priloženih navodilih, ter se obvezuje, da bo na Vašo zahtevo, če bo predložena v garancijskem roku, na svoje stroške poskrbel v svojih, oziroma pogodbenih servisnih prostorih za odpravo okvar in tehničnih pomanjkljivosti izdelka, ki bi nastale ob normalni uporabi v času, za katerega se daje poroštvo.

Garancija prične teči z dnem nakupa izdelka na drobno, kar dokažete s potrjenim garancijskim listom.

MUSIC MAX d.o.o. NE JAMČI ZA UVELJAVITEV GARANCIJE V NASLEDNJIH PRIMERIH:

- če kupec ni ravnal v skladu z navodili za uporabo izdelka
- če je v izdelek posegla nepooblaščena oseba
- če je kupec nestrokovno ali malomarno ravnal z izdelkom
- če so bili v izdelek naknadno vgrajeni neoriginalni deli 
- če ni dostavil izdelek na prevzemno mesto
- če kupec ni predložil potrjenega garancijskega lista
- ne jamčimo za okvare ki so bile povzročene pri transportu po izročitvi, okvare zaradi nepravilnih montaž ali vzdrževanja, mehanske okvare, ki jih je povzročil uporabnik in okvare, ki so nastale zaradi prenapetosti električnega toka, višje sile, izteka baterije, itd.
- Iz garancije so izvzeti deli, ki so podvrženi stalni obrabi in lahko dotrajajo pred iztekom garancijskega roka.
- Reklamacije vseh vrst kitar: poleg že naštetega ne priznavamo reklamacij na strgane ali poškodovane strune, mehanske poškodbe napenjalcev strun, vratov in uglaševalnih mehanizmov, poškodbe zaradi neustreznih klimatskih pogojev (rjavenje, pokanje lesa ipd.) ter na izgubljene dele kitar. Neustrezne nastavitve kitare niso podlaga za garancijsko popravilo. Te nastavitve opravi po lastnem okusu kupec sam ali pa jih prepusti strokovnjaku.
- Reklamacije ojačevalcev, zvočnikov: poleg naštetega ne priznavamo reklamacije na mehansko uničene (strgane) membrane zvočnikov, pregorela navitja zvočnikov in na elektronke v ojačevalcih. Nobena zaščita ojačevalca oz. zvočnika ne zagotavlja popolne varnosti ob prekomerni obremenitvi . Maksimalno odprti potenciometri so lahko vzrok preobremenitve in s tem poškodbe. Teh poškodb ne ne priznavamo, kot tudi poškodbe povzročene zaradi »larsen« efekta (mikrofonije).
- Reklamacije lakiranih pihal in trobil: spremembe na površinski obdelavi instrumenta (lak, srebro, nikelj, zlato..) zaradi neustreznega ravnanja z instrumentom, ki ni v skladu z navodili proizvajalca (pomanjkljivo vzdrževanje, stik s kislinami od znoja - potenje rok ipd., neustrezni vremenski vplivi itd.)

Pri popravilu, ki traja več kot 10 dni, se garancijski rok podaljša za toliko časa kolikor traja popravilo. V primeru, da popravila ni mogoče izvršiti v roku 45 dni, bomo izdelek zamenjali z novim.

Servisiranje in nadomestni deli so zagotovljeni tudi po preteku garancijske dobe in sicer vsaj še 3 leta po preteku garancijskega roka.

GARANCIJSKI ROK:
Za izdelke v spletni trgovini veljajo garancijski pogoji v skladu s slovensko zakonodajo in je garancijski rok 12 MESECEV, razen za artikle Yamaha in Fender, kjer znaša garancijski rok 24 MESECEV in pa za Crafter kitare, za katere velja garancijski rok 36 MESECEV​.

Prevzemna mesta – SERVISI za reklamirano blago so:
Trgovina MUSIC MAX PE Celje, Levtikova 1d - Tel: 03 492 53 51
Trgovina MUSIC MAX PE Ljubljana, Šmartinska 106 - Tel: 01 600 27 85
Trgovina MUSIC MAX PE Maribor, Partizanska 44 - Tel: 02 228 16 00